انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: پاک کردن اثرات نصب ناقص(درست شد)  (دفعات بازدید: 341 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین لعنت خدابربریتانیای اکبیر

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 61
پاک کردن اثرات نصب ناقص(درست شد)
« : 25 دی 1401، 01:39 ب‌ظ »
سلام علیکم

خواستم TorBrowser را از مخزن نصب کنم.دوتا مورد در مخزن بود که هیچکدام تاآخر نصب نرفت. یعنی وقتی اولی وسط کار ایست کرد و پیش نرفت رفتم سراغ دومی و آنهم درست نصب نشده و وقتی رویشان کلیک میکنم کاری انجام نمیدن. حالا چطور آن ها را پاک کنم؟ و برای نصب توربراوزر بهترین راه کدام است؟
لینوکس مینت ۲۱.۱
متشکرم
« آخرین ویرایش: 26 دی 1401، 04:15 ب‌ظ توسط لعنت خدابربریتانیای اکبیر »
در عجبم از مردمانی که نان جوین در سفره ندارند وبا شمشیر آخته نمیتازند.(از سخنان ابوذرغفاری از نزدیکان پیامبر اسلام)

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
پاسخ : پاک کردن اثرات نصب ناقص
« پاسخ #1 : 25 دی 1401، 02:01 ب‌ظ »
سلام
sudo apt --auto-remove purge appname
بجای appname اسم برنامه رو بذار، وسط نصب برنامه خط‌فرمان رو متوقف نکن که نصب خراب نشه، به هرحال با این دستور برنامه حدودا همه‌چیش پاک‌میشه، همیشه به وقتی دستور autoremove درکار هست دقت کن چیز اضافی پاک نشه

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 25 دی 1401، 03:34 ب‌ظ »
سلام علیکم علی آقا.

من برای نصب از ترمینال استفاده نکردم از خود مخزن استفاده کردم .

وقتی در ترمینال میخوام اسم برنامه که  torBrowser است را بنویسم؛ باید بین tor  و Browser فاصله بگذارم یا سرهم بنویسم.

بعد از پاک کردن این ناقص شده ها؛ با ترمینال چطور و با چه دستوری توربراوزر را نصب کنم.
یا اگر راه بهتری برای نصب این مرورگر میشناسید متشکر میشم معرفی کنید.
در عجبم از مردمانی که نان جوین در سفره ندارند وبا شمشیر آخته نمیتازند.(از سخنان ابوذرغفاری از نزدیکان پیامبر اسلام)

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 25 دی 1401، 04:00 ب‌ظ »
 :)

منظورت از مخازن چیه؟ فروشگاه گرافیکی؟ ترمینال فقط توش دستورات میزنی، و apt از مخازن دبیان برنامه‌رو نصب میکنه و در اصل ترمینال فقط دستورات توش مینویسی و سر و کار ما اینجا با apt هست
و اگه  از فروشگاه گرافیکی برنامه رو نصب کردی یعنی از مخازن نصب کردی، و اون فروشگاه گرافیکی هم از apt استفاده می‌کنه(مگه اینکه از snap یا flatpak نصب کرده باشی که بعید می‌دونم)

خب اگه منظورت اینه از اینترنت یک‌سری دستور زدی و مخازن خود مرورگر تور رو اضافه کردی خیلی کار اشتباهی کردی، چون تور مرورگر تور هم در مخازن هست، هم نسخه قابل حملش در دسترس هست.
مرورگر تور در مخازن با نام torbrowser-launcher موجود هست، که از این مرورگر تور رو بارگیری میکنه، که به دلیل مشکلات اینترنت احتمالا به مشکل می‌خوری، اول باید بگی چطور مرورگر رو نصب کردی تا ببینیم چطور حذفش کنی!
خیلی ساده توضیح بده مراحلی که برای نصب انجام دادی و کجا رفتی‌رو

احتمال داره فقط میانبر برنامه ها باقی مونده باشه که هیچ‌کاری نمی‌کنه و به راحتی میتونی پاکش کنی!
در ایکس‌فیس‌ بزنی مشخصات برنامه رو بیاره میزنه این میانبر از کجا اطلاعات رو می‌گیره، کافیه راست کلیک کنی و روی Edit بزنی.

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 25 دی 1401، 09:24 ب‌ظ »
سلام علیکم

منظورم همان repository است. که سعی کردم از آنجا توربراوزر را دانلود کنم. دوتا مورد آنجا بود که یک بیک امتحان کردم و نشد. اینبود که فکرکردم شاید با ترمینال بهتر انجام بشه. ولی خیر هیچ دستوری نزدم و اصلا ترمینال را کاری نداشتم.
این نسخه ی قابل حملش را بیشتر میپسندم چون میتوانم همراهم داشته باشم.ولی پیداش نکردم اگر برای دانلودس آدرسی دارید
خیلی متشکر میشم بدهید.
بله در مخازن با همین نامی که شما میگید هستند که میره از سایت گیت هاب میاره. من به خودسایت گیت هاب هم رفتم ولی گیج شدم نمیدانم کدام چیز را باید دانلود کنم چون در آن کادرAssetes چهار آیتم هست که ندانستم کدامش توربراوزر اصلی است. بنابراین برگشتم و خواستم از همین مخزن دانلودش کنم که نشد یعنی فکرمیکنم حتی فایل مقدماتی یا لانچر هم درست دانلود نشده چون اولا آیکونش یک چرخ دنده است و به کلیک هم واکنشی نشان نمیده.
اول که شروع به نصب از مخزن کردم حجم فایل را نزدیک به 800 گیگ نشان میداد و تا 85% هم آمد ولی متوقف شد و فقط همین فایل ناقص برام باقی مانده ولی دوباره که رفتم برای نصب اینبار حجم خیلی کمی نشان میداد که گمانم همین فایل لانچر باشد ولی آنهم باز ناقص است.که باید پاک کنم و دوباره اقدام کنم.وسط نوشتن همین چندسطر باز مینت فریز شد که باز رفتم سراغ ویندوز.
متشکرم

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #5 : 25 دی 1401، 09:55 ب‌ظ »
ابتدا باید خود تور رو از مخزن توزیعت نصب و راه‌اندازی کنی، بعد بستهٔ torbrowser-launcher رو از مخزن نصب کنی و بذاری کل بسته رو بگیره.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 26 دی 1401، 01:59 ب‌ظ »
خوبه، خب اونم همون مخازن هست، apt هم از مخازن نصب میکنه برنامه رو و فرقی ندارن.
فکر میکنم بهتره نتیجه‌دستورات رو بذاری، مثلا وقتی با apt install زدی نصب شه و چیز اشتباهی اومد چی بودش؟
بله انگار دیگه تور نسخه قابل حمل ارائه نمیده، و برای استفاده ازش باید نسخه های قدیمی رو بگیری که پیشنهاد نمی‌شه.
همینطور که گفتند اول تور رو بگیر و بعد torbrowser-launcher، بعدش اگه مشکلی بود عرض کن با ارائه خطا هایی که دریافت کردی، چون اینکه کار نکرد یا نصب نشد و حجیم بود، اطلاعات زیادی دستیگر کسی نمی‌شه که بخواد کمک کنه، یکم درمورد راه انداخت تور هم توی انجمن و اینترنت نگاه کن راحته، و اگه بازم مشکلی داشتی داخل انجمن مطرح کن

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 26 دی 1401، 04:14 ب‌ظ »
سلام علیکم

علی آقا خدمتت عرض میکنم که در این فاصله کلی در اینترنت گشتم و چندتا توربراوزر دانلود کردم که ظاهرا یکی ازآنها پورتابل بود و خوب هم کار میکنه و نیازی به نصب هم نداشت.
ورژنش هم ۱۲ است یعنی آپدیت هست. دست شما درد نکنه و از همکاری شما بسیار متشکرم.
وآن باقی مانده ها ی نصب ناقص هم با راهنمایی شما درست شد.

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
پاسخ : پاک کردن اثرات نصب ناقص(درست شد)
« پاسخ #8 : 26 دی 1401، 07:18 ب‌ظ »
خوشحالم که درست شد، ولی پیشنهاد می‌کنم از جای معتبر بارگیری کنی، و حداقل الان که نسخه قابل حمل وصل می‌شه، torbrowser-launcher رو نصب کنی، و اگه نتونست بارگیری شه بهش پروکسی ساکس با مشخصات آی‌پی 127.0.0.1 و پورت 9150 رو بدی، که بارگیری torbrowser-launcher  از پروکسی مرورگر تور رد بشه :)