انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نظرسنجی

تا حالا از کدوم مسنجر داخلی استفاده کردید؟

بله
ایتا
سروش
روبیکا
آیگپ
گپ
سایر موارد
اصلا استفاده نکردم

نویسنده موضوع: تجربه من در استفاده از مسنجرهای داخلی  (دفعات بازدید: 454 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Nixon

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
  • دبیان + گنوم
سلام و عرض ادب خدمت تمام دوستان

:KS لطفا قبل از هرچیز در نظر سنجی بالا شرکت کنید . میتونید هرچندتا مسنجری رو که تا الان ازش استفاده کردید انتخاب کنید و یا گزینه اصلا استفاده نکردم رو بزنید  :KS

خوب بدلیل فیلتر واتساپ و تلگرام  ](*,) گفتم بیام یه بار دیگه مسنجرهای داخلی رو یه نگاه بندازم و تجربه کاربریم رو باهاتون به اشتراک بزارم

مسنجر بله : طبق گفته خودشون این مسنجر متعلق به بانک ملیه . برای مسج دادن به بقیه و دانلود و آپلود سرعت متوسطی داشت اما بنظرم بهترین مسنجر حال حاضر همینه مخصوصا برای تماس صوتی تصویری با داخل و خارج از کشور سرعت نسبتا خوبی داره و لگ و باگش هم خیلی کمه

مسنجر سروش : سرعت دانلود و اپلود فایلش بد نبود اما لگ و باگهایی داره که بعضی هاش رو من مدت ها پیش بهشون گزارش دادم اما هنوز کامل برطرف نکردن . درسته تماس صوتی و تصویری داره اما طبق تجربه من کیفیت تماس خوبی نداره و دایم صدا قطع و وصل میشه و تصویر مخاطب هم کیفیتش خیلی پایینه و بعضی اوقات تصویر فریز میشه

مسنجر ایتا : از نظر ظاهری خیلی شبیه تلگرامه البته تلگرام چندسال پیش :) . سرعت دانلود و آپلود فایلش متوسط رو به پایینه . بدیش اینه که تماس صوتی و تصویری نداره

مسنجر روبیکا : بنظرم خیلی درهم برهم هست . میگن سوپر اپلیکیشن درست کردن ولی زیاد به سلیقه من نبود . یه جورایی اومدن اینستاگرام و واتساپ و نتفلیکس و خرید شارژ و بسته و ... رو باهم تلفیق کردن . سرعت دانلود و آپلودش رو درست تست نکردم ولی نکتش اینه که توی بخش روبینو یا همون اینستاگرامش خیلی اینترنت مصرف میکنه بخاطر همین من اون بخش رو کلا قفل کردم . حجم اینترنتی که روبینو مصرف میکنه فاجعس   ](*,) . تماس صوتی و تصویریش رو حدود سه ماه پیش امتحان کردم و  کار نمیکرد اما شاید الان فرق کرده باشه

مسنجر آیگپ و گپ : این دوتا مسنجر نسبت به بالایی ها کاربر کمتری داشتن اما خدماتشون نسبتا بد نبود ولی چون کاربراشون کمتر بود منم زیاد فعالیتی روشون نداشتم که بخوام تجربم رو باهاتون به اشتراک بزارم

راستی اینم یادم رفت بگم که بجز مسنجر بله بقیه مسنجرها متاسفانه در اغلب اوقات بصورت خودکار نوتیفیکشن براتون نمیفرستن یا دیر میفرستن و وقتی کسی پیامی براتون میفرسته باید حتما وارد برنامه بشید تا پیامش رو ببینید که واقعا یه معضلی شده   #-o

من سال ۹۸ هم سروش رو تست کردم اما بقیه مسنجر ها اون موقع زیاد روی بورس نبودن ولی بخوام یه ارزیابی کلی داشته باشم باید بگم پیشرفت خوبی داشتن

اگر شما هم تجربه ای دارید بفرمایید  :)
« آخرین ویرایش: 16 بهمن 1401، 02:01 ب‌ظ توسط Nixon »
کاربر تازه کار . حدود دوسال هست از گنو/لینوکس استفاده میکنم . شروع با لینوکس مینت + میزکار xfce - بعدش ابونتو و در آخر دبیان پایدار + میزکار گنوم

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : تجربه من در استفاده از مسنجرهای داخلی
« پاسخ #1 : 16 بهمن 1401، 02:17 ب‌ظ »
استفاده از پیام‌رسانی داخلی دیوانگیه!
مثل آدمی‌زاد از پیام‌رسان‌های آزاد و نامتمرکز که رمزنگاری پیش‌گزیده دارن استفاده کنید. مثل ماتریکس!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mskf1383

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 407
« پاسخ #2 : 16 بهمن 1401، 02:23 ب‌ظ »
سلام
من وقتی در دوران جهالتم بودم، از پیام‌رسان‌های بله و گپ استفاده می‌کردم. ;D
الان فقط ماتریکس. روی نمونه‌ای هستم که میزبانش برای تفریح میزبانیش کرده! با همهٔ افراد از همهٔ نمونه‌ها در ارتباطم 8). سرعتش به سرعت نمونه‌م بستگی داره که خوبه :). تماس صوتی و تصویری داره. روی میزکار از کارخواه cinny و روی گوشی از element استفاده می‌کنم :o. قابلیت فضاها خیلی کاربردیه. رمزگذاریش هم مطمئنه. محدودیت بارگذاریش هم به نمونه‌م بستگی داره که برای من خیلی کمه. ولی چون چیزی جز عکس بارگذاری نمی‌کنم، به مشکل نمی‌خورم :D.

آفلاین saleh143

• Full Member
  • *
  • ارسال: 198
« پاسخ #3 : 16 بهمن 1401، 04:58 ب‌ظ »
کارخواه ماتریکس برای گنوم که از راست و یا الکترون نباشه چی خوبه ؟؟

آفلاین mskf1383

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 16 بهمن 1401، 05:09 ب‌ظ »
الکترون سنگینه. مشکل راست چیه؟

آفلاین saleh143

• Full Member
  • *
  • ارسال: 198
« پاسخ #5 : 16 بهمن 1401، 06:13 ب‌ظ »
آخه معمولا دیدم برنامه هاش
الکترون سنگینه. مشکل راست چیه؟

معمولا دیدم تو مخازن اصلی نیستن و باید یه عالمه چیز کامپایل بشه یا در بهترین حالت با flathub نصب میشه

آفلاین thmkhtry

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 975
  • Fedora Linux
« پاسخ #6 : 16 بهمن 1401، 06:31 ب‌ظ »
بله رو استفاده کردم بد نبود.
ایتا و روبیکا خیلی بد.
ایگپ بد.

آفلاین Nixon

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
  • دبیان + گنوم
« پاسخ #7 : 16 بهمن 1401، 07:42 ب‌ظ »
سعی کردم تجربیاتی که طی این چند ماه کسب کردم رو در اختیارتون بزارم دیگه هرکسی به انتخاب خودش . منم به دلایلی مجبورم از اینا استفاده کنم :)

الان اومدم توی سینی ( Cinny ) عضو شدم . محیطش شبیه دیسکورده . توی کانال های ubuntu و mobian عضو شدم اما فعالیتشون چندان نیست .

اگر کانال خوبی میشناسید معرفی کنید ممنون میشم
کاربر تازه کار . حدود دوسال هست از گنو/لینوکس استفاده میکنم . شروع با لینوکس مینت + میزکار xfce - بعدش ابونتو و در آخر دبیان پایدار + میزکار گنوم

آفلاین mskf1383

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 16 بهمن 1401، 08:03 ب‌ظ »
کانال نداریم. فقط اتاق و فضا داریم.
توی این فضا عضو بشید: ‎!PipHqCuKXpVKqFywiB:mozilla.org
اتاق‌های خوبی توش هست.

آفلاین behzad1

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 514
« پاسخ #9 : 16 بهمن 1401، 08:52 ب‌ظ »
اگه برای تست می‌خواهید امتحان کنید ماتریکس خوبه، وگرنه پیام‌رسانی که کسی داخلش نیست چه ماتریکس باشه چه پیام‌رسان ایرانی به درد لای جرز دیوار هم نمی‌خوره.

آفلاین سودو

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
  • :(){ :|:& };:
« پاسخ #10 : 16 بهمن 1401، 10:31 ب‌ظ »
بیا و بیار تا کسی داخلش باشه.

آفلاین thmkhtry

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 975
  • Fedora Linux
« پاسخ #11 : 16 بهمن 1401، 10:33 ب‌ظ »
کانال نداریم. فقط اتاق و فضا داریم.
توی این فضا عضو بشید: ‎!PipHqCuKXpVKqFywiB:mozilla.org
اتاق‌های خوبی توش هست.
چه چیز جالبیه . من تا حالا توش نبوده بودم.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #12 : 17 بهمن 1401، 01:10 ق‌ظ »
chatty تو مخازن هست. Fractal هم تو فلت‌هاب.

اگه برای تست می‌خواهید امتحان کنید ماتریکس خوبه، وگرنه پیام‌رسانی که کسی داخلش نیست چه ماتریکس باشه چه پیام‌رسان ایرانی به درد لای جرز دیوار هم نمی‌خوره.
تمام افرادی که من باهاشون در ارتباطم توی ماتریکس هستن. از اعضای خانواده و فامیل، تا دوستان و همکاران! اگه افراد کمی از سمت تو توشن، نشونهٔ کم‌کاری خودته.
« آخرین ویرایش: 17 بهمن 1401، 01:11 ق‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن