انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مدت زمان نیاز برای یاد گیری پایتون و سوال در باره ی قدرت آن چطور میشه ..........  (دفعات بازدید: 8113 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
سلام دوستان چند تا سوال داشتم:
1:مدت لازم برای یادگیری زبان پایتون چقدر هست؟قبلا هیچ چیزی راجع به برنامه نویسی نخوندم.این ویدیو ها مثلا مال گوگل خوبه؟دانلود کنم؟میشه با همو شروع به نوشتن کرد؟
2:تو بعضی جا ها دیدم پایتون رو با بعضی زبان ها مثل C++ و ... مقایسه کردن حتی گاها بعضیا میگن بهتره.این تا چقدر درسته اگه یه توضیح کوچولو بدید خیلی خوب میشه.
3:چه جوری میشه برنامه ساخت یعنی فقط باید به صورت خالص کد نوشت؟مثلا برای طراحی پنجره و این ها؟یا به صورت نیمه کد نیمه گرافیکی هست.
4:بعدشم این کتابخانه که میگن چیه؟اگه از یه کتاب خانه آزاد استفاده کنید باید حتما نرم افزار نوشته شده هم آزاد باشه؟(البته اگه سوالم درست باشه آخه هنوز دقیقا نمیدونم کتابخانه چیه ;D)
« آخرین ویرایش: 08 اردیبهشت 1392، 06:03 ب‌ظ توسط Ehsanveisi »

آفلاین mozo68

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
۱:کدوم ویدو های گوگل،من این سریشو داشتم GooglePythonClass خوب نیست،به درد کسی میخوره ک زبان های برنامه نویسی رو در حد قابل قبولی بلد باشه -بعد یاد بگیره،از بیس شروع نکرده.
.
من یه زمانی از صفر شروع کردم میتونستم از رو راهنماش در باره ی ساخت بازی یه بازیای کوچولو بسازم-ولی به درد نمیخورد:] باهاش میتونی در عرض سه روز اسکریپت ها معمولی بنویسی.منابع آموزشیش عالیه.
بایت آف پایتون و ...

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1526
از آموزش پایتون3 لیندا هم می تونید استفاده کنید زیرنویس انگلیسی داره. این مجموعه 500 مگابایتی با تورنت قابل دانلوده.
« آخرین ویرایش: 01 شهریور 1393، 04:31 ب‌ظ توسط dorfa »

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
1:مدت لازم برای یادگیری زبان پایتون چقدر هست؟قبلا هیچ چیزی راجع به برنامه نویسی نخوندم.این ویدیو ها مثلا مال گوگل خوبه؟دانلود کنم؟میشه با همو شروع به نوشتن کرد؟
2:تو بعضی جا ها دیدم پایتون رو با بعضی زبان ها مثل C++ و ... مقایسه کردن حتی گاها بعضیا میگن بهتره.این تا چقدر درسته اگه یه توضیح کوچولو بدید خیلی خوب میشه.
3:چه جوری میشه برنامه ساخت یعنی فقط باید به صورت خالص کد نوشت؟مثلا برای طراحی پنجره و این ها؟یا به صورت نیمه کد نیمه گرافیکی هست.
4:بعدشم این کتابخانه که میگن چیه؟اگه از یه کتاب خانه آزاد استفاده کنید باید حتما نرم افزار نوشته شده هم آزاد باشه؟(البته اگه سوالم درست باشه آخه هنوز دقیقا نمیدونم کتابخانه چیه ;D)
۱) مدت لازم کاملا بستگی به شما داره. اگر قدیم برنامه‌نویسی کار نکردید، حداقل سه ماه رو لازم دارید تا راه بیفتید.
۲) پایتون زبان بسیار خوبیه و خیلی پرکاربرد، ولی مقایسه اون با زبان‌هایی مثل ++C یا Java کار اشتباهی هست. برای شروع پیشنهاد من همون پایتون هستش.
۳) به روش‌های مختلف میشه اینکار رو انجام داد. عموما شما فقط کد می‌نویسید.
۴) شروع به یادگیری پایتون که بکنید، خودتون جواب این رو متوجه میشید :) کتابخانه‌های کدهای از پیش نوشته شده هستند و شما با فراخوانی اون کتابخانه، می‌تونید از اون کدها استفاده کنید.

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • !no power geek
این آموزش لیندا فکر کنم پولی باشه اینطور نیست؟من چند فصلی از کتاب از این پس پایتون رو خوندم ظاهرا بد نیست دوستان اگه منبع بهتری میشناسید میشه معرفی کنید؟راجع به آزادی نرم افزار بعد از استفاده از کتابخخانه آزاد چی؟

آفلاین xubuntu4iran

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 748
نقل‌قول
راجع به آزادی نرم افزار بعد از استفاده از کتابخخانه آزاد چی؟
بستگی به لیسانس کتابخانه اش داره اگر LGPL یا BSD باشه می تواند در نرم افزارهای proprietary به کار گیری بشه اما اگه GPL باشه نه 
« آخرین ویرایش: 08 اردیبهشت 1392، 08:10 ب‌ظ توسط xubuntu4iran »

آفلاین fond

• Full Member
  • *
  • ارسال: 144
من قصدم مزه ریختن یا ناامید کردن نیست و تجربه ای هم با پایتون ندارم. اما حالا که تاپیک به نتیجه رسیده منم حرفم رو می‌زنم. همیشه برام سوال بوده که مردم چطور با زبانی که بلاک‌های کد با فاصله اول خط مشخص می‌شن برنامه نویسی می‌کنن :P همین سوال رو درباره زبانی که پیش پردازنده نداره هم دارم :P و از اون مهمتر اشاره گرها و ... به نظر من زبانهای مفسری فقط برای همون اهداف آموزشی خوبن و هیچجوره نمیشه در حد و اندازه های c  روی اونها حساب کرد.

