انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کند شدن رایت شدنiso و انتقال اطلاعات به حافظه فلش  (دفعات بازدید: 250 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 252
  • بی صدا اماپرمعنا! کم گوی اماگزیده گوی! حافظ دوست:)
درود. عزیزان بنده یک حافظه فلش دارم؛ پس از بار دوم که یک iso روی ان رایت کردم کاهش سرعت شدیدی داشته است.
چه رایت شدن ایزو و چه انتقال فایلها.
چگونه میتوان مشکل ان را برطرف کرد؟
مالی که ز تو کس نستاند، علم است...حرزی که تو را به حق رساند، علم است....جز علم طلب مکن تو اندر عالم... چیزی که تو را ز غم رهاند، علم است... مباش غره به علم و عمل، فقیه! مدام که هیچکس ز قضای خدای جان نبرد!

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
سلام. فلشت چقدر عمر کرده؟ با چه فایل سیستمی فرمتش می‌کنی؟ یه بار کامل فرمتش کن و دوباره پارتیشن fat بساز روش و با پورت دیگه یا یه سیستم دیگه امتحانش کن. با otg وصلش کن به گوشی و با گوشی هم فرمتش کن و اونجا هم امتحان کن. اگه فرقی نکرد می‌تونی فرض کنی عمرش داره تموم میشه. حافظه‌های فلش از نظر تعداد خوندن و نوشتن یه عمر محدودی دارن که بسته به کیفیت ساخت می‌تونه کم و زیاد بشه.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
درود. جناب اسماعیلی قبلاً با موبایل فرمت کرده بودم.حدودا یکماه است که از این فلش استفاده می‌کنم.
حدود ۳ سال از ان استفاده‌ای نمی‌شد.
مالی که ز تو کس نستاند، علم است...حرزی که تو را به حق رساند، علم است....جز علم طلب مکن تو اندر عالم... چیزی که تو را ز غم رهاند، علم است... مباش غره به علم و عمل، فقیه! مدام که هیچکس ز قضای خدای جان نبرد!

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
اون رو به چه درگاهی وصل می‌کنید؟
بعضی وقتا درگاه‌های usb متفاوت، سرعت متفاوتی هم دارند.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
در همه‌ی گاه های usb این مشکل وجود داشت.
البته در حافظه‌ی فلش دیگر این مشکل را مشاهده نکردم.
راستی جناب دراگون یک اسکرین شات از فایل های پوشه‌ی بوت و گراب برایتان تهیه کردم:

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
داخل اون دایرکتوری مربوط به گراب، فایل grub.cfg که پیکربندی‌های اصلی گراب داخلش هست، وجود نداره.
دستور grub-mkconfig می‌تونه فایل پیکربندی مورد نیاز رو بسازه ولی به خاطر dynamic disk خطا می‌گیرید.
میدونید که زکات علم نشر آن است