انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: روند انتشار نرم افزار برای گنو/لینوکس  (دفعات بازدید: 305 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Nixon

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
  • دبیان + گنوم
سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان، میخواستم بپرسم آیا منبعی ویدیویی برای این موضوع وجود داره صفر تا صد این موضوع رو شرح بده؟

یعنی از ب بسم الله تا انتهای کار، که انتشار برنامه در مخازن دبیان، اسنپ استور و فلت هاب هستش

لطفا داکیومنت بهم معرفی نکنید چون اصلا حال و حوصله خوندن داکیومنت رو ندارم اونم انگلیسی :(

اگر خودتون هم تجربه ای در این زمینه داشتید لطفا توضیح بدید دربارش

برای مثال اگر با زبان پایتون برای گنولینوکس برنامه نوشتید بگید از چه ابزارهایی و برنامه های جانبی استفاده کردید مثل builder یا Vim یا ...

برای نوشتن رابط گرافیکی، آیا واقعا کد زدید یا صرفا با برنامه خاصی طراحیش کردید؟

و روند انتشار در مخازن ها به چه صورت بود. آیا یه روزه درخواست انتشار برنامه رو تایید میکنن یا نیاز به احراز هویت و پرداخت پول و از این بحث ها داره

سپاس از همهتون
کاربر تازه کار . حدود دوسال هست از گنو/لینوکس استفاده میکنم . شروع با لینوکس مینت + میزکار xfce - بعدش ابونتو و در آخر دبیان پایدار + میزکار گنوم

آفلاین esmaeelE

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1269
پاسخ : روند انتشار نرم افزار برای گنو/لینوکس
« پاسخ #1 : 07 اسفند 1402، 08:13 ب‌ظ »
به طور کلی اصطلاحاتی مثل صفر تا صد بازاری هستند و صرف از نظر از غیر ممکن بودن چنین ادعاهایی به طور خاص در دنیای رایانه‌ها و آموزش هرجا چنین عنوانی دیدید از آن مطلب و شخص مدعی دوری کنید.

اگر زمان و حوصلهٔ کافی برای صرف وقت و یادگیری پایه‌ها ندارید احتمالا این موضوعات مناسب شما نیستند.

آفلاین Nixon

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
  • دبیان + گنوم
« پاسخ #2 : 07 اسفند 1402، 08:35 ب‌ظ »
فکر کنم منظورم رو به اشتباه برداشت کردید.

من میخوام بدونم روند کاری چطوریه . نه اینکه پایه و اساس  هارو یاد بگیرم .

مثلا اگر دیده باشید بعضی دوره ها هستن برای طراحی وبسایت میان صفر تا صد یک سایت رو قدم به قدم پیش میبرن، شما شاید یاد نگیری ولی خب متوجه میشی طرف روند کارش به چه صورت بوده اول فرانت رو زده بعد رفته سمت بک اند از چه ابزار هایی برای اینکار استفاده کرده و غیره
کاربر تازه کار . حدود دوسال هست از گنو/لینوکس استفاده میکنم . شروع با لینوکس مینت + میزکار xfce - بعدش ابونتو و در آخر دبیان پایدار + میزکار گنوم

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 07 اسفند 1402، 11:09 ب‌ظ »
این‌جوری کار نمی‌کنه. طبق مستندات پیش برو ‌و اگه جایی به مشکل خوردی، بگو.

مرحلهٔ نخست اینه که برنامه رو بنویسی.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن