اما با توجه به این که رمزگذاری 128 بیتی دارد، مشکلات امنیتی متعددی نیز دارد که توسط سازمانهای مختلف امنیتی و سیاسی قابل بازگشایی هستند.
طول کلیدش زیاد بد نیست. مشکل اینه که از الگوریتم رمزنگاری des استفاده میکنه. des دیگه منسوخ شده و حملات مختلفی میشه به اون انجام داد. با سختافزارهای فعلی هم میشه بین 20 دقیقه تا چند روز اون رو شکست.
فقط برا تلگرام میخواستم
اگه فقط برای گذر از فیلتر میخواهید و مشکلی ندارید که کسی بتونه ارتباط رو بشکه و ببینه چی میفرستید، اون وقت نباید خیلی مهم باشه که از pptp استفاده میکنید یا نه.
هر چند بعیده که کسی سعی کنه اینکار رو انجام بده. ولی اگه کسی بخواهد و دانشش رو داشته باشه، میتونه.
این ۲ مورد چطور (سیسکو) و (اوپن وی پی ان)
پروتکل openvpn امنیتش بد نیست، در مورد سیسکو چیزی نمیدونم.
جناب دراگون من در گنو و اندروید از پروتون استفاده میکنم ، امنیتش چطوره و میشه بهش اعتماد کرد ایا ؟
تا جایی که میدونم از openvpn و پروتکل تبادل کلید IKeV2 استفاده میکنه که امنیت خوبی دارند.
دوستان کمی خویشتن داری کنید
این یه اشتراک ۲ کاربره هست برای ویندوز خریدم که روی pc نصب هست که ربطی به من نداره
لپ تاپ شخصی خودم که دبیان نصبه
من همیشه از tor-browser استفاده میکنم.با وجودی که سرعتش در بهترین شرایط ۲۰۰کیلو هست
فقط میخواستم این اشتراک رو راه بندازم برای تلگرام که هربار لازم نباشه tor-browser اجراع کنم
سرعت با vpn تو ویندوز ۱.۲ تا ۱.۶ مگ هست با pptp تو دبیان بین ۸۰۰ تا ۹۰۰ کیلو
بسته tor رو نصب کنید بعدش سرویس tor.service رو هم فعال کنید تا موقع بوت شدن اجرا بشه.
اینجوری همیشه سرویس tor در حال اجرا هست و میتونید روی localhost (همون 127.0.0.1) و پورت 9050 به پروکسی socks5 اون دسترسی داشته باشید.
تلگرام رو هم میتونید تنظیم کنید که از پروکسی socks5 روی همون پورت و IP که گفتم استفاده کنه.
مشکل من هم هست، چرا در لینوکس هم برای زمانی که یک بسته را از مخزن رسمی دانلود میکنم و هم به صورت گرافیکی چرا اینقدر سرعت کمه؟ دیگه زیادی کمه
روی پس زمینه سفید تقریبا غیرقابل خوندنه.
مشکلی روی پس زمینه تیره مشکلی نداره.
مشکل یوتوپ با جای گزینی Invidious که چندی پیش در یکی از ارسالها که
آقای دانیال بهزادی معرفی کردن برای من حل شد(سپاس از ایشون)
piped هم هست. این نمونه اصلیش هست.
https://piped.kavin.rocksخوب چه اسراری دارید مرورگر تور رو نصب کنید ؟ خود تور رو نصب و راه بندازید همه جا ازش استفاده کنید
*اصرار