با debootstrap اوبونتو رو نصب کنید. فقط اگه بلد نباشید، باید یه چند روز باهاش سروکله بزنید تا بتونید نصب رو انجام بدید، تازه اگه چیزی رو خراب نکنید. مراحل نصب میشه مثل مراحل نصب آرچ. شاید هم سختتر چون مستندات و آموزشهاش کمتره. (حداقل به فارسی)
یا اینکه اول اوبونتو سرور رو نصب کنسد و بعد روش میزکار نصب کنید.
درود ! من خیلی علاقه دارم سبک ترین و مینیمال ترین اوبونتو رو داشته باشم ! اینکه میگین اوبونتو سرور رو نصب کن و بعد میزکار نصب کن روش رو یکم توضیح میدین ؟
۱ . مثلا اینکه رفتم اوبونتو سرور رو دانلود کنم گیچ شدم ! میشه دقیقا لینک دانلود ایزوشو بدید ؟
۲ . بعد اینکه مگه اوبونتو سرور مال مدیریت سرور نیس ؟ خب یعنی پر ابزار مخصوص سرور هست دیگه لابد ؟
۳ . نحوه نصبش که خب تو اینترنت پیدا میشه اما نکته ای نداره که لازم باشه بگین ؟
۴ . برای نصب دسکتاپ گنوم چکار باید کرد روش ؟
۱- از وبسایت اوبونتو میتونید دانلودش کنید، کار خاصی نداره.
این لینک 20.04 هست.
این برای نسخه 21.10
اینجا میتونید چیزهای بیشتری پیدا کنید. مثل نسخههای قبلی، magnet های تورنت، image های مجازی و چیزهای دیگه.
۲- اوبونتو سرور از همون مخازن اصلی اوبونتو استفاده میکنه، به طور پیشفرض چیز خاصی روش نصب نیست، خودتون ب ای کاربرد خودتون، چیز روش نصب میکنید. میتونید روش میزکار نصب کنید. فقط netplan اضافه هست که باید بعد از نصب network manager، پاکش کنید.
۳- نمیدونم. تا حالا امتحان نکردم.
۴- چندین راه هست. بسته به اینکه بخواهید چه چیزهایی نصب کنید، راههای مختلفی دارید. مثلا با tasksel )tasksel از apt برای اینکار استفاده میکنه) نصب کنید یا اینکه فقط بعضی بستهها رو مستقیم با apt نصب کنید.
بنده نصب نسخه سرور رو پیشنهاد نمیکنم. بهتره از همون debootstrap استفاده کنید.
https://wiki.ubuntu.ir/wiki/Debootstrap
دلیلش چیه؟