انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل پخش ویدئو در vlc  (دفعات بازدید: 1991 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2657
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
پاسخ : مشکل پخش ویدئو در vlc
« پاسخ #15 : 25 شهریور 1401، 01:15 ب‌ظ »
اگه یک ایزو توزیع دیگه ای رو دارید اونو لایو بالا بیارید و امتحان  کنید ، اگه درست بود که بله پس مشکل از یکی از بسته هاست و البته در این مورد اگه یک بسته دیگرو نصب کردید و خیلی بهتر شده بازهم پس میشه نتیجه گرفت مشکل یکی از بسته هاست. ؛)
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
« پاسخ #16 : 26 شهریور 1401، 03:57 ب‌ظ »
منم با vlc همچین مشکل‌هایی داشتم. فکر کنم vlc به طور پیش‌فرض از شتاب‌دهی نرم‌افزاری استفاده می‌کنه. شاید با پیکربندی اون، بشه کاری کرد که از شتاب‌دهی سخت‌افزاری استفاده کنه‌.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
« پاسخ #17 : 27 شهریور 1401، 07:25 ب‌ظ »
مطمئن هستید مشکل از vlc؟ اگه پخش کننده های دیگه هم کمی مشکل دارن ممکنه مشکل از vlc نباشه، برای مثال من سخت افزارم کشش نداشت و توی vlc لگ عجیبی داشت ولی توی پخش کننده های دیگه نشونه نتونستن پخش ویدیو داشت ولی طوری ویدیو نشون میدادن که فقط متوجه یه سری کندی میشدی نه مشکلات تصویری بدتری مثل vlc بعضی از پخش کننده های دیگم مثل vlc عمل میکردن و ویدیو غیر قابل مشاهده پخش میکردن، حالا دلیل تخصصیش که ویدیو چطور پخش میشه رو نمیدونم

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 978
« پاسخ #18 : 27 شهریور 1401، 08:00 ب‌ظ »
اگه یک ایزو توزیع دیگه ای رو دارید اونو لایو بالا بیارید و امتحان  کنید ، اگه درست بود که بله پس مشکل از یکی از بسته هاست و البته در این مورد اگه یک بسته دیگرو نصب کردید و خیلی بهتر شده بازهم پس میشه نتیجه گرفت مشکل یکی از بسته هاست. ؛)
بله قصد انجام اینکار دارم، ممنون.

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 978
« پاسخ #19 : 27 شهریور 1401، 08:01 ب‌ظ »
مطمئن هستید مشکل از vlc؟ اگه پخش کننده های دیگه هم کمی مشکل دارن ممکنه مشکل از vlc نباشه، برای مثال من سخت افزارم کشش نداشت و توی vlc لگ عجیبی داشت ولی توی پخش کننده های دیگه نشونه نتونستن پخش ویدیو داشت ولی طوری ویدیو نشون میدادن که فقط متوجه یه سری کندی میشدی نه مشکلات تصویری بدتری مثل vlc بعضی از پخش کننده های دیگم مثل vlc عمل میکردن و ویدیو غیر قابل مشاهده پخش میکردن، حالا دلیل تخصصیش که ویدیو چطور پخش میشه رو نمیدونم
بله خودمم احتمال اولم همین است، خیلی تست کردم همه چیو، مثل گرافیک و کدک‌های مختلف، فعلا دلیل اصلی مشخص نشده.

آفلاین arash_023

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 40
« پاسخ #20 : 20 آبان 1401، 02:11 ق‌ظ »
اگه کارت گرافیک انودیا دارید
از بخش تنظیمات VLC خروجی رو روی OPENGL تنظیم کنید .
احتمالا مشکل حل بشه