انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل لاگین در سایتها با استفاده از سیستم عاملهای گنو لینوکسی  (دفعات بازدید: 813 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین اوج بلند

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 41
سلام . من از دیروز که تازه در واقع از ویندوز کوچ کردم اینجا و فعالیت در فرومهارو هم با استفاده از این سیستم و این اینترنت ادامه میدم موقع لاگین کردن با مشکل خطای یوزر و ‍سورد مواجه میشدم . رفته رفته متوجه شدم فقط تو لینوکس این اتفاق میفته و توی ویندوز این مشکل رو ندارم . من دو تا اکانت (لینوکس) دارم . توی این اکانتم که الان دارم توش مینویسم مجبور شدم یه بار به خاطر اون مشکل ‍سورد رو ریست کنم و توی اونیکی اکانتم باز تو لاگین دچار مشکل شدم و وقتی دوباره برگشتم به اینیکی لاگین فعال بود و من وارد مونده بودم . چرا این اتفاق میفته ؟

آفلاین اوج بلند

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 41
عزیزان این مشکل واقعا منو داره کفری میکنه خیلی ممنان خواهم شد در صورتی که یه دست بگیرید حلش کنیم ...

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1616
    • در دفاع از آزادی بیان
خب این مشکل اگر واقعا به همین شکل عجیب وجود داشته باشه بر می گرده به براوزر و کش اون. یک ایده اینه که کش براوزر رو یکبار درست و کامل پاک کنی (از منوی تولز، کلیر ریسنت هیستوری و تیک زدن همه چیز و everything).
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین HojjatJafary

• Full Member
  • *
  • ارسال: 107
با سلام

احتمال این وجود دارد که مشکل از Layout کیبوردتون باشه، مثلا وارد کردن اعداد با لایوت فارسی باعث ایجاد مشکلاتی می شود.
سعی کنید کمی در این مورد نیز جستجو کنید.

موفق باشید.