دوستان اصلا چرا جواب این آقا رو میدید؟ بزارید به حال خودش باشه و خالی کنه خودشو که چقدر بلده و بقیه نادان هستند.
جناب electromagnet5 ببین اصلا موضوع این نیست که در چه موردی شما داری بحث میکنی یا اصلا صحبتهای فنی شما درسته یا نه، موضوع اینه که شما واقعا قصد آگاه کردن کسی رو نداری. فقط میخوای بگی من اینقدر بلدم و شما هیچی بلد نیستید. برادر من توی همین انجمن از این آقای بهزادی گرفته تا بقیه دوستان هر کی توی زمینهای تخصص داره یا اصلا دامنه مهارتشهاش خیلی گسترده است توی هر زمینهای میتونه به دیگران کمک بکنه، اگه قرار باشه همه برای هم شاخوشونه بکشن و بخوان خودنمایی کنن که اصلا جاشون توی انجمن نیست، واقعا همچین رفتارهایی توی هیچ جای جامعه پذیرفته نیست... دقت کردی با این که مثلا شما میخواستی دوستان رو آگاه کنی همه باهات لج افتادن؟ آقا اصلا همه ما یه مشت احمق(دور از جون اعضا، خودم میگم اصلا) این ادبیات شما و این نگاه از بالا به پایین نسبت به دیگران هیچ سودی نه برای شما داره نه برای افراد مقابل، درسته ممکن یک حس رضایت موقت به شما دست بده ولی مطمئن باش در دراز مدت دیگه این حسه برای رضایت شما کفایت نمیکنه و اونجاست که بده.
اگه واقعا قصدت کمک به این افراد نادان این انجمن، دمتم گرم، ادبیاتت درست کن، نوع نگاه مغرورانت رو بشکن، جزوی از انجمن شو نه خودت باشی، دیگران فقط وسیله خالی کردن معذرت میخواهم عقدههای خودنمایی شما باشند. اگر نه و میخوای همین مسیر ادامه بدی و حتما در جواب من هم میخواهی همون حرفهای قبلی رو تکرار کنی، بنده کلا نادیده میگیرم شما رو، از بقیه هم انتظار میره همینکار انجام بدن، دیگه گفتن نداره چون با این طرز نگاه شما هیچ بحث مفیدی شکل نمیگیره، فقط میشه تقابل بچهگانه برای سرپوش گذاشتن روی کمبودها، موفق باشی.