انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کمک در مورد سرعت اینترنت در اوبونتو ۱۰.۰۴  (دفعات بازدید: 1348 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sabohy

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
با عرض سلام خدمت تمام دوستان گلم که این همه نازند.
آقا من ابونتو ۱۰.۰۴ رو رو سیستمم نصب کردم ولی سرعت اینترنتم خیلی به نسبت ویندوز پایین تره(درضمن اینترنتم adsl 512)هست خواهشن اگه می تونید منو راهنمایی کنید که
چه کار کنم سرعت اینترنتم بالا تر بشه.
راستی سرعت کامپیوترمم توی gnom پایین تر از kde هست .
من خیلی اوبونتو رو دوست دارم.

آفلاین iman23

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 391
سلام
اول.  gnome نه gnom
دوم.  کند شدن کامپوتر در جنوم به خاطر kde هست یعنی مشاهدات این جور نشون می ده
سوم. مشکل اینترنت هم مطمءن باش از لینوکس نیست

آفلاین l2adan

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 97
من هم دقیقا همین مشکل و دارم

الان با ویندوز امتحان کردم با ۴۰ کیلو دانلود میکنه ولی اینجا به زور با ۷ کیلو میتونم آپدیت کنم

ممکنه از وقتی بسته pppoeconf و نصب کردم اینجوری شده ؟

اینجوری رسما رو اعصابه !

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
پاسخ به: کمک در مورد سرعت اینترنت در اوبونتو
« پاسخ #3 : 08 مهر 1389، 09:04 ق‌ظ »
من یه مثال از کامپیوتر خودم میزنم تا یه جورایی یه راهی هم به شما پیشنهاد داده باشم
ببین مدیریت بسته های آرچ به اسم پک من میتونه برای دانلود بسته ها از یه دانلود منیجر استفاده کنه که این کار باعث میشه سرعت دانلود بالاتر بره
ببینید apt چنین قابلیتی داره
دوم حواستون به بیت و بایت باشه
سوم من توی آرچ وقتی از یه سری سرور ها دانلود میکنم سرعتم خیلی پایینه ولی بعد از چند بار امتحان یه سرور توپ برای خودم پیدا کردم که سرعت بالایی داره
در نتیجه انتخاب سرور مناسب هم میتونه سرعت دانلود رو بالا ببره ( شما هم سرور های مختلف رو چک کنید )
اینها همه مربوطه به مدیریت بسته ها میشه
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین l2adan

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 97
من یه مثال از کامپیوتر خودم میزنم تا یه جورایی یه راهی هم به شما پیشنهاد داده باشم
ببین مدیریت بسته های آرچ به اسم پک من میتونه برای دانلود بسته ها از یه دانلود منیجر استفاده کنه که این کار باعث میشه سرعت دانلود بالاتر بره
ببینید apt چنین قابلیتی داره
دوم حواستون به بیت و بایت باشه
سوم من توی آرچ وقتی از یه سری سرور ها دانلود میکنم سرعتم خیلی پایینه ولی بعد از چند بار امتحان یه سرور توپ برای خودم پیدا کردم که سرعت بالایی داره
در نتیجه انتخاب سرور مناسب هم میتونه سرعت دانلود رو بالا ببره ( شما هم سرور های مختلف رو چک کنید )
اینها همه مربوطه به مدیریت بسته ها میشه

کار سخت شد !
پک من و که امتحانش میکنم.
سرعت سرور رو هم قبول دارم ولی مسئله اینجاست که چندی قبل از سرورم و تغییر نداده بودم و سرعت خوبی داشت
امروز فرصت نشد تا دقیقا امتحان کنم چون ساعت رایگان تموم شده بود ولی بسته pppoeconf و از نصب خارج کردم و فکر میکنم مشکل برطرف شد
سرعت دانلود من در ویندوز در حالت عادی ۱۲۰ KB/s هست