انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در نصب anydesk( نرم افزار دسترسی از راه دور به ابونتو)  (دفعات بازدید: 391 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ستاره 123@

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 25
سلام دوستان
من باید حتما روی سیستم عامل abuntu برنامه anydesk نصب کنم از مسیر نصب با سایت زیر پیش میرم که دقیقا توی خط اول ( که اون رو هم ضمیمه میکنم و برای گرفتن open key هست ) بهم خطا میده عکس از خطا رو هم ضمیمه کردم ممنون میشم اگر ایده ای دارید راهنمایی کنید.
https://computingforgeeks.com/how-to-install-anydesk-on-ubuntu/

خطی که با خطا مواجه میشم و فکر میکنم مربوط به open-key هست
curl -fsSL https://keys.anydesk.com/repos/DEB-GPG-KEY|sudo gpg --dearmor -o /etc/apt/trusted.gpg.d/anydesk.gpg

البته این رو هم بگم که خیلی از سایتا سرچ کردم ولی راه حل هاشون به جواب نرسیدم.

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
ubuntu*
سلام
درکل صحبت درمورد نرم افزار انحصاری در انجمن طبق قوانین ممنوع هست، ولی من هم نرم افزار با کارایی قانع کننده پیدا نکردم، به هرحال میتونی پرونده .deb این برنامه بارگیری کنی که احتمالا خودش خودکار مخازن برنامه قرار میده و نیاز به کار خاصی جز نصب پرونده .deb نداری
که از سایت سازندش  به راحتی میتونی بارگیری کنی

آفلاین ستاره 123@

• Jr. Member
  • *
سلام ممنون بابت پاسختون ولی من این مرحله رو رفتم و با خطا مواجه شدم. مشکل من درباره ی برنامه انحصاری خاصی نیست. مشکل من برای نصب خود همین برنامه است یعنی منظورم انه ایراد از تنظیمات ابونتو هست ..تصویری از خطا رو ارسال و ضمیمه میکنم فکر میکنم بهتر متوحه بشید منظورم رو
ادرس جایی که deb رو گداشته هم اینجاست
http://deb.anydesk.com/howto.html

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3095
  • :(){ :|:& };:
این نرم افزار آزاده ؟ صحبت درباره نرم افزار های غیر آزاد ممنوعه در این انجمن : )
فقط میتونم بگم که میتونی فایلشو دریافت کنی و با دو بار کلیک روش نصبش کنی ، نیازی به ترمینال نیست !
با کلید ها و مخازن هم نمیخواد کاری داشته باشی ..
« آخرین ویرایش: 22 امرداد 1401، 12:23 ب‌ظ توسط سودو »
آرچ و گنوم!

آفلاین ستاره 123@

• Jr. Member
  • *
این برنامه ازاده و همه میتونن استفاده کنن
 بله من هم اول راحت میخاستم نصب کنم که خطای تصویری که ضمیمه کردم داشتم... 
خواهش میکنم روی اسم برنامه حساس نباشید مشکل من از خود سیستم عامله لطفا خطا رو ببینید

آفلاین آرگون

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 263
  • 我是氩
 بله من هم اول راحت میخاستم نصب کنم که خطای تصویری که ضمیمه کردم داشتم... 
خواهش میکنم روی اسم برنامه حساس نباشید مشکل من از خود سیستم عامله لطفا خطا رو ببینید
چند دقیقه بعد دوباره امتحان کنید.
چون این خطا میگه که apt در حال استفادست صبر کنید تا کارش تموم شه بعد مجدد امتحان کنید
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. انجمن دکمه تشکر نداره

آفلاین ستاره 123@

• Jr. Member
  • *
ممنونم اره حل شده \\:D/
پس یعنی این مدت هر چقدر این خطاها رو میداده بخاطر این بوده که سیستم عامل جای دیگری مشغول بوده =D>

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
خیر. این نرم‌افزار مالکیتیه و صحبت در موردش در این‌جا ممنوعه. اگه باهاش مشکلی دارید، از پشتیبانی خودش کمک بگیرید.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن