منظورتون از تنظیمات چیه؟ خیلی کلمه کلی هست.
برای باز گرداندن ییستم به قبل ( با حذف فایل های جدید و برگردوندن فایل هایی که حذف شده و همین قضیه برای نرمافزار ها و کلا هر چی از time shift استفاده کنید)
یا اگه منظورتون شخصی سازی ها در نرمافزار هاست که خیلی راحت پوشه config اون نرمافزار را در پوشه home خودتون حذف کنید ( برای هر نرمافزار جداگانه) یا برید یک کاربر جدید درست کنید و بعد فایل هاتونو بریزید در پوشه هوم کاربر جدید و بعدش اون کار بر قبلی را دلیت کنیو و پوشه هومشم حذف کنید این باعث میشه تمام نرمافزار ها(همه نرمافزار ها باهم ،میز کار و .....) برگرده به حالت اولیه.
من خودم در اولین روزی که دبیان نصب کردم با اضافه کردن یک تم به xfce و انتخاب اون برای تم باعث شدم که همه چیز خراب شه و هیچی باز نشه ( و خیلی حالم گرفته شد چون میگفتند دبیان ( xfce ربطی به دبیان نداره و ولی من گفتم، حتی به xfce هم ربطی نداره و مربوط به اون تمه هست) خیلی پایداره و از این حرفا بعد سریع زدم یه کاربر جدید درست کردم و کاربر قبلی هم حذف کردم و برگشت به روز اول ( که اینم باز ربطی به دبیان نداره و مربوط به multiuser بودن گنو لینوکس هست)
time shift همه و همه چیزو برمیدونه درست به همون زمانی که از سیستم پشتیبانی گرفتید ولی حذف config و ایجاد یوزر جدید فقط در تنظیمات نرمافزارها هست و باعث نمیشه که نرمافزار هایی که خودتون نصب کردید حذف بشه