بنا به نتایج شخصی که من توانستم بدست بیاورم:
۱- نرمافزار Hypnotix بصورت پیشفرض در لینوکس مینت نصب میباشد وعلاوه بر این نرم افزار میