فک کنم آخر آه انویدیا منو گرفت
یکی تو انجمن درمورد مجازی سازی حرف زد منم باز یکم با virt-manager ور رفتم، همیشه وقتی توی بخش opengl انویدیا میزدم استفاده کنه سیستم گیر میکرد(فک کنم نرم افزاریه) گفتم حالا بازم بررسی کنم ببینم میشه یا نه خیلی خوب میشه اگه بتونم توی مجازی ساز گرافیک دومم بدم! خلاصه اینبارم کرش کرد منم سیم برق جدا کردم روشن کردم دیدم دیگه روشن نمیشه، نمیدونم بخاطر قطع شدن یهویی برق اینطور شد یا از همون موقع که کرش کرد خراب شد
به هرحال دیگه روشن نمیشه نه تصویر و اخطاری نه هیچی، فقط وقتی روشن میکنم یک ثانیه فنش روشن میشه دوباره خاموش میشه، و چراغ وای فای که نشانه خاموش بودنش هست روشنه، و با اینکه روشن نمیشه در همین حالت وقتی میزارم بمونه به شدت گرم میشه طوری که انگار دارم باهاش کار های سنگین میکنم
بازش کردم همه چیش چپ راست کردم ولی اینبار فرق میکرد معلومه دیگه یچیزی خرابه.. اگه درست متوجه شده باشم دور بر گرافیک انویدیاش بیشتر از جاهای دیگه داغ میشه..
والا نمیدونم اصلا تعمیر میصرفه یا نه! یو اس بی هاش که مشکل داره بزور استفاده میشد کرد(هم سوکتش هم سخت افزاری داخلش مشکل داشت) درکل هم بالای ده بار باز و بسته شده نمیدونم والا میصرفه تعمیر بشه یا نه! ولی انقدر که مشکل داره فک کنم بجز صفحه نمایش و رمش کل مادربرد بندازم دور یه نو بخرم به صرفه تره