انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: درخواست معرفی دیکشنری فارسی÷ انگلیسی  (دفعات بازدید: 2282 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین گیسو

• Full Member
  • *
  • ارسال: 232
درخواست معرفی دیکشنری فارسی÷ انگلیسی
« : 25 اردیبهشت 1401، 05:18 ب‌ظ »
درود.

من زبونتو دارم.(۳۲بیتی)

خودش یک دیکشنری داره بنامdictionary که ظاهرا فقط انگلیس به انگلیسی است.یا اگر داره من پیدا نکردم.
بهر حال سپاسگزار میشم یک دیکشنری مفید و راحت متن باز معرفی کنید.
واینکه اگر دیکشنری دیگری گذاشتم بهتراست این یکی را بردارم یا خیر؟
کاملا تازه کار و دارای زوبونتو(18.4) و لینوکس مینت(19.3) همراه با ویندوز اکس پی روی دو رایانه ی (32bit).

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
پاسخ : درخواست معرفی دیکشنری فارسی÷ انگلیسی
« پاسخ #1 : 25 اردیبهشت 1401، 08:31 ب‌ظ »
GoldenDict خیلی نرم افزار خوبی هست
میتونی به راحتی از یه تارنما دیکشنری انگلیسی به فارسی بارگیری کنی و در برنامه اش اضافه کنی
پ‌ن: فکر کنم ۳۲ بیتی هم داشته باشه

آفلاین گیسو

• Full Member
  • *
« پاسخ #2 : 26 اردیبهشت 1401، 09:09 ق‌ظ »
درود و سپاس.

گلدن دیک را در مخزن پیدا کردم ولی میفرمائید خودش فارسی/انگلیسی نداره؟ که باید از جای دیگر بگیررم و روش اضافه کنم؟

پس نیاز به راهنمائی بیشتر دارم. یعنی از کجا پیدا کنم که سالم باشه و چطور به گلدن دیک اضافه کنم(معذرت میخوام لطفا قدم به قدمراهنمائی کنید).
ونکته ی دوم که نگفتید/- آن دیکشنری روی خود زوبونتو را بردارم یا بمانه؟

سپاس.
کاملا تازه کار و دارای زوبونتو(18.4) و لینوکس مینت(19.3) همراه با ویندوز اکس پی روی دو رایانه ی (32bit).

آفلاین warlock

• Full Member
  • *
  • ارسال: 135
« پاسخ #3 : 26 اردیبهشت 1401، 09:44 ق‌ظ »
http://goldendict.org/dictionaries.php

اینجا داخل سایت خودش زده چندتا
می تونی گلاسوری های بابیلون هم دانلود کنید

مثلا در اینترنت جستوجو کنی "دانلود گلاسوری های بابیلون"" و بعد از داخل نرم افزار آدرس دیکشنری هارو بهش میدی و می تونی ازشون استفاده کنی

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 27 اردیبهشت 1401، 06:17 ق‌ظ »
نقل‌قول
پس نیاز به راهنمائی بیشتر دارم. یعنی از کجا پیدا کنم که سالم باشه و چطور به گلدن دیک اضافه کنم(معذرت میخوام لطفا قدم به قدمراهنمائی کنید).
اختیار دارید :) خب بخوام بجای اینکا با گفتار بگم با عکس راحت نشون میدم!
برای اضافه کردن چیزی که دانلود کردی اول اونو در پوشه ای قرار میدی سپس

بعدش در این بخش میری

و بعدش پوشه مورد نظر قرار میدی با گزینه Add و با گزینه پایین اسکن انجام میشه برای پیدا کردن پرونده ها

و در اینجا هم دیکشنری هایی که داری نمایش داده میشه

بارگیری این دیکشنری هام همینطور که گفته شد میشه راحت با یه جست‌وجو ساده پیدا کرد من خودم فقط نوشتم و مثلا دیکشنری انگلیسی به فارسی آریان‌پور پیدا کردم، که میشه گفت کلمات زیادی داره و خوبه(البته مترجم نیست)
« آخرین ویرایش: 27 اردیبهشت 1401، 06:20 ق‌ظ توسط ali-n »

آفلاین گیسو

• Full Member
  • *
« پاسخ #5 : 27 اردیبهشت 1401، 10:54 ق‌ظ »
نخست سپاس دارم از همگی.

دوم من goldendic را جاگذاری (نصب) کردم و رفتم جستجو کردم برای دیکشنری ولی آنقدر آیتم آورد که بکلی گیج شدم و معلوم نبود کدامش برای لینوکس هست و کدام نه.- کدام online وکدام offline است.بعضی ها هم که عربی و ترکی و روسی وچینی را یکجا داشت. وچون اصلا جستجوگر خوبی نیستم دوستان اگرلطف کنند نشانی یک دیکشنری مناسب انگلیسی به فارسی و برعکس وبدون نیاز به اینترنت را بمن بدهند.سپاسگزار میشم.

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 27 اردیبهشت 1401، 05:12 ب‌ظ »
منم اصلا جست‌و‌جو گر خوبی نیستم و نقظه ضعفم هست :D، مهم نیست مال ویندوز نوشته یا مک اگه اون نوع قالب(فرمت) فایل goldendict پشتیبانی کنه حله،‌ که این برنامه از اکثر قالب‌ها پشتیبانی میکنه پس مشکلی نیست، درمورد آنلاین یا افلاین بودنش هم، اگر شما پرورنده ای را بارگیری و در برنامه قرار میدی(همونطور که تصویرش گذاشتم) پس آفلاین هست، آنلاین هم میشه گذاشت ولی احتمالا باید آدرس سایت و... گذاشته بشه
واقعا باید بگم خیلی مسخره هست پیدا کردن این دیکشنری ها از جست و جو در اینترنت هزارتا سایت میاد که اکثرش بی ربط یا لینک خرابه و  دیکشنری قدیمی و...
ولی خیلی گشتم یه سایت پیدا کردم خودمم فکر کنم از اینجا دانلود کردم، میتونی ازش دانلود کنی دیکشنری رو(افلاین هست)

مثلا دیکشنری انگلیسی به فارسی آریان‌پور که باید فایل .mdx دانلود کنی
https://github.com/dolanskurd/AryanpourDictionary

اینم برای پیدا کردن دیکشنری مورد نظر https://github.com/topics/goldendict-dictionaries

آفلاین گیسو

• Full Member
  • *
« پاسخ #7 : 28 اردیبهشت 1401، 03:46 ب‌ظ »
درود و سپاس.

ظاهرا توانستم درستش کنم. بسیار سپاسگزارم اینهم عکسش:

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
« پاسخ #8 : 29 اردیبهشت 1401، 06:02 ب‌ظ »
ببخشید توی عنوان به جای + تقسیم گذاشتید  :)
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین گیسو

• Full Member
  • *
شما ببخشید گرامی.
حق با شماست نمیدانستم چی بگذارم شاید بهتربود مثلا (/) بگذارم. بهر حال فعلا که ختم مذاکرات در این مورد شده.
انشا الله اگر خدا خواست بیاری پروردگار و...... دفعه ی بعد رعایت خواهم کرد. متشکرم.

آفلاین گیسو

• Full Member
  • *
« پاسخ #10 : 01 خرداد 1401، 12:55 ب‌ظ »
درود.

پوزش میخوام از اینکه در گفتگو بسته شده باز پست میگدارم.دلیلش هم اینه که مربوط به همین مبحث است و گمان کنم درستش هم همین باشه که در دنباله ی گفتگوی قبل باشه تا دیگران هم در جریان قراربگیرند.

واما پرسشی که دارم اینه که چرا این goldendic وقتی در تسک قرار گرفته همینطور بیخود گاز میده.وچطور میشه بهش بگیم ریلکس باشه عکس را ببینید.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19716
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #11 : 01 خرداد 1401، 01:35 ب‌ظ »
داره کار خاصی می‌کنه؟‌مثلاً نمایه کردن واژه‌نامه؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین گیسو

• Full Member
  • *
« پاسخ #12 : 02 خرداد 1401، 10:50 ق‌ظ »
با درود.

من که کاری ازش نخواستم. تنها در همان نوار Panel هست وهنوز چیزی ازش نخواستم. حدود ۵ دقیقه هم صبر کردم باز همینطور بیخودی گاز میخورد. تنها وقتی ف.ف را اجراکردم بیشتر CPU را داد به ف.ف وخودش ۲۲ درصد شد.
این را هم بگم که من همین گلدن دیکت را روی مینت هم دارم و آنجا چنین نیست و کاری با CPU نداره.

نمیدانم این موضوع به مشکل ربط داره یا خیر ولی وقتی میخواستم این واژه نامه را از مخزن الابزار مینت بگیرم متوجه شدم که آنجا حجمش را نوشته بالای ۲۰ مگ ولی در مخزن زوبونتو حجمش را تنها ۳ مگ نوشته بود.