انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: با پکیج منیجر پایتون به مشکل خوردم (pip3)  (دفعات بازدید: 285 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین MoDagner

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
همونطور که از روی تایتل فهمیدید، نمیتونم لایبرری های پایتون رو دانلود کنم(متن ارور داخل تصویر موجوده). اینترنتم هم مشکلی نداره و هیچ پروکسی هم روی سیستمم نیست. از --default-timeout=100 استفاده کردم برای اینکه زمان رو واسه چک کردن اینترنتم افزایش بدم و بعد ارور بده. میتونه از فیلترینگ باشه؟ اگه آره چه VPNی برای اوبونتو پیشنهاد میکنید (و اینکه تو این وضعیت کار میکنه)؟

sudo pip3 install wmi --default-timeout=100 future

آفلاین thmkhtry

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 975
  • Fedora Linux
همونطور که از روی تایتل فهمیدید، نمیتونم لایبرری های پایتون رو دانلود کنم(متن ارور داخل تصویر موجوده). اینترنتم هم مشکلی نداره و هیچ پروکسی هم روی سیستمم نیست. از --default-timeout=100 استفاده کردم برای اینکه زمان رو واسه چک کردن اینترنتم افزایش بدم و بعد ارور بده. میتونه از فیلترینگ باشه؟ اگه آره چه VPNی برای اوبونتو پیشنهاد میکنید (و اینکه تو این وضعیت کار میکنه)؟

sudo pip3 install wmi --default-timeout=100 future

نمیدانم ولی ارور مربوط به تایم اوت است. یک بار بدون تایم اوت تست کنید. و نکته ی دیگر این که نام کتابخانه ی شما با حروف بزرگ است.
pip install WMI

آفلاین MoDagner

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7

نقل‌قول
نمیدانم ولی ارور مربوط به تایم اوت است. یک بار بدون تایم اوت تست کنید. و نکته ی دیگر این که نام کتابخانه ی شما با حروف بزرگ است.
pip install WMI

خیر متاسفانه کار نمیکنه ](*,)

آفلاین thmkhtry

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 975
  • Fedora Linux
در محیط مجازی پایتون هم تست کنید https://docs.python.org/3/tutorial/venv.html
« آخرین ویرایش: 30 دی 1401، 11:24 ب‌ظ توسط Taha PyRs »

آفلاین mskf1383

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 407
پاسخ : با پکیج منیجر پایتون به مشکل خوردم (pip3)
« پاسخ #4 : 01 بهمن 1401، 01:44 ب‌ظ »
چیز خاصی نیست. PyPi رو لجنی کردن! از لجن‌پاک‌کن استفاده کنید.