این کار را نکن، این کار را نکن، این کار را نکن.
آخه شاخط میزنه میخوای عوضش کنی؟ برو زندگیتو بکن، اگه خراب شه بیچاره میشی. نکن!
تو وقتی میخوای یک سیستم عامل را از فلش یا سیدی نصب کنی بایوس انو برات بوت میکنه و اگه بایوس خراب شه دیگه نمیتونی از سیستمت استفاده کنی و نمیتون درستش کنی.
اتفاقا اگه شرایطش برای این ریسک مهیا باشه خیلی کار خوبی هم هست، کلی چیز جدید یاد میگیرن و تجربه باحالی کسب میکنن. اگه قرار باشه این سوک کردنهای الکی و صرفا جهت کنجکاوی نباشه که کسی چیزی یاد نمیگیره
ولی خب چه کاریه از همونی که داری استفاده کن دیگه.
یه قانون برنامهنویسی داریم که میگه اگه داره کار میکنه بهش دست نزن
خداییش چقدر به این قانون احترام گذاشته میشه؟
همیشه میگیم نه ولش کن دست نزن بهش، آخرم دست به کار میشیم که بهترش کنیم، درسته دردسر داره و کلی اعصاب خوردی، ولی خوب شاید همین یکی از تفاوتهای بزرگ این حرفه با دیگر کارها باشه، تفریح و یادگیری در هر سطحی از اون مشاهده میشه.
سلام بروبچ
حدود چند دقیقه پیش توی تلگرام یه بایوس کاستوم برای لپ تاپم پیدا کردم.
از خطراتش آگاهم، ولی نظرات رو که میخوندم کسی مشکل نداشت.
حالا سوال اینه که اگه نصبش کنم و پشیمون بشم و دوباره بایوس رسمی رو نصب کنم همه چیز مثل سابق میشه یا ممکنه مشکلات نرمافزاری و سخت افزاری برام پیش بیاد؟
من تخصصش ندارم در این زمینه که بتونم کمکتون کنم ولی تجربه برداشتن رمز یه بایوس به شدت رو مخ داشتم که آخرشم نشد
همانطور که دوستان گفتن ممکن در یه جایی کار باید فیزیکی ادامه پیدا کنه، پیشنهاد بنده این است که حداقل قبل از شروع کار از جهت انجام کار فیزیکیش حالا از سمت خودتان یا دیگران مطمئن بشید و بعد شروع به کار کنید.