سلام دوستان من یه هارد دیسک یک ترا و یه SSD دارم، مشکل اینجاست که توی دبیان وقتی میخوام پارتیشنبندی کنم فقط SSD برای من میاره، اونم نه کامل، ویندوزی که روی SSD نصب کرده بودم را هم نمیتونه پارتیشن بوتش تشخیص بده و توی لیست نیست، داخل ویندوز هم این مشکل بود و هاردی را تشخیص نمیداد تا موقعی که درایور IRST اینتل همونجا لود کردم، البته در اونجا هم دوباره یه شلوغکاری شد و چند تا پارتیشن اضافی اومد که بعدا مجبور شدم پاک کنم.
تمام مشکلاتی که عرض کردم با غیرفعال کردن گزینه Intel Volume Management Device یا به اختصار VDM در بایوس حل میشود. فقط نگران این هستم که این گزینه دقیقا چیه و آیا خاموش کردن اون تاثیری توی عملکرد سیستم میزاره؟
لینک زیر راهنمای اوبونتو است برای این موضوع ولی خوب برای من جواب نداد(توی بایوس گزینه SataMode اصلا نداشتم
)
https://discourse.ubuntu.com/t/ubuntu-installation-on-computers-with-intel-r-rst-enabled/15347تا اونجایی که من خوندم این تکنولوژی فقط کمک میکنه سیستم زودتر از Sleep بلند شه و یکم عملکرد هارد دیسک بهتر میکنه. اگه تاثیر آنچنانی نداره و راهحلی هم براش نیست که غیرفعال کنم و به زندگیم برسم. در ضمن در هنگام نصب اوبونتو 19.04 اصلا همون SSD رو هم نمیشناسه.
لپتاپ Acer است با پردازنده Intel Core i5 1125G7
ممنون میشم در این مورد اطلاعاتی دارید بگید چون واقعا کارم گیره و عجله دارم. تشکر و سپاس.