انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: درخواست راهنمایی برای حل خطای unable to connect vnc server در لوکال  (دفعات بازدید: 569 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین فرهاد حسن پور

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 90
  • در تلاش برای دولوپ یک نسخه بهتر از خویشتن!
    • بیرگیک
با سلام و عرض ادب خدمت گیک‌های عزیز

من میخام از PCیم (اوبونتو 22.04) به لپ‌تاپم (زوبونتو 22.04) بصورت گرافیکی با VNC ارتباط برقرار کنم.

vncserver رو روی زوبونتو نصب کردم (TigerVNC) و در اوبونتو با استفاده از remmina درخواست اتصال رو ارسال می‌کنم اما خطا زیر رو دریافت می‌کنم.

unable to connect vnc server

ممنون میشم دوستانی که تجربه دارند راهنمایی کنند.

وبلاگم
کوتاه کننده لینک آزاد : G02.ir

آفلاین Issac

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 890
    • Mastodon
سلام، من سیدم.

کارساز وی‌ان‌سی رو روی چه درگاهی اجرا کردید؟(۵۹۰۰، ۵۹۰۱، ۵۹۰۲ و ...)
آیا در زوبونتو میتونید به کارساز وی‌ان‌سی وصل بشید؟
آیا کارساز وی‌ان‌سی بدون مشکل اجرا میشه و خطایی نمیده؟
چه دستوری رو در ترمینال اجرا میکنید، و خروجی اون چیه؟
آیا میدونستید که باید دیوار آتش رو برای اجازه به درگاه وی‌ان‌سی پیکربندی کنید، تا بشه به کارساز متصل شد؟
میدونستین یه برنامه به اسم x11vnc هست که یه کارساز وی‌ان‌سی ایجاد میکنه و چون گرافیکی هست، دردسرش کمتره؟
میدونستین TigerVNC برای هر اتصال یک محیط میزکار جدا ایجاد میکنه؟ یعنی به محیط فعلی روی زوبونتو وصل نمیشه، بلکه انگار تازه کامپیوتر رو روشن کردید.
و کلی میدونستین دیگه
این پست رو فرستادم که تعداد ارسال‌هام زیاد بشه.

آفلاین فرهاد حسن پور

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 90
  • در تلاش برای دولوپ یک نسخه بهتر از خویشتن!
    • بیرگیک
کارساز وی‌ان‌سی رو روی چه درگاهی اجرا کردید؟(۵۹۰۰، ۵۹۰۱، ۵۹۰۲ و ...)
آیا در زوبونتو میتونید به کارساز وی‌ان‌سی وصل بشید؟
آیا کارساز وی‌ان‌سی بدون مشکل اجرا میشه و خطایی نمیده؟
چه دستوری رو در ترمینال اجرا میکنید، و خروجی اون چیه؟
آیا میدونستید که باید دیوار آتش رو برای اجازه به درگاه وی‌ان‌سی پیکربندی کنید، تا بشه به کارساز متصل شد؟
میدونستین یه برنامه به اسم x11vnc هست که یه کارساز وی‌ان‌سی ایجاد میکنه و چون گرافیکی هست، دردسرش کمتره؟
میدونستین TigerVNC برای هر اتصال یک محیط میزکار جدا ایجاد میکنه؟ یعنی به محیط فعلی روی زوبونتو وصل نمیشه، بلکه انگار تازه کامپیوتر رو روشن کردید.
و کلی میدونستین دیگه
پورت دیفالت 5900
بله
خطایی نمیده
---
بله و انجام شده.
با این آشنا نبودم امتحان کردم تونستم وصل بشم.
بله.

من x11vnc رو نصب کردم و تونستم وصل بشم به زوبونتو اما زمانی که وصل شدم صفحه اسکرینم لاک نشده و هر کاری که روی اوبونتو انجام میدادم روی زوبنتو قابل نمایش بود. و یه نکته دیگه اینکه لپتاپ من اسکرینش HDهست اما کارت گرافیک داره و FHD رو هم ساپورت میکنه. زمانی که به ویندوز روی لپتاب RDP میزدم جدای اینکه صفحه اسکرین رو لاک میکرد. با رزولوشن FHD بهم تصویر میداد. این دو مورد رو چطوری میتونم توی VNC داشته باشم ؟
وبلاگم
کوتاه کننده لینک آزاد : G02.ir