انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چگونه از دست فونت های بیخودی رهائی یابم؟  (دفعات بازدید: 410 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین گیسو

• Full Member
  • *
  • ارسال: 232
درود.

یک سری فونت عجیب غریب که نمونه اش را پیوست کردم همراه زوبونتو آمده البته من خودم سه فونتی که بهتر دانستم هم اضافه کرده ام.

ولی وقتی آدم شتاب داره که زود تر کارش را تمام کنه گشتن بین فونتها و پیداکردن فونت مورد نظر کاریست اعصاب خردکن.ودرعین حال ظاهرا هنگام اجرای برنامه ها هم همین تعداد زیاد فونت باعث کندی در اجرا میشه و همیشه پیشنها میشه که بارهای اضافه را از روی سیستم برداریم.بویژه دستگاه های ضعیف.

بفرمائید چگونه از دست این گروه از فونتها رها بشم جوریکه اشکالی در کارکرد زوبونتو پیش نیاد.مثلا در بخش font info دنبال چی بگردم تا متوجه بشم این فونت برای سیستم ضروریه یا میشود حذفش کرد.سپاسگزارم.

کاملا تازه کار و دارای زوبونتو(18.4) و لینوکس مینت(19.3) همراه با ویندوز اکس پی روی دو رایانه ی (32bit).

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
پاسخ : چگونه از دست فونت های بیخودی رهائی یابم؟
« پاسخ #1 : 19 شهریور 1401، 09:42 ب‌ظ »
سلام. فونت‌های سیستمی در پوشه‌های /usr/lib/share/fonts/ یا /usr/share/fonts/ یا /usr/local/share/fonts/ قرار دارن. می‌تونید از اونجا پاک، یا منتقلشون کنید جای دیگه.
« آخرین ویرایش: 19 شهریور 1401، 09:44 ب‌ظ توسط آرمان اسماعیلی »
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #2 : 19 شهریور 1401، 10:11 ب‌ظ »
البته پاک کردن هر گونه فایل یا دایرکتوری‌ای به صورت دستی از /usr/share/ یا /usr/lib/ اشتباهه و باعث میشه سیستم بسته (برای مثال APT) رو سردرگم بکنه.

آفلاین farooqkz

• Full Member
  • *
  • ارسال: 112
    • وب‌سایت شخصی
« پاسخ #3 : 19 شهریور 1401، 11:45 ب‌ظ »
شاید راه حل مناسب پیدا کردن بسته مربوط به این فونته و حذفش با apt هست