با سلام.
دوستان فرض کنید همین امروز پروژهای در گیتهاب میبینید که مربوط به یک کنسول بازی آزاده (البته این پروژهها همین الان هم هستند، خیلی هم خوبن، صرفا فرض کنید یکی دیگه هم داره اضافه میشه) و حالا در این پروژه، یک سری سختافزار و نرمافزار بهتون معرفی شده و یک سری بازی.
حالا، دوست دارم بدونم این کنسول بازی خاص، از نظر شما چه ویژگیهایی باید داشته باشه؟
از دو منظر دوست دارم پاسختون رو بدونم.
۱. خرید این کنسول به صورت آماده (مثل استیمدک، سوییچ و ...)
۲. ساختش توسط خودتون.
ممنونم.
خب من یک ایده مرتبط دارم:
- یک نرمافزار که گوشیهای اندرویدی رو تبدیل به دسته بازی میکنه
- یک نرمافزار که یک کامپیوتر رو تبدیل به کنسول بازی میکنه
نمونه انحصاری و غیر رایگان و تحریمش AirConsole هست.
البته خودم هم تلاشهایی کردم:
- یک کامپیوتر رو برداشتم و با نصب دبیان روش بدون میزکار طوری که فقط بازی liquidwar بالا بیاد پیکرهبندی کردم.
- پروژه گازی بکن رو استارت زدم که گوشیهای اندرویدی با وصل شدن به شبکهای که کامپیوتر کنسول توش هست بتونن تبدیل به دستگاه ورودی برای بازی بشن. سرور پایتونش به عنوان یک
پیشنمونه خوب کار میکنه اما اپ اندرویدیش رو نتونستم با ReactNative جوری بسازم که بشه همزمان دو تا دکمه رو فشار داد.
https://gaazibokon.github.io/یک مشکلی که توی انجام اینکار تحت شبکه هست اینه که شبکه ممکنه بعضی مواقع پینگش(یا دقیقتر latency) بالا پایین بشه و این لذت بازی چند نفره رو کم میکنه یا از بین میبره. شاید بشه با بلوتوث اینکار رو کرد. به هر حال هر دانگل USB بلوتوث قیمتش کمتر از ۱۰۰ هزار تومن هست.