انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: لاتک با kile  (دفعات بازدید: 927 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ahmadubuntu

• Full Member
  • *
  • ارسال: 240
    • ahmadubuntu.ir
لاتک با kile
« : 30 شهریور 1389، 05:31 ب‌ظ »
با سلام به همه دوستان
من زیاد درمورد لاتک و کار کردن با اون آطلاع ندارم ولی چون یکی از استادای دانشکدمون از من خواست که براش در لینوکس لاتک رو نصب کنم منم دنبالش رفتم ولی بدلیل عدم آشنایی اوایل نمیدونستم باید چکار کنم که بالاخره تا حدودی مشکل حل شد.حالا این پست رو برای شروع مجدد بحث درمورد لاتک راه انداختم تا گره از کار اساتید ودانشجویانی که بسمت لینوکس اومدن و میخوان از معادلهای لینوکسی winedit استفاده کنن باز بشه!
خب من اول چندتا پکیج از سیناپتیک نصب کردم ولی بعد با geany که یک IDE مفید در مورد برنامه نویسی و البته چیزای دیگه مثل همین لاتکه آشنا شدم!البته باید توجه کنین که یکسری تنظیمات اولیه میخواد که باید بهش کمپایلر لاتک و نمایش دهنده فایل pdf و dvi رو معرفی کنین!
ولی بعد باkile آشنا شدم که خیلی جامعتر و کاملتره و مختص لاتک کاران عزیزه!
پس کافیه از سیناپتیک یا sotware center اونو نصب کنین!
در اینجا هم باید یکسری تغییرات اعمال بشه مخصوصا از اونجایی که این برنامه مربوط به محیط kde میشه پس تنظیمات پیش فرضشم مربوط به اون محیطه مثلا پیش فرض pdf viewer رو روی okular گذاشته!
برای تغییر تنظیمات کافیه که موقع باز کردن kile برای اولین بار ، وارد منوی setting شده و گزینه configure kile رو انتخاب کنین!در پنجره‌ای که باز میشه وارد قسمت tools وبعد build بشین.در قسمت select a tool گزینه view pdf رو بزنین ودر قسمت choose a configuration for the tool viewpdf برنامه‌ای که میخواین pdf رو نشون بده انتخاب کنین که من evince رو انتخاب کردم.همین کار رو برای viewpsو viewdvi  هم انجام دادم! البته شما میتونین بجای تغییر تنظیمات kile، برنامه‌هایی رو که نیاز داره براش نصب کنین مثله همون okular! اینجوری شاید بهتر باشه!
یه مشکل دیگه هم که من به اون برخوردم این بود که گاهی در موقع کمپایل و اجرای یک فایل ارور میداد که revtex4.cls مورد نیازه که یادم نیست از کجا راه حلشو پیدا کردم! راه حل اینه:
در خط اول انتهای خط عبارت {revtex4} وجود داره که اونو بصورت {revtex4-1}  تغییر دادم مشکل حل شد!!!!!!!(اگه کسی در مورد این مشکل نظری داره لطفا بگه ???!)