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
این برای شماست. عالی و محشره :

و البته کتاب headfirst python از نشر ا ریلی
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین AmirrezaGhaderi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 90
    • حساب تویتر من
من قصدم مزه ریختن یا ناامید کردن نیست و تجربه ای هم با پایتون ندارم. اما حالا که تاپیک به نتیجه رسیده منم حرفم رو می‌زنم. همیشه برام سوال بوده که مردم چطور با زبانی که بلاک‌های کد با فاصله اول خط مشخص می‌شن برنامه نویسی می‌کنن :P همین سوال رو درباره زبانی که پیش پردازنده نداره هم دارم :P و از اون مهمتر اشاره گرها و ... به نظر من زبانهای مفسری فقط برای همون اهداف آموزشی خوبن و هیچجوره نمیشه در حد و اندازه های c  روی اونها حساب کرد.

من خودم یکی از طرفدارهای پرو پا قرص C هستم. اما یه سوال دارم: تا حالا یه برنامه‌ی بزرگ با C نوشتید؟
من برای پروژه‌ی پایانی دانشگاهم و به انتخاب خودم یه Template Engine توی C پیاده سازی کردم. در یک کلام بهتون بگم، اصلا دلم
نمی خواد دوباره اون تجربه تکرار بشه!!! دوبار با عملیات I/O و پردازش متن و مدیریت حافظه و پیاده سازی ساختمان داده‌های
کاربردی درگیر بشین تازه قدر زبان هایی مثل پایتون رو میفهمید.
قبول دارم که C تقریبا بی رقیب هست، اما در حیطه‌ی کاری خودش.

آفلاین pooria892

• Full Member
  • *
  • ارسال: 233
نقل‌قول
راجع به آزادی نرم افزار بعد از استفاده از کتابخخانه آزاد چی؟
بستگی به لیسانس کتابخانه اش داره اگر LGPL یا BSD باشه می تواند در نرم افزارهای proprietary به کار گیری بشه اما اگه GPL باشه نه

این برای منم سواله. میشه راجع بهش بیشتر توضیح بدید.
نرم افزاری که با یه نرم‌افزار آزاد مثل پایتون نوشته میشه باید آزاد بمونه؟

آفلاین xubuntu4iran

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 748
نقل‌قول
نرم افزاری که با یه نرم‌افزار آزاد مثل پایتون نوشته میشه باید آزاد بمونه؟
بیشتر نسخه های پایتون GPL-compatible هستند. GPL-compatible به این معنی نیست که پایتون تحت GPL پخش می شه. همه ی لیسانس های پایتون بر خلاف GPL به شما اجازه می ده یک نسخه ی اصلاح شده را بدون اینکه تغییرات را متن باز کنید پخش کنید
« آخرین ویرایش: 09 اردیبهشت 1392، 09:35 ب‌ظ توسط xubuntu4iran »

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • !no power geek
ممنون از همگی البته ظاهرا کتاب از این پس پایتون بیسش رو همون How to Think Like a Computer Scientist نوشته شده باشه ولی ظاهرا لینک دوستمون از کتاب کامل تره از همگی ممنون.کتاب رو که تموم کردم میرم رو اون لینک

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1526
این آموزش لیندا فکر کنم پولی باشه اینطور نیست؟
فایلهای نقض کپی راتش از خلیج دزدان دریایی (با زیرنویس) می تونید بگیرید. سطحش برای کاربران experienced معرفی شده.
« آخرین ویرایش: 13 اردیبهشت 1392، 09:02 ب‌ظ توسط دُرفا »

آفلاین آرمان

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
برای یادگیری python for kids هم کتاب جالبیه. خیلی ساده توضیح می ده و آخرشم دوتا بازی می سازید تا بهتر متوجه یک سری مفاهیم بشی.
به اسمش هم توجه نکن. خوده نویسنده می گه برای بچه و والدینشون ;)

آفلاین mandi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
سلام دوستان چند تا سوال داشتم:

سلام آقا احسان
اتفاقی به این پست شما رسیدم و دیدم که چند سال پیش در مورد پایتون سوال کرده بودی
و برام جالبه که بدونم الان بعد گذشت چند سال به چه مرحله ای رسیدی
و این که سوال اون روز شما سوال الان خیلیا از جمله خود منه
که واقعا چقدر زمان برد تا بتونی با پایتون برنامه بنویسی
اگر تجربتو به اشتراک بزاری خوشحال میشیم
ممنون