انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نصب نرم افزار روی چند سیستم با یک بار دانلود از مخزن  (دفعات بازدید: 298 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین jamgh

• Newbie
  • *
  • ارسال: 20
سلام
من در جستجوی راهی هستم که بتوان با یک بار دانلود از مخازن، یک نرم افزار را روی چند سیستم نصب کرد.
آفلاین farooqkz

• Full Member
  • *
  • ارسال: 112
    • وب‌سایت شخصی
سلام
من در جستجوی راهی هستم که بتوان با یک بار دانلود از مخازن، یک نرم افزار را روی چند سیستم نصب کرد.
اگر تعداد کامپیوتر‌ها به اندازه کافی زیاد هست و همه توی یه شبکه هستن میتونید یه آینه محلی ایجاد کنید.

آفلاین jamgh

• Newbie
  • *
  • ارسال: 20
نه منظورم اینه که نمی شه مثل یک فایل ٍexe در ویندوز روی فلش یا سی دی ریخت و روی چند تا سیستم نصب کرد.
 قبلا اعضای این انجمن نسبت به دانود از سایت ها هشدار داده اند و بسیار توصیه می کنند که از مخازن خود توزیع استفاده بشه بنابراین می خواهم اگر امکان داشته باشد فایلی که از مخازن روی خود سیستم عامل دانلود می شود رو داشته باشم و نمی دانم کجا دانلود می شه و بعد نصب می شه.

آفلاین farooqkz

• Full Member
  • *
  • ارسال: 112
    • وب‌سایت شخصی
نه منظورم اینه که نمی شه مثل یک فایل ٍexe در ویندوز روی فلش یا سی دی ریخت و روی چند تا سیستم نصب کرد.
 قبلا اعضای این انجمن نسبت به دانود از سایت ها هشدار داده اند و بسیار توصیه می کنند که از مخازن خود توزیع استفاده بشه بنابراین می خواهم اگر امکان داشته باشد فایلی که از مخازن روی خود سیستم عامل دانلود می شود رو داشته باشم و نمی دانم کجا دانلود می شه و بعد نصب می شه.

این کار غیر ممکن نیست اما عملا راه مناسبی هم نیست. چون روی ویندوز معمولا برنامه‌ها یه فایل exe دارن و همه چیز همراهشون هست ولی در مورد نرم‌افزار های توی مخازن، یه بسته نرم‌افزاری همه چیز رو همراه خودش نداره. توی سیستم تعریف میشه که مثلا لیبره‌آفیس پیشنیاز هاش فلان بسته‌ها هستن(مثلا یکیشون سیستم پنجره ایکس) و خود پیشنیاز‌ها هم پیشنیاز دارن تا نهایتا برسیم به بسته‌های پایه‌ای مثل کرنل یا libc. البته توی لینوکس هم حرکت‌هایی زده شده که یه برنامه کلا یه فایل داشته باشه که بشه هر جایی اجراش کرد ولی در مورد بسته‌های توی مخازن دبیان و اوبونتو(جز اسنپ) اینجوری نیستن.

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
...
بنابراین می خواهم اگر امکان داشته باشد فایلی که از مخازن روی خود سیستم عامل دانلود می شود رو داشته باشم و نمی دانم کجا دانلود می شه و بعد نصب می شه.
بالاتر گفتند که این راه زیاد مناسب نیست. ولی اگه اصرار دارید، بسته‌های deb که دانلود و نصب میشن، داخل مسیر زیر قرار می‌گیرن.
/var/cache/apt/archives/

البته نسخه‌های جدید دستور apt، وقتی یه سری بسته با موفقیت نصب میشن، اونها رو به طور خودکار پاک می‌کنه تا فضای اضافی اِشغال نشه.
فکر کنم یه تایمر systemd هم باشه که هر چند وقت یه بار، بسته‌های داخل اونجا رو پاک می‌کنه تا فضا خالی بشه.
میدونید که زکات علم نشر آن است