0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
من از پسورد منیجر فایرفاکس برای ذخیره و مدیریت پسوردهام استفاده میکنم.یه حساب جیمیل هم رو فایرفاکسی که روی گنولینوکس دارم تعریف کردم.ولی وقتی با همون حساب Gmail تو اندروید روی تبلتم Sign in میکنم پسوردهام sync نمیشه ! و فقط bookmark و credit card و history رو میشه sync کرد و گزینه ای برای پسوردها نداره
همونطور که گفتن باید توی تنظیمات فایرفاکس اندروید انتخاب کنید چه چیزهایی همگام بشن (تصویر پیوست)
همه کوکی ها و هیستوری هارو پاک کردم.ولی باز هم وقتی از نوار ابزار گزینه Save to Pocket > Sign up with Firefox رو میزنم مطابق عکس پیوستی از من یه آدرس ایمیل میخواد.من هم به غیر جیمیل Email دیگه ای ندارم!
توی فایرفاکس اندروید سه نقطه پایین رو بزن(شاید بالا باشه) و گزینه sing in to sync رو بزن. فارسیش احتمالا میشه<<ورود برای همگام سازی>>. علامتش یه تبلت با گوشی موبایل روی هم.
دوست عزیز همین کار رو هم انجام دادم ولی متاسفانه گزینه Password رو ندارم.شکل پیوستی زیر رو ببین
نقلقول از: milad.fashi در 18 اردیبهشت 1401، 10:36 بظدوست عزیز همین کار رو هم انجام دادم ولی متاسفانه گزینه Password رو ندارم.شکل پیوستی زیر رو ببیناگه منظور رمز عبور اکانتها و سایت هاست، همون گزینه logins هست.