انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: به بچه اوبونتو میخوام!  (دفعات بازدید: 2023 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین عرفان پورصدیقیان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 183
    • ketabeeslami.blog.ir
به بچه اوبونتو میخوام!
« : 26 آذر 1400، 07:05 ب‌ظ »
سلام
دوستان چند روز پیش لوبونتو رو به خواطر سبکیش نصب کرده بودم اما اشکالات و کم بودهایی داشت پاکش کردم بعد اوبونتو 21.10 رو زدم اینم بنابر دلایلی خوشم نیومد کوبونتو رو دانلود کردم دیدم یه عالمه برنامه های اضافه داره و خیلی سنگینه دیدم به دردم نمیخوره الان دارم زوبونتو رو دانلود میکنم امیدوارم این سبک و راحت باشه.
الان یه لینوکس سبک و پرسرعت میخوام که نرم افزار های اضافه نداشته باشه. ساده ساده باشه اما امکانات و راحتیش خوب باشه و هستش اوبونتو باشه برای اینکه دستورات ترمینال و برنامه های لینوکسی اکثرا برای اوبونتو هست و توی ایران شناخته شده است دیگه نمیخوام ازش دور بشم پس یه اوبونتویی میخوام که ساده و سبک و پرسرعت و پرقدرت باشه و برنامه هاشو خودم نصب کنم.اما لیبره افیس و اینا رو داشته باشه عیبی نداره.
ممنون میشم معرفی کنید

آفلاین behzad121

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 510
  • آرچ + گنوم
پاسخ : به بچه اوبونتو میخوام!
« پاسخ #1 : 27 آذر 1400، 09:01 ق‌ظ »
شما هم خدا رو میخواید هم خرما رو! یا آرچ نصب کنید یا اوبونتو.
دیگه زیاد اینجا نیستم و بیشتر تو گروه‌های گنو/لینوکسی تلگرام کمک می‌کنم، دور از هیچ اذیت و حواشی. تلگرام: behdev@

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
« پاسخ #2 : 27 آذر 1400، 09:42 ق‌ظ »
با debootstrap اوبونتو رو نصب کنید. فقط اگه بلد نباشید، باید یه چند روز باهاش سروکله بزنید تا بتونید نصب رو انجام بدید، تازه اگه چیزی رو خراب نکنید. مراحل نصب میشه مثل مراحل نصب آرچ. شاید هم سخت‌تر چون مستندات و آموزش‌هاش کمتره. (حداقل به فارسی)
یا اینکه اول اوبونتو سرور رو نصب کنسد و بعد روش میزکار نصب کنید.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین 🇮🇷

• رضا حسین‌زاده
  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1001
  • کنجکاو
    • Reza
« پاسخ #3 : 27 آذر 1400، 10:40 ق‌ظ »
من دبیان رو پیشنهاد میدم ولی اگر فضای نزدیک به اوبونتو میخواید، شاید مینت مناسبتون باشه
جست و جو کنید و چیز های جدید بیابید

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3095
  • :(){ :|:& };:
« پاسخ #4 : 27 آذر 1400، 10:56 ق‌ظ »
با debootstrap اوبونتو رو نصب کنید. فقط اگه بلد نباشید، باید یه چند روز باهاش سروکله بزنید تا بتونید نصب رو انجام بدید، تازه اگه چیزی رو خراب نکنید. مراحل نصب میشه مثل مراحل نصب آرچ. شاید هم سخت‌تر چون مستندات و آموزش‌هاش کمتره. (حداقل به فارسی)
درود ! من خیلی علاقه دارم سبک ترین و مینیمال ترین اوبونتو رو داشته باشم ! اینکه میگین اوبونتو سرور رو نصب کن و بعد میزکار نصب کن روش رو یکم توضیح میدین ؟
۱ . مثلا اینکه رفتم اوبونتو سرور رو دانلود کنم گیچ شدم ! میشه دقیقا لینک دانلود ایزوشو بدید ؟
۲ . بعد اینکه مگه اوبونتو سرور مال مدیریت سرور نیس ؟ خب یعنی پر ابزار مخصوص سرور هست دیگه لابد ؟
۳ . نحوه نصبش که خب تو اینترنت پیدا میشه اما نکته ای نداره که لازم باشه بگین ؟
۴ . برای نصب دسکتاپ گنوم چکار باید کرد روش ؟
آرچ و گنوم!

آفلاین M!lad

• *
  • ارسال: 1757
« پاسخ #5 : 27 آذر 1400، 11:39 ق‌ظ »
بنده نصب نسخه سرور رو پیشنهاد نمی‌کنم. بهتره از همون debootstrap استفاده کنید.

https://wiki.ubuntu.ir/wiki/Debootstrap
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
« پاسخ #6 : 27 آذر 1400، 01:38 ب‌ظ »
دبیان
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3095
  • :(){ :|:& };:
« پاسخ #7 : 27 آذر 1400، 03:24 ب‌ظ »

راستش هیچی نفهمیدم ازش !
آرچ و گنوم!

آفلاین Dragon-

• *
  • ارسال: 5124
« پاسخ #8 : 27 آذر 1400، 06:51 ب‌ظ »
درود ! من خیلی علاقه دارم سبک ترین و مینیمال ترین اوبونتو رو داشته باشم ! اینکه میگین اوبونتو سرور رو نصب کن و بعد میزکار نصب کن روش رو یکم توضیح میدین ؟
۱ . مثلا اینکه رفتم اوبونتو سرور رو دانلود کنم گیچ شدم ! میشه دقیقا لینک دانلود ایزوشو بدید ؟
۲ . بعد اینکه مگه اوبونتو سرور مال مدیریت سرور نیس ؟ خب یعنی پر ابزار مخصوص سرور هست دیگه لابد ؟
۳ . نحوه نصبش که خب تو اینترنت پیدا میشه اما نکته ای نداره که لازم باشه بگین ؟
۴ . برای نصب دسکتاپ گنوم چکار باید کرد روش ؟

۱- از وبسایت اوبونتو می‌تونید دانلودش کنید، کار خاصی نداره. این لینک 20.04 هست. این برای نسخه 21.10
اینجا می‌تونید چیز‌های بیشتری پیدا کنید. مثل نسخه‌های قبلی، magnet های تورنت، image های مجازی و چیز‌های دیگه.

۲- اوبونتو سرور از همون مخازن اصلی اوبونتو استفاده می‌کنه، به طور پیش‌فرض چیز خاصی روش نصب نیست، خودتون ب ای کاربرد خودتون، چیز روش نصب می‌کنید. می‌تونید روش میزکار نصب کنید. فقط netplan اضافه هست که باید بعد از نصب network manager، پاکش کنید.

۳- نمی‌دونم. تا حالا امتحان نکردم.

۴- چندین راه هست. بسته به اینکه بخواهید چه چیز‌هایی نصب کنید، راه‌های مختلفی دارید. مثلا با tasksel )tasksel از apt برای اینکار استفاده می‌کنه) نصب کنید یا اینکه فقط بعضی بسته‌ها رو مستقیم با apt نصب کنید.

دلیلش چیه؟
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #9 : 28 آذر 1400، 04:45 ب‌ظ »
چرا دبیان نصب نمی‌کنی؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین hamed_sepehrnia

• Newbie
  • *
  • ارسال: 16
« پاسخ #10 : 28 آذر 1400، 06:06 ب‌ظ »
سلام
دوستان چند روز پیش لوبونتو رو به خواطر سبکیش نصب کرده بودم اما اشکالات و کم بودهایی داشت پاکش کردم بعد اوبونتو 21.10 رو زدم اینم بنابر دلایلی خوشم نیومد کوبونتو رو دانلود کردم دیدم یه عالمه برنامه های اضافه داره و خیلی سنگینه دیدم به دردم نمیخوره الان دارم زوبونتو رو دانلود میکنم امیدوارم این سبک و راحت باشه.
الان یه لینوکس سبک و پرسرعت میخوام که نرم افزار های اضافه نداشته باشه. ساده ساده باشه اما امکانات و راحتیش خوب باشه و هستش اوبونتو باشه برای اینکه دستورات ترمینال و برنامه های لینوکسی اکثرا برای اوبونتو هست و توی ایران شناخته شده است دیگه نمیخوام ازش دور بشم پس یه اوبونتویی میخوام که ساده و سبک و پرسرعت و پرقدرت باشه و برنامه هاشو خودم نصب کنم.اما لیبره افیس و اینا رو داشته باشه عیبی نداره.
ممنون میشم معرفی کنید
elementary os رو نصب کن خیلی حقه

آفلاین esmaeelE

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1269
« پاسخ #11 : 28 آذر 1400، 09:59 ب‌ظ »
من زوبونتو را توصیه می‌کنم.

توزیع سبک