انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مدیر بسته nix  (دفعات بازدید: 269 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 780
مدیر بسته nix
« : 13 فروردین 1402، 02:54 ب‌ظ »
اخیرا زیاد در مورد مدیر بسته nix می‌شنوم و توزیع nixos می‌شنوم. کسی استفاده کرده یه توضیحی بده که چجوریه.

آفلاین thmkhtry

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 975
  • Fedora Linux
پاسخ : مدیر بسته nix
« پاسخ #1 : 13 فروردین 1402، 03:09 ب‌ظ »
من اینو خونده بودم قبلا :
https://forum.ubuntu-ir.org/index.php?topic=149111.0
یه بار هم بیشتر نطلبید لایو تجربه اش کردم بعد موقع نصب خطا زیاد داد پشیمونش شدم.

آفلاین mskf1383

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 407
« پاسخ #2 : 13 فروردین 1402، 03:32 ب‌ظ »
نحوهٔ کارش با مدیر بسته‌های سنتی متفاوته. همه‌چیز رو توی یه شاخهٔ خاص می‌ریزه و قابلیت‌های خوبی مثل عقب‌گرد و… داره. و البته بسته‌بندی براش هم متفاوته.
بیش تر از ۹۰٬۰۰۰ تا بسته هم توی مخازنشه!
مشکلش اینه که آینه‌های خیلی کمی داره و هیچ‌کدوم توی ایران وصل نمی‌شن!
همچنین با بقیهٔ مدیر بسته‌ها ناسازگاری نداره و توی مخازن بیش‌تر توزیع‌ها موجوده و می‌شه ازش کنار مدیر بستهٔ خود توزیع هم استفاده کرد.

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
« پاسخ #3 : 13 فروردین 1402، 07:02 ب‌ظ »
سلام،کمتر خراب میشه، و اصولا بهتره، یجوریه که میشه راحت نمونه سازی کرد از روش و کلی چیزای خوب دیگه، و مثلا تو گنو لینوکس های معمول یه برنامه نصب میکنی و پشت سرش کلی چیز میز نصب میشه که میتونی ازش استفاده کنی ولی توی توزیع nixos اینطور نیست، و فقط برنامه‌ای که خواستی نصب میشه و پیش نیاز هاش محیط رو اشغال نمیکنن، که البته من با اینش حال نکردم! توی موضوع اجرا برنامه appimage مشکلاتی رو داشت و در موضوع های برنامه های قابل حمل از نوع های دیگه خیلی مشکلات بیشتری..، احتمالا میشد حلش کرد ولی واسه من سخت بود؟!((البته میشه برنامه هارو طوری هم نصب کرد که پیش نیاز هاش هم نمایش داده بشه ولی اصول توزیعش اینطور نیست)

کل چیزی که ازش حس کردم: از بقیه توزیع ها بهتره ولی بهترین روش ممکن نیست

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 780
« پاسخ #4 : 13 فروردین 1402، 07:07 ب‌ظ »
مخزن نرم‌افزاریش چجوره؟ من از مانجارو استفاده می‌کنم که تقریبا همه نرم‌افزارها رو داره و اگه توی مخارن رسمی نباشه توی aur پیدا میشه. توی اینترنت توی مخزنش مثلا motrix رو جستجو کردم ولی توش نبود.

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
« پاسخ #5 : 13 فروردین 1402، 07:13 ب‌ظ »
بنظر میرسه مخزنش از دبیان هم بزرگتره! و میشه گفت اکثر برنامه های مورد نیاز رو داره، احتمالا اندازه آرچ نباشه که خب منطقیه کاربران آرچ خیلی بیشتر هستن،  میتونی این نرم افزار رو از فلت‌پک نصب کنی

آفلاین thmkhtry

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 975
  • Fedora Linux
« پاسخ #6 : 13 فروردین 1402، 07:22 ب‌ظ »
بله درسته مخزنش از مخازن aur و پکمن یک مقداری کمتر داره ولی تعداد بسته هاش از مثلا دبیان و اوبونتو بیشتره.
ویرایش:داشتم یه توزیع بر پایه کوبونتو میساختم(مخزن ندارم و از مال اوبونتو استفاده میکنم) حالا میگم چه حیف! ولی غیب نداره.
« آخرین ویرایش: 13 فروردین 1402، 07:24 ب‌ظ توسط TahaMokhtary »