انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: خراب شدن منوی بوت  (دفعات بازدید: 311 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ssm5677

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
خراب شدن منوی بوت
« : 19 دی 1401، 10:48 ب‌ظ »
با درود
من دو هارد داشتم که روی یکی ویندوز ۱۰ و یکی دیگه زورین نصب کردم و برای زورین یک درایو ثبه ساختم و وقتی سیستم بوت میشد میتونستم از روی منو بین زورین و ویندوز سوپیچ کنم ویا با F8 هاردمو انتخاب میکردم و وارد سیستم عامل مورد نظر میشدم
امروز تصمیم گرفتم که اوبونتو رو روی فلش نصب کنم که دو درایو  efi و روت براش ساختم تا سیستم عامل همراه داشته باشم
حالا مشکلی که پیش اومده دیگه منوی بوت ندارم و هر هاردی که انتخاب میکنم وارد ویندوز میشه ولی فلش رو که میزنم بین ابونتو و زورین میتونم انتخاب کنم
ایا راه حلی هست که اینو به زورین برگردونم و بدون فلش زورین بالا بیاد یا اینکه دوباره باید زورین رو از اول نصب کنم تا بوتش درست بشه

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : خراب شدن منوی بوت
« پاسخ #1 : 20 دی 1401، 12:04 ق‌ظ »
توی ESP پرونده‌های UEFI زورین هست؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ssm5677

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 20 دی 1401، 08:39 ق‌ظ »
کجا باید پیداش کنم؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 20 دی 1401، 02:19 ب‌ظ »
روی دیسک
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ssm5677

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 22 دی 1401، 12:26 ق‌ظ »
 ظاهرا زده همه چیو خراب کرده زورین اصلا وارد اککانت نمیشد و همه چی بهم ریخت اخرش مجبور شدم زورین رو دوباره نصب کنم اما هارد ویندوزم دیگه بالا نمیادو البته فکر کنم من اشتباه کردم که روی هارد ویندوز یک درایو 64 گیگ درست کردم و اوبونتو نصب کردم  بوت ویندوزو خراب کرد
در ضمن مشکل دیگه روی اوبونتو اینه که هر کاری میکنم میز کار دیپین نصب نمیشه و خطا میده