درود. من عضو جدید سایت هستم؛ اگر خدایی ناکرده اشتباهی در سایت انجام دادم به دلیل این هست که هنوز با قوانین این انجمن کاملا اشنا نیستم.
خوب بریم سر اصل مطلب...
اقایان جـهادگرد(!) اگر از دستورهای کاربردی ترمینال اوپن سی یوز(تلفط المانی😎) اطلاع دارید، این حقیر رو هم با ان دستور ها (همراه با مثال!!!) اشنا کنید.
«ایزد یاری دهد انکس که گیرد دست گدای مسکین را»
ممنونم؛ بدرود!
بیشتر دستوراتی که توی opensuse کار میده، توی بقیه توزیعها هم کار میده. اگه نمیدونید توزیع چی هست،
اینجا رو ببینید.
یه دوره linux essentials وجود داره که میتونید با دیدن اون، یه سری اطلاعات بدست بیارید. فکر کنم یه دوره رایگان فارسی برای همین باشه. مطمئن نیستم.
بعد میتونید دوره lpic 1 رو هم ببینید. البته lpic 1 ممکنه یه سری اطلاعات اضافه هم داشته باشه، ولی سخت نیست.
جادی دوتا lpic1 داره، یکیش جدیده و هنوز داره کامل میشه. آقای هوشمندی راد هم، چنین دورهای داره. هر ۳ تا رایگان هستند.
اگه بخواهید، میتونید دوره lpic2 رو هم ببینید؛ هرچند اطلاعات بیشتری داره؛ ولی زیاد هم سخت نیست.
تا جایی که میدونم، فقط دوره رایگان جادی برای این وجود داره.
توی موضوعات مختلف، لینک به اینها قرار گرفته. اگه یکم توی انجمن جستوجو کنید، اون موضوعات رو پیدا میکنید.
دوتا آموزش راحت برای شروع کار هم هست. یکی "لینوکس از کیلومتر صفر" از آقای امیرصمیمی و اون یکی، "لینوکس برای آدمهای شاد" از جادی.
اولی رو میتونید از قسمت ویدیوها ببینید. (نوار نارنجی بالای سایت رو بررسی کنید) توی آپارات هم پیدا میشه. میتونید اون رو توی سایت خودشون هم ببینید.
این صفحه مربوط هست.
دومی رو میتونید توی یوتیوب پیدا کنید. فکر کنم توی آپارات هم باشه. کامل مطمئن نیستم.