انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: آيا گيمپ بخشي از هسته لينوكس بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  (دفعات بازدید: 8119 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
اشتباه چاپیه! می خواسته بنویسه هسته لینوکس جزو گیمپ بوده که در اینصورت جمله درست میشه! همیشه تو کارای چاپی از این اتفاقا میافته!
گویا اولش که پروژه لینوکسو توی گیمپ شروع کردن گنوئی وجود نداشته ولی با پیدایش گنو لینوس تروالدز با این یارو که اسم منو جعل می کنه بهم می زنن و لینوکس میاد تو گنو
اشتباه چاپیه! همه جای دنیا اشتباه چاپی هست! حتی تو کشورهای پیشرفته ائی مثل ممد آباد!
یکم احساساتتون رو کنترل کنید و منطقی باشید لطفا
میگم بهشون تا یه تاریخچه هم درباره لینوکسو گیمپ و کلا محصولات ادوبی بنویسن تا خوب شیرفهم بشید!
جناب اهتمام عزیز!
ما ز یاران چشم یاری داشتیم! پینت جزو هسته ویندوزه؟ شاید یه سری به سی دی ویندوز زدن و اون پوشه برنامه هاش مفید باشه! شاید هم حساسیت بیشتر راجع به چیزی که بهش هسنه می گیم!
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
 با این پست آخری موافقم
حالا یه اشتباه چاپی، لپی شده
شایدم خواننده اشتباه کرده
دست به کار شید و دل و روده لینوکس رو واسشون ارسال کنید
حالا هی بگید جام جم بده
از اون ور رفته صفحه لینوکس رو برداشته ملت دارن خودشون رو میکشن و سنا رو برپا تا نامه نویسی کنن ولایحه بدن بلکه دوباره از این اشتباه های لپی بده و بهونه ای واسه هویج کردن نویسنده !!!!
یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1275
پاسخ به: آيا گيمپ بخشي از هسته لينوكس بوده ؟؟
« پاسخ #17 : 05 آبان 1389، 03:24 ق‌ظ »
اگه ضمیمه بایت روزنامه خراسانو بخونید هر هفته چندتایی توش هست تازه بعضی اوقات یک سوتیایی میده که غیر غابل بخشش مثل هفته قبل که با گذشت چند هفته از توضیع ubuntu 10.10 امده بود درمورد بتاش نوشته بود