انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: تغیر کرکتر ها در عین داشتن همان معنی در بش بعد از دستور head /usr/bin/bash  (دفعات بازدید: 274 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2651
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
من از روی کنجکاوی رفتم زدم
head /usr/bin/bashبعد از اینکه این کار را کردم علامت های کاراکتر ها تغیر کرده (بجزء حروف بزرگ و پنج شیش تا حروف دیگه) ولی بازم وقتی میزنم hstory باز جواب درست میده و با logout هم درست نمیشه. ولی میشه یکبار بزنی zsh و بعد بزنی ctrl + d و درست میشه. سوالم اینکه چرا این اتفاق میفته؟ سوالم روش حلش نیست.
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
من هم دیدم اینجوری بشه.
اگه وقتی این مشکل پیش میاد، با less یه فایلی رو باز کنید و بعد less رو ببندید، باز هم مشکل حل میشه.
فکر کنم انجام همین کار با nano و vim و همیتطور باز و بسته کردن tmux هم می‌تونه این مشکل رو حل کنه.

چیز دیگه‌ای که که عجیبه، این هست که اگه توی محیط گرافیکی و یه برنامه شبیه‌ساز ترمینال (مثلا konsole یا gnome terminal) همین دستور head /usr/bin/bash رو بزنی، چنین مشکلی پیش نمیاد.
فقط دیدم توی tty، به غیر از اون که توسط محیط گرافیکی اشغال شده، اینجوری بشه.

اگه این رو هم اجرا کنید، نتیجه مشابهی داره:
cat /dev/random
« آخرین ویرایش: 10 بهمن 1401، 02:39 ب‌ظ توسط Dragon- »
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2651
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
چیز دیگه‌ای که که عجیبه، این هست که اگه توی محیط گرافیکی و یه برنامه شبیه‌ساز ترمینال (مثلا konsole یا gnome terminal) همین دستور head /usr/bin/bash رو بزنی، چنین مشکلی پیش نمیاد.
آره برای منم قبلا تو محیط گرافیکی مشکلی پیش نیورد. باز حداقل آدم وقتی حوصلش سر میره یه تنوعی میشه براش £)
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