من میگم نصب آرچ از دبیان ساده تره!
خب اشتباه میگید… آرچ از خودش نصاب نداره و باید pacstrapاش کرد که در این حالت، مشابه debootstrap است. در حالت عادی هم دبیان d-i رو داره که نصب رو بسیار انعطافپذیر میکنه. مثلاً میذاره به صورت خودکار موقع نصب افراز خونه رو جدا کرد و فضای مبادله رو ساخت که چنین کاری رو آرچ (و حتا اوبونتو) نمیکنه. کسی که هیچی بلد نیست و میخواد یه نصب خیلی ساده (ولی بد) مثل اوبونتو (با archinstall) داشته باشه هم میتونه از کالامارس که روی دبیان زنده موجوده استفاده کنه.
باز هم تأکید میکنم که چنین ادّعاهای خندهداری، ناشی از بلد نبودن درست هر دو چیزیه که در موردش صحبت میکنید که نمیذاره مقایسهٔ درستی داشته باشید. اگه میخواید بهتون نخندن، تا وقتی دو طرف مقایسه رو به یک اندازه بلد نبودید نظر قاطع ندید در موردشون.
خب شما تو نصب آرچ هم میتونید هوم رو جدا کنید
کسی نمیخنده به من فقط به شما میخنده بخاطر تعصب (قصد بی احترامی ندارم خودتون گفتید منم میگم!)
بعد بحث من این نیست بحث من شکل نصابه!! شما درست نخوندید
من میگم بخش شروع و پارتیشن دبیان مزخرفه! ببینید الان نصاب دبیان که باز میشه یه صفحه ی خیلی اسکیل شده و بزرگ هستش این مشکل اول
مشکل دوم چیه؟ بخش پارتیشن بندی
مشکل سوم هم اینه که نصب دبیان نمیتونی اگر یک بخش رو اشتباه کردی برگردی عقب و دوباره انجام بدی (موقعی که داره نصب میکنه در حالی که توی آرچ میشه!)
و البته آرچ محبوب ترین توزیع گنو هستش :
https://itsfoss.com/linux-market-share/در کل اینا نظرات ماست و نظر هرکسی محترمه برای شما شاید نصب دبیان بهتر باشه برای من نصب آرچ بهتره به نظرم این بحث ها هیچ پایانی نداره
و برای بار دوم محترم باشید! اینجا جو علمیه ادب و احترام باید رعایت بشه
و البته منظورم از نصب نصاب نیست!!!!