انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل اتصال به وب سایت راه اندازی شده روی اوبونتو در شبکه داخلی دامین  (دفعات بازدید: 818 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mansour9220

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
با سلام.
ما توی شبکه داخلی دامین خودمون وردپرس رو روی اوبونتو نصب کردیم و وب سایت داخلی راه اندازی کردیم حالا میخوایم از روی کلاینت ها به وردپرس دسترسی داشته باشیم یعنی کاربر اسم وب سایت لوکال رو مثلا به اسم Example.local توی مرورگر وارد کنه سایت داخلی بالا بیاد ولی نمیدونم توی اوبونتو چه کانفیگی باید انجام بدیم توی سازمان DNS Server هم داریم.ممنون میشم راهنماییم کنید.

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 978
خوب اگه توی سازمانتون DNS سرور دارید که کاری نداره، اگه DNS کلاینت‌ها روی همین سرورتون ست شده فقط کافیه یه رکورد ادد کنید توش با دامین دلخواهتون و IP اون سرور ابونتو که وردپرس ارودید روش بالا، تمام!

آفلاین Mansour9220

• Newbie
  • *
ممنونم بابت راهنمایتون مهندس.فکر کردم توی خود وب سرور اوبونتو هم کانفیگی باید انجام بدم.بله کلاینت ها روی همین یدونه DNS سرور هستند.فردا همین کار رو انجام میدم.سپاسگزارم

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
خواهش می‌کنم، اگه دیدید با IP هم دسترسی ندارید توی شبکه به اون سیستم و سایت باز نمیشه، فایروال اون سرور ابونتو رو تنظیم کنید اوکی میشه...

آفلاین Mansour9220

• Newbie
  • *
سلام وقت بخیر.من تونستم از طریق کلاینت به صفحه اصلی سایت دسترسی داشته باشم ولی الان به صفحه مدیریت وردپرس دسترسی ندارم البته از خود اوبونتو دسترسی به پنل مدیریتی جهت لاگین به وردپرس رو دارم اما از طریق کلاینت دسترسی ندارم و پیغام زیر رو میده:
Apache/2.4.52 server at 192.168.x.x por 80

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
دسترسی‌های پوشه wp-admin یه چکی بکنید احتمالا مال اون... دقیقا یادم نیست هنگام نصب وردپرس آدرس مطلق سایت می‌گرفت یا نه، اگه پرسیده ازتون مثلا آدرس سایت چیه اونم بگید چی زدید...

آفلاین Mansour9220

• Newbie
  • *
با رفتن به قسمت تنظیمات وردپرس و قسمت عمومی در قسمت نشانی وردپرس آدرس سایت رو دادم و مشکل حل شد. ممنونم مهندس بابت پیگیریت.

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
پس یه (حل شد) به عنوان موضوع اضافه کنید.
ارسال اول رو ویرایش کنید و اونجا عنوان رو تغییر بدید.
میدونید که زکات علم نشر آن است