انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: بازگشت به تنظیمات اولیه  (دفعات بازدید: 1114 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ubuntu204

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
بازگشت به تنظیمات اولیه
« : 25 اسفند 1401، 08:08 ب‌ظ »
درود وقت بخیر
من تو اینترنت تو سایت های ایرانی و غیره دنبال دستوری بودم که بتونم ubuntu به تنظیامت اولیه برگردونم ولی چیزی پیدا نکردم هرچیزی هم که بود مربوط میشد به gnome و برای ubuntu چیزی پیدا نکردم ! من میخوام تمام فایل ها تنظیمات همه چیز پاک بشه و تمام تنظیمات برگرده به حالت اولیه.

آفلاین thmkhtry

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 975
  • Fedora Linux
پاسخ : بازگشت به تنظیمات اولیه
« پاسخ #1 : 25 اسفند 1401، 08:13 ب‌ظ »
یعنی یه چیزی مثل گزینه ی بازگرداندن به تنظیمات کارخانه اندروید که حافظه رو پاک نمیکنه.

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2657
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
« پاسخ #2 : 25 اسفند 1401، 08:24 ب‌ظ »
منظورتون از تنظیمات چیه؟ خیلی کلمه کلی هست.
برای باز گرداندن ییستم به قبل ( با حذف فایل های جدید و برگردوندن فایل هایی که حذف شده و همین قضیه برای نرم‌افزار ها و کلا هر چی از time shift  استفاده کنید)
یا اگه منظورتون شخصی سازی ها در نرم‌افزار هاست که خیلی راحت پوشه config اون نرم‌افزار را در پوشه home خودتون حذف کنید ( برای هر نرم‌افزار  جداگانه) یا برید یک کاربر جدید درست کنید و بعد فایل  هاتونو بریزید در پوشه هوم کاربر جدید و بعدش اون کار بر قبلی را دلیت کنیو و پوشه هومشم حذف کنید این باعث میشه تمام نرم‌افزار ها(همه نرم‌افزار ها باهم ،میز کار و .....) برگرده به حالت اولیه.
من خودم در اولین روزی که دبیان نصب کردم با اضافه کردن یک تم به xfce و انتخاب اون برای تم باعث شدم که همه چیز خراب شه و هیچی باز نشه ( و خیلی حالم گرفته شد چون می‌گفتند دبیان ( xfce ربطی به دبیان نداره و ولی من گفتم، حتی به xfce هم ربطی نداره و مربوط به اون تمه هست) خیلی پایداره و از این حرفا بعد سریع زدم یه کاربر جدید درست کردم و کاربر قبلی هم حذف کردم و برگشت به روز اول ( که اینم باز ربطی به دبیان نداره و مربوط به multiuser بودن گنو لینوکس  هست)
time shift همه و همه چیزو برمی‌دونه درست به همون زمانی که از سیستم پشتیبانی گرفتید ولی حذف config و ایجاد یوزر جدید فقط در تنظیمات نرم‌افزارها هست و باعث نمیشه که نرم‌افزار هایی که خودتون نصب کردید حذف بشه
« آخرین ویرایش: 25 اسفند 1401، 08:44 ب‌ظ توسط 🇬🇧United Kingdom🇬🇧 »
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 27 اسفند 1401، 02:44 ق‌ظ »
چون «تنظیمات اولیه» چیز مبهمیه!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین سودو

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
  • :(){ :|:& };:
« پاسخ #4 : 27 اسفند 1401، 10:12 ق‌ظ »
مبهم؟ هدف تنظیماتِ پیش‌گزیده پیش از سفارشی‌سازیه دیگه.

آفلاین ubuntu204

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 27 اسفند 1401، 08:53 ب‌ظ »
شاید سوال من خیلی کلی بود ! ببینید من روی Ubuntu خیلی دستور جور واجور اجرا کردم به طوریکه بعضی وقت ها یک دستور عادی اجرا میکنم خطا میده و گاها گیر میده به دستوراتی که سابق اجرا کرده بودم ! من میخوام دستوری اجرا کنم که کل Ubuntu ریست بکنه مثل روز اول بشه تنظیمات کارخانه تمام دستورات تنظیمات حذف بشه.

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2657
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
« پاسخ #6 : 27 اسفند 1401، 08:59 ب‌ظ »
این حرفتونم خیلی کلیه؟
همه خیلی دستور اجرا کردن. منظورتون نصبه بسته های مختلفه؟
در مورد کارایی که کردید توضیح بزنید و مثال هم بزنید که چی کار کردید و کجاها به خطا برخورد کردید.
یعنی چی چند دستور اجرا کردم و حالا دستورات عادی را اجرا نمی‌کنه؟
مثلا مخازن غیر رسمی اضافه کردید یا با dpkg نرم‌افزار نصب کردید؟
و مثله اینکه شما فکر می‌کنید ( البته اگه فکر کنید) از لحظه ای که نصب توزیع تموم شه هر کاری که با سیستم می‌کنید جزء تنظیمات محسوب میشه ولی این فکر از اساس اشتباهِ. ( تازه الان بگن هرکی نظرشو در باره تنظیمات بگه هرکی یه چیزی میگه و یه نظری داره، یکی کامل تره تعریفش و یکی متفاوت تر )
« آخرین ویرایش: 27 اسفند 1401، 09:10 ب‌ظ توسط 🇬🇧United Kingdom🇬🇧 »
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #7 : 28 اسفند 1401، 12:14 ق‌ظ »
اگه می‌خوای عیناُ‌مثل روز اول بشه، دوباره نصبش کن!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ubuntu204

• Newbie
  • *
« پاسخ #8 : 01 فروردین 1402، 11:49 ق‌ظ »
نمیدونم والا من هرکاری میکنم به یک چیزی گیر میده ! راضی شدم از نو نصب کنم ببینم چی میشه !

آفلاین khalilshahr

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 377
  • تور سلاح من
« پاسخ #9 : 23 فروردین 1402، 12:24 ب‌ظ »
دوست عزیز نمیدونم دوباره نصب کردی یا اینکه نه ولی این بار همون اول قبل از نصب برنامه هات یه بکاپ بگیر و موقعی که دوباره مثل الان شدی بکاپ رو ریستور کنم اینطوری مثل همون برگشت به تنظیمات کارخونه هستش .
بعدش دوستان مدیر لطفا یه بخشی رو بزارین برای خطا ها بد جوری گیر کردیم سر این خطا ها ..
رهایم کن ویندوز من دلم لینوکس ازاد با تور میخواد .