انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: پارتیشن ntfs فقط بر روی کاربر root سوار میشود(بی دلیل حل شد)  (دفعات بازدید: 306 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
سلام طبق چیزی که نوشتم پارتیشن های ntfs فقط سازندش کاربر روت میشه، هرکاری هرکاری میکنم درست نمیشه، استفاده از دستور chown هم کاملا بی تاثیر هست، میگه تغییر دادم  ولی باز نگاه میکنم برا روت هست، و اینکه بخاطر همین مورد نمیتونم از مواردی مثل wine استفاده کنم و یسری چیزا مشکل داره..

خودم موارد مشکوکی ندیدم انجام داده باشم  البته یبار در نرم افزار virt-manager بجای دادن ایمیج بهش، مسیر /dev/sda
دادم! بعدش هم دیدم virt-manager یکم قاطی میزنه سیستم خاموش روشن کردم، نمیدونم مشکل از اینه یا خیر..
به هرحال این پارتیشن هارو تو گنو لینوکس تعمیر کردم درست نشد، توی ویندوز هم زدم تعمیر کنه بازم درست نشد، ولی من یه پارتیشن جدید ntfs ساختم اون دارای این مشکل نبود یعنی فقط پارتیشن های قبلی که درست کردم دارای این مشکل هستند..

پ‌ن: میشه کلا از ntfs استفاده نکرد؟ من بعضی پرونده هام مثلا بازی هام میخوام توی چیزی باشه که هم ویندوز اونارو بخونه هم گنو لینوکس، ولی فقط چنین چیزی بجز این exfat هست، که بنظر گفته میشه اگه برق کامپیوتر بره موقع کار اطلاعات آسیب میبینن و فقط مناسب فلشه/:

ویرایش: الان متوجه شدم یکی از پارتیشن های ntfs برای کاربر خودم شده، فکر کنم دلیلش این بود که این پارتیشن از قبل در مسیر /media/aliسوار شده بود، و بقیه پارتیشن ها در مسیر /mnt
ولی خب جالبیش اینه اگه پارتیشن از روی media ببرم روی mnt و باز بعدش بیارم روی media بازم دیگه به نام کاربر خودم نمیشه و فقط متعلق به روت می‌مونه.
« آخرین ویرایش: 27 امرداد 1401، 08:51 ق‌ظ توسط ali-n »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : پارتیشن ntfs فقط بر روی کاربر root سوار میشود
« پاسخ #1 : 24 امرداد 1401، 10:18 ق‌ظ »
اصلاً ntfs مالک نداره که chown داشته باشه. باید موقع سوار کردن،‌با دسترسی کاربری که می‌خوای سوار کنی.
mount -t deviceFileFormat -o umask=filePermissions,gid=ownerGroupID,uid=ownerID /device /mountpoint
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #2 : 24 امرداد 1401، 11:50 ب‌ظ »
قدیما اینکارو میکردم جواب میداد ولی الان نمیده..
mount -t ntfs -o umask=002,gid=1000,uid=1000 /device /mountpoint
البته کارکرد ماسک خوب بلد نیستم ولی طبق یسری چیز توی نت دیدم 002 گذاشتم، ولی بازم  همه چی مال کاربر روت هست

البته وقتی مسیر پیش فرضی که توسط گنوم دیسک تعیین شده رو تغییر میدم به چیز دیگه به نام کاربر خودم میده، مثلا یه پوشه به نام mountpoint ساختم و وقتی در اون mount میکنم درست میشه، ولی دلیلش نمیدونم همیشه همون مسیر گنوم دیسک که فک کنم نام uuid میذاشت مشکلی نداشتم...
واقعا گیج شدم مشکل چیه..
« آخرین ویرایش: 24 امرداد 1401، 11:58 ب‌ظ توسط ali-n »

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 27 امرداد 1401، 08:50 ق‌ظ »
سلام مشکل حل شد و به نام کاربرم شدند :) نحوه درست شدن : نمیدونم.
کارهایی که کردم میشه گفت فقط چندتا بسته بروز کردم از جمله هسته سیستم عامل(لینوکس)
اولش بقیه پارتیشن ها درست شد و فقط درایو c مشکل داشت، که اونم الان درست شد، فقط میتونم بگم سبحان الله :) و امیدوارم خود به خود که درست شد خود به خود هم خراب نشه باز :)
ممنونم از آقای بهزادی