انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: پیشنهاد‌: ممنوع بودن بحث سیاسی و مذهبی در انجمن  (دفعات بازدید: 5074 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین farooqkz

• Full Member
  • *
  • ارسال: 112
    • وب‌سایت شخصی
من به عنوان یکی از اعضای انجمن خواستار این هستم که بحث‌های سیاسی و مذهبی در این انجمن ممنوع اعلام بشه و به عنوان مثال این تاپیکی که اخیرا توی کافه ایجاد شده قفل بشه. دلایل زیر رو دارم و فکر میکنم به صلاح انجمن هست:

- با توجه به اینکه از دامنه ir استفاده میشه و انجمن فارسی هست، مطمئنا بحث سیاسی یا مذهبی آزادانه به ضرر انجمن و کسایی که مدیریتش میکنن و بعدش ضرر کسایی که صرفا کاربر هستن منجر میشه. متاسفانه در ایران آزادی بیان نداریم.

- بعضی از اعضا از جمله خودم از هویت واقعی‌مون برای فعالیت توی انجمن استفاده میکنیم. این یعنی اینکه حتی اگر از چیزی مثل تور استفاده کنیم برای دسترسی به انجمن و انجمن دامنه‌اش و اعضای گرداننده‌اش هم کلا مثلا توی یک کشور اروپایی باشن باز هم من نمیتونم آزادانه در مورد مسائل سیاسی یا مذهبی اظهار نظر کنم چون احتمالا بعدش برم توی لیست سیاه حکومت یا بدتر.

- به عنوان دلیل آخر، خیلی از افراد وقتی بحث به عقیده سیاسی یا مذهبی‌شون کشیده میشه دیگه «خود منطقی‌شون» نیستن و این خطر وجود داره که انجمن به آشوب کشیده بشه ویا بقیه قوانین نقض بشه و اعضا به هم بی‌احترامی و بی‌ادبی بکنن.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4869
  • masoft قدیم
پست مربوطه قفل شد.