انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ارور در دستور apt update && apt upgrade  (دفعات بازدید: 694 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین firko

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
ارور در دستور apt update && apt upgrade
« : 26 فروردین 1402، 07:58 ب‌ظ »
سلام و خسته نباشید.
من در زمینه ی لینوکس مبتدی هستم. جدیدا یه VPS از webhorizon گرفتم روش اوبونتو 20.04 نصب شده.
با putty بهش وصل می شم ولی وقتی دستور apt update && apt upgrade رو می زنم ارور می دم که عکسش رو ضمیمه می کنم.
این دستور رو به صورت apt update و sudo apt update و sudo apt update && sudo apt upgrade هم استفاده کردم ولی فرقی نکرد.
دوستان گفتن که DNS رو تغییر بده. آموزشی پیدا کردم که DNS های گوگل رو از طریق ترمینال به یک فایل به اسم resolv.conf اضافه می کرد ولی وقتی دستورات رو اجرا کردم پیغام داد که اصلا همچین فایلی وجود نداره. دستور این بود: nano/etc/resolv.conf
سرور رو هم از طریق کنترل پنل سایت ریستارت کردم ولی تاثیری نداشت.
ممنون می شم از اساتید اگر امکانش هست من رو راهنمایی کنن. همونطور که گفتم مبتدی هستم و بسیار ممنون می شم در پاسخ دهیتون این مورد رو در نظر داشته باشید.

آفلاین firko

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
پاسخ : ارور در دستور apt update && apt upgrade
« پاسخ #1 : 26 فروردین 1402، 08:36 ب‌ظ »
عزیزان واقعا شرمنده، من بعد از ایجاد تاپیک جوابم رو پیدا کردم. و الانم واقعا هرچی گشتم نفهمیدم که چجوری تاپیک رو پاک کنم. مدیریت محترم اگر صلاح می دونن تاپیکم رو پاک کنن.
در مورد حل مشکل هم مربوط به همون DNS بود. از طریق تاپیک زیر DNS رو تغییر دادم و مشکل حل شد.

https://forum.ubuntu-ir.org/index.php?topic=148425.0

آفلاین 13Mahdi84

• Full Member
  • *
  • ارسال: 187
  • Arch-Gnome
پاسخ : ارور در دستور apt update && apt upgrade
« پاسخ #2 : 26 فروردین 1402، 09:02 ب‌ظ »
درود بر همگی
ویرایش رو بزنید و به آخر موضوع (حل شد) رو اضافه کنید
اگه منتظر بمونیم که یکی ظهور کنه واسه کمک کردن به ما و بهتر کردن دنیا،
هیچ وقت این اتفاق نمیوفته مگه اینکه خودمون دست به کار بشیم و به هم دیگه کمک کنیم