درود
چند وقتی هست میخوام این مشملا ویم رو بر طرف کنم ولی راه حلی پیدا نکردم برای همین گفتم در انجمن مطرح کنم.
من در وبم با این چهار مشکل اساسی دارم دست و پنجه نرم میکنم و به مرور زمان سخت تر میشه برای من:
۱-مشکل تب
۲-مشکل ایندنت
۳-خروجی های عجیب غریب
۴-فولد کردن
---------------------------------
یک:
۱-من یک پلاگین برای lsp نصب کردم با یک تکمیل کننده خودکار ( سوپر تب نیست) به عنوان مثال وقتی میخوام یک جمله یا عبارت رو تکمیل کنم جمله ایی که curser روی اون هست استفاده یا تکمیل نمیشه و به سراق جمله ی بعدی میره و اون رو تکمیل میکنه( میدونم که با کنترل + پی میشه به جمله قبل رفت ولی اینکار به صرفه نیست ) ولی تویه vscode اینطور نیست و دقیقا اون عبارتی که curser رویه اون هست وقتی تب بزنید تکمیل میشه مثلا :
اون قسمت که هایلایت شده اگر تب بزنم کامل نمیشه به جاش بعدیش تکمیل میشه ( startup-noift )
۲- مشکل دیگه ایی که دارم اینه که میخوام هر تب برابر ۸ تا اسپیس باشه ولی نمیدونم فرق انواع تب رو تویه ویم به چه صورت هست.چون انگار تویه ویم یه تب درست حسابی و ساده نداریم !!
--------------------------------
دو: ایندنتی که من در ویم برای زبان سی و بش دارم افتضاحه به طوری که به این شکله:
cindent هم روشن هست!
-------------------------------
سه:وقتی میخوام یه فایل رو با ویم باز یا بسته کنم پیغام میده:
باز کردن:
هنگام خروج از ویم:
البته فکر کنم این مشکل به خاطر پلاگین باشه ( حواسم نبود نمیدونم چیو حذف کردم )
--------------------------------
چهار:
واقعا نیاز شدید به فولد کردن دارم البته تنظیماتی هم درست کردم ولی خیلی بد شد هرچی میرسید دستش فولد میکرد
البته پلاگین هم نصب کردم ولی از طرز کارش خوشم نیومد.میخوام با کلید ترکیبی ctrl + < فولد و آنفالود کنه البته واسه فولد و انفالود کردن آپشن های زیادی داشت ولی زیاد باهاش ور نرفتم تا چیزیو خراب نکنم.