انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: {داغ} Tick, tock, tablet time!قدم اول گوشی بود و الان تبلت....قدم بعدی چی میتونه  (دفعات بازدید: 9810 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 780
اینجا قرار نیست به کسی بخندیم  >:(

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
1. چرا همه جا میگن رقیب اندروید اومد در حالی که اوبونتو نشون داده با اندروید رابطه خوبی داره.
2. تبلت رو دقت نکردم ولی مطمئنم یا نکسوس 7 هست یا 10 و برای دمو ازشون استفاده کردن.

آفلاین aliboy

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 558
1. چرا همه جا میگن رقیب اندروید اومد در حالی که اوبونتو نشون داده با اندروید رابطه خوبی داره.
2. تبلت رو دقت نکردم ولی مطمئنم یا نکسوس 7 هست یا 10 و برای دمو ازشون استفاده کردن.
درود
 (نظر شخصی) چون برای ابونتو باید بزرگترین رقبا رو صدا زد که وارد گود بشن و تقریبا میشه گفت کله گنده ترینشون همین آندروید هست   :) ،البته از پیشرفت  سیستم عامل میکروسافت هم نیاید غافل بشیم که  انصافا پیشرفت خوبی داشته از لحاط امنیت .
و ما میطوانیم

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556

یه چیزی به ذهنم رسید:

نقل‌قول
The tablet is the next step in our mission to create one unified experience for all personal computing

اول ویدئو رو با دقت گوش کنید (جمله بالا میشه) نه گفته last step !

قدم اول گوشی بود و الان تبلت....قدم بعدی چی میتونه باشه؟

فک کنم از الان باید چند پاس (پاس:  :D  تو سربازی زیاد میشنوی) بذاریم صفحه خانگی سایت ابونتو رو دم به دقیقه زیر نظر بگیریم ببینیم بعدش چی میشه؟

میره سراغ خدمات اینترنتی. مثلا تو دقیقه ۳ و ۶ ثانیه زیر ویدئویی که تو تبلت داره نشون میده گزینه خرید از اوبونتو وان هست. یا تو دقیقه ۲ و ۲۰ثانیه سمت چپ صفحه تبلت شبیه گوگل داکز هست.

آفلاین aliboy

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 558

یه چیزی به ذهنم رسید:

نقل‌قول
The tablet is the next step in our mission to create one unified experience for all personal computing

اول ویدئو رو با دقت گوش کنید (جمله بالا میشه) نه گفته last step !

قدم اول گوشی بود و الان تبلت....قدم بعدی چی میتونه باشه؟

فک کنم از الان باید چند پاس (پاس:  :D  تو سربازی زیاد میشنوی) بذاریم صفحه خانگی سایت ابونتو رو دم به دقیقه زیر نظر بگیریم ببینیم بعدش چی میشه؟

میره سراغ خدمات اینترنتی. مثلا تو دقیقه ۳ و ۶ ثانیه زیر ویدئویی که تو تبلت داره نشون میده گزینه خرید از اوبونتو وان هست. یا تو دقیقه ۲ و ۲۰ثانیه سمت چپ صفحه تبلت شبیه گوگل داکز هست.

:)
ایده های جالبی هستن.

لینک خبری:
http://www.digitaltrends.com/mobile/ubuntu-coming-to-nexus-7-and-10-tablets/
و ما میطوانیم

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 615
اپن سوزه خیلی وقته که نسخه تبلت بیرون داده ولی سروصدایی نکرده ابونتو هم جایی از بازار تبلت رو اشغال نخواهد کرد

https://www.youtube.com/watch?v=N4C_nrtugXA

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
اپن سوزه خیلی وقته که نسخه تبلت بیرون داده ولی سروصدایی نکرده ابونتو هم جایی از بازار تبلت رو اشغال نخواهد کرد

https://www.youtube.com/watch?v=N4C_nrtugXA

مطمئن باش یکی از دلایل عدم موفقیتش اینه که تبلیغ نکرده  :D حداقل من که اولین بار دارم میشنوم که نسخه تبلت هم داره...

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
و بالاخره می تونید اوبونتو لمسی رو روی گوشی های نکسوس نصب کنید:
دستگاه هایی که ساپورت میشن:
Samsung Galaxy Nexus
LG Nexus 4
Google Nexus 7
Google Nexus 10
کسی نمیدونه قیمت دقیق گلکسی نکسوس الان چنده؟ و همینطور نکسوس 7 و 10 (10 اومده ایران؟)
« آخرین ویرایش: 03 اسفند 1391، 08:24 ب‌ظ توسط sorena100 »

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
و بالاخره می تونید اوبونتو لمسی رو روی گوشی های نکسوس نصب کنید:
دستگاه هایی که ساپورت میشن:
Samsung Galaxy Nexus
LG Nexus 4
Google Nexus 7
Google Nexus 10
کسی نمیدونه قیمت دقیق گلکسی نکسوس الان چنده؟ و همینطور نکسوس 7 و 10 (10 اومده ایران؟)

گلکسی نکسوس تا اونجا که من قیمت دارم حدود ۱٫۱۰۰٫۰۰۰ تومن هست :|