انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکلات اساسی ویم  (دفعات بازدید: 444 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین learner:~$

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 816
  • روزی روز گاری در گنو/لینوکس
مشکلات اساسی ویم
« : 07 اسفند 1402، 11:35 ب‌ظ »
درود

چند وقتی هست میخوام این مشملا ویم رو بر طرف کنم ولی راه حلی پیدا نکردم برای همین گفتم در انجمن مطرح کنم.
من در وبم با این چهار مشکل اساسی دارم دست و پنجه نرم میکنم و به مرور زمان سخت تر میشه برای من:
۱-مشکل تب
۲-مشکل ایندنت
۳-خروجی های عجیب غریب
۴-فولد کردن
---------------------------------
یک:
۱-من یک پلاگین برای lsp نصب کردم با یک تکمیل کننده خودکار ( سوپر تب نیست) به عنوان مثال وقتی میخوام یک جمله یا عبارت رو تکمیل کنم جمله ایی که curser  روی اون هست استفاده یا تکمیل نمیشه و به سراق جمله ی بعدی میره و اون رو تکمیل میکنه( میدونم که با کنترل + پی میشه به جمله قبل رفت ولی اینکار به صرفه نیست  ) ولی تویه  vscode اینطور نیست و دقیقا اون عبارتی که curser رویه اون هست وقتی تب بزنید تکمیل میشه مثلا :

اون قسمت که هایلایت شده اگر تب بزنم کامل نمیشه به جاش بعدیش تکمیل میشه ( startup-noift  )

۲- مشکل دیگه ایی که دارم اینه که میخوام هر تب برابر  ۸ تا اسپیس باشه ولی نمیدونم فرق انواع تب رو تویه ویم به چه صورت هست.چون انگار تویه ویم یه تب درست حسابی و ساده نداریم !!
--------------------------------
دو: ایندنتی که من در ویم برای زبان سی و بش دارم افتضاحه به طوری که به این شکله:
cindent هم روشن هست!
-------------------------------
سه:وقتی میخوام یه فایل رو با ویم باز یا بسته کنم پیغام میده:
باز کردن:

هنگام خروج از ویم:

البته فکر کنم این مشکل به خاطر پلاگین باشه ( حواسم نبود نمیدونم چیو حذف کردم )
--------------------------------
چهار:
واقعا نیاز شدید به فولد کردن دارم البته تنظیماتی هم درست کردم ولی خیلی بد شد هرچی میرسید دستش فولد میکرد  :P البته پلاگین هم نصب کردم ولی از طرز کارش خوشم نیومد.میخوام با کلید ترکیبی  ctrl + < فولد و آنفالود کنه البته واسه فولد و انفالود کردن آپشن های زیادی داشت ولی زیاد باهاش ور نرفتم تا چیزیو خراب نکنم.

مثل سمی کالونم( ; ).
خواستار پایان.
محکوم به کامپایل.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : مشکلات اساسی ویم
« پاسخ #1 : 08 اسفند 1402، 12:19 ق‌ظ »
برای تکمیل خودکار می‌تونی از youcompleteme  استفاده کنی.
برای مقدار جهش و فاصله باید خودت مقدار بدی. مثلاً: https://framagit.org/danialbehzadi/dotfiles/-/blob/main/editor/.vim/python.vim?ref_type=heads#L9
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

• Hero Member
  • *
« پاسخ #2 : 08 اسفند 1402، 07:26 ق‌ظ »
برای تکمیل خودکار می‌تونی از youcompleteme  استفاده کنی.
برای مقدار جهش و فاصله باید خودت مقدار بدی. مثلاً: https://framagit.org/danialbehzadi/dotfiles/-/blob/main/editor/.vim/python.vim?ref_type=heads#L9
خیلی پیچیده ست و ممکنه با ندونم کاری همه پلاگین ها و تنظیمات رو نابود کنم.من دارم از asyncomplete استفاده میکنم.فهمش راحت تره و قابل درک تره.

ادیت*:میخوام در خود ویم تب رو تنظیم کنم به ۸ اسپیس
« آخرین ویرایش: 08 اسفند 1402، 08:34 ق‌ظ توسط learner:~$ »
مثل سمی کالونم( ; ).
خواستار پایان.
محکوم به کامپایل.

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 978
« پاسخ #3 : 08 اسفند 1402، 12:16 ب‌ظ »
سلام وقت بخیر. اگر نظر من رو هم بخواید باید بگم بنده هم مشکلات زیادی با ویم برای ایدیتور اصلیم یا استفاده به عنوان یه IDE داشتم. برای همین اومدم سمت نئویم. پلاگین‌ها و بسته‌های بسیار متعددی داره. با زبان lua راحت ارتباط می‌گیرید و می‌تونید به راحتی اون امکاناتی که می‌خواهید رو کانفیگ کنید. اگر واقعا می‌خواهید کامل سوئیچ کنید به سمت ویم/نئویم بهتره از این کانفیگ‌های آماده مثل lazy و از این قبیل استفاده نکنید. خودتون از پایه بشینید و طبق نیاز هر چیزی که لازم دارید رو گردآوری کنید. برای شروع چند تا ویدئو آموزشی هست اگر علاقه‌مند بودید بگید براتون بفرستم اصلا یه نگاهی بهش بندازید اگر خوشتون اومد شروع کنید.

• Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 08 اسفند 1402، 02:08 ب‌ظ »
سلام وقت بخیر. اگر نظر من رو هم بخواید باید بگم بنده هم مشکلات زیادی با ویم برای ایدیتور اصلیم یا استفاده به عنوان یه IDE داشتم. برای همین اومدم سمت نئویم. پلاگین‌ها و بسته‌های بسیار متعددی داره. با زبان lua راحت ارتباط می‌گیرید و می‌تونید به راحتی اون امکاناتی که می‌خواهید رو کانفیگ کنید. اگر واقعا می‌خواهید کامل سوئیچ کنید به سمت ویم/نئویم بهتره از این کانفیگ‌های آماده مثل lazy و از این قبیل استفاده نکنید. خودتون از پایه بشینید و طبق نیاز هر چیزی که لازم دارید رو گردآوری کنید. برای شروع چند تا ویدئو آموزشی هست اگر علاقه‌مند بودید بگید براتون بفرستم اصلا یه نگاهی بهش بندازید اگر خوشتون اومد شروع کنید.
درود
با نوویم هم کار کردم ولی با زبان  lua  مشکل دارم و اینکه خیلی شلوغ و پیچیده ست
مثل سمی کالونم( ; ).
خواستار پایان.
محکوم به کامپایل.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #5 : 08 اسفند 1402، 04:37 ب‌ظ »
من هم هیچ‌وفت نتونستم با لوآ ارتباط بگیرم و به نظرم نئوویم زیادی پیچیده کرده همه‌چیز رو.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن