انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در اوبونتو  (دفعات بازدید: 320 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین متی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 150
مشکل در اوبونتو
« : 27 بهمن 1401، 12:02 ب‌ظ »
سلام دوباره ;D بلاخره اوبونتو ریختم و در حال استفاده هستم,
1-ولی خیلی لگ داره, بیشتر از ویندوز, با اینکه از ssd استفاده میکنم ](*,)
2-نمیتونم زبان فارسی به کیبورد اضافه کنم، توی input source نیست.
دوستان راه حلی دارید؟

آفلاین ɴɪᴍᴀ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • یه برنامه نویس 13 ساله :)
    • smartnima Website
پاسخ : مشکل در اوبونتو
« پاسخ #1 : 27 بهمن 1401، 12:13 ب‌ظ »
سلام، مبارکه :D
برای لگ:
اسنپ رو حذف کردید؟ اگر نه اینجوری حذفش کنید: https://wiki.ubuntu.ir/wiki/%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D9%86_%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D8%A7%D8%B3%D9%86%D9%BE

۲: وقتی persian رو سرچ کردید، احتمالا یه گزینه other میاد، اونو بزنید و بعد persian زو انتخاب کنید.

آفلاین Tinam (azadi nazdike)

• Newbie
  • *
  • ارسال: 20
« پاسخ #2 : 27 بهمن 1401، 02:39 ب‌ظ »
سلام
من خیلی با سرعت پایین اوبونتو سر و کله زدم و در اخر یه کاری کردم سرعتش خیلی خیلی بهتر شده. روش هامو این پایین برای تو و هرکسی که بعدا سراغ این سوال میاد میزارم امیدوارم به کارتون بیاد.

۱: اگه نرم افزار تلگرام رو نصب کردی باید بدونی تلگرام بخاطر کار با IO/Socket خیلی کار میکنه خیلی ممکنه Cpu رو درگیر کنه و در نتیجه سرعت اوبونتو پایین بیاد. توی فروم های خارجی هم خیلی بهش اشاره میکنن. https://github.com/telegramdesktop/tdesktop/issues/4240 و این لینک https://github.com/telegramdesktop/tdesktop/issues/25671 . با روش های داخلش سرعت لود شدن تلگرام رو بالاتر ببر و مصرف Cpu رو  پایین تر بیار مفیده.

۲: اگه نرم افزار های سنگین استفاده میکنی که اونها هم زیاد ممکنه رم و Cpu رو درگیر کنن باید حواست به اونها هم باشه. مثل فایرفاکس یا phpstorm (و کلا این مدل نرم افزار ها). مثلا فایرفاکس استفاده میکنی خیلی صفحات زیادی رو باز نکن و پلاگین های زیادی نصب نکن روش ک پردازش سیستم رو زیاد کنه

۳: پلاگین و اکستنشن ها و تم هایی که نصب میکنی هم ممکنه خیلی سرعت اوبونتو رو کاهش بدن. حواست باشه و ترجیحا تم خود اوبونتو و بدون اکستنشن کار کن یا با اکستشن های کم.

۴: درایور های گرافیک رو چک کن. بصورت پیشفرض اوبونتو درایور های گرافیک Nvidia رو نصب نداره و باید  خودت نصب کنی که آموزشش رو بگردی توی همین انجمن باید باشه

۵: سعی کن حافظه swap رو هم برای سیستمت بزاری بخصوص اگه رم کمی داری

۶: و مورد آخر اینکه اکثر کاربرای اوبونتو از اوبونتو بخاطر یکم سرعت پایین باز شدن اپ ها و بوت شدن گله مندن. نسبتا مشکل سراسریه و چیز خیلی خاصی نیست. در نهایت سعی کن وقتی سیستم سرعتش پایین اومده چک کنی ببینی چه چیزی Cpu و memory رو داره اشغال میکنه و باعث کند شدن سیستم میشه.

موفق باشی  :D

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2657
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
« پاسخ #3 : 27 بهمن 1401، 03:01 ب‌ظ »
من در دبیان از نرم افزار های سنگین استفاده میکنم و cpu قوی هم ندارم ولی کندی حس نمیکنم.
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین سودو

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
  • :(){ :|:& };:
« پاسخ #4 : 27 بهمن 1401، 06:05 ب‌ظ »
کلا اوبونتو نابود شده. دیگه توجیهی نداره استفادۀ ازش.

آفلاین متی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 150
« پاسخ #5 : 27 بهمن 1401، 06:11 ب‌ظ »
خیلی ممنون از کمکتون :) کارهایی که گفتید رو انجام دادم سرعت کمی بهتر شد.
برام عجیب بود زبان فارسی توی آذربایجانی بود! با اینکه همیشه توی other میدیدم ولی جاش عوض شده بود.
فعلا هم دنبال یک چیز جدیدم, حوصلم سر رفته ](*,)

آفلاین ɴɪᴍᴀ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • یه برنامه نویس 13 ساله :)
    • smartnima Website
« پاسخ #6 : 27 بهمن 1401، 06:30 ب‌ظ »
noobara و vannila os رو تست کنید.