سلام
اون solver رو از کجا دریافت کردید؟ میتونید اسم یا لینکش رو قرار بدید؟
داخل اون دایرکتوری solver چه فایلهایی قرار داره؟ یه ls از اونجا بذارید.
اون Solver مال یه پروژه بود که از سایت مارکت کد تهیه کردم. لینک دانلودش:
https://www.uplooder.net/files/e82fcfb5ff3115cb9ef83d1b14f0474e/Non-NMixtureFoam.rar.htmlتصویر فایل های داخل دایرکتوری:
همونطور که بالا تر مشخص شد، این سالور یه فایل هدر به نام naserMixture رو نداشت برای کامپایل شدن. با پیگیری هایی که کردم از پشتیبانی سایت مربوطه، تونستم فایل هدر رو مجزا بگیرم. الان دیگه ارور قبلی که تو پست اول گذاشتم رو نمیده ولی یه ارور جدید میده:
کاری که کردم این بود که فایل naserMixture.H رو تو پوشه Solver ام که توی دسکتاپ هست کپی کردم و فرامین wclean و wmake رو اجرا کردم و این ارور رو گرفتم.
خود پشتیبانی سایت یه سری توضیح داد که چطور نصب کنم که میفرستم:
"برای اینکه بتوانید از پروژه به درستی استفاده کنید؛ بایستی کتابخانه مذکور را به درستی و در محل مناسب نصب کنید. بعنوان مثال این عکس محل جایگذاری این کتابخانه را نشان میدهد. باید دقیقا در این محل نصب بشه.
بعد از آنکه نصب شد باید فایل dep را به کاربر بدهد. البته لازم بذکر است که قبل از نصب کتابخانه بهتر است که این dep موجود در پوشه پاک بشود.
"
یه فایل هم برام فرستادن که علاوه بر هدر naserMixture.H، چند تا فایل دیگه با همین نام و پسوند C. و dep. هم داره (فایلهای تصویر بالا). اون رو هم آپلود میکنم:
https://www.uplooder.net/files/02c3bda8d0b661e4ca28d3dd0e503f6c/naserMixture.rar.htmlمن چون تازه کارم متوجه نمیشم منظورش از نصب کتابخانه چیه! کسی میتونه توضیح بده دقیقا باید چیکار کنم؟ صرف کپی کردن فایلای C. و dep. در پوشه src/transportModels/incompressible کافی نیست؟ باید نصب هم بشه؟ اگه آره چطور؟
من فایل کامل Solver رو گذاشتم (فایل اولی که آپلود کردم به نام Non-NMixtureFoam)، فایل حاوی کتابخونه و هدر و ... هم که کم بود و بعدا بهم دادن رو هم گذاشتم (فایل آخری که آپلود کردم به نام naserMixture). کسی میتونه این فایل ها رو دانلود کنه و خودش اقدام کنه Solver رو کامپایل کنه و اگه مشکلی نداشت و کامپایل شد، قدم به قدم با جزییات بیشتر به من توضیح بده باید چکار کنم؟
پیشاپیش ممنونم اگه میتونید کمک کنید.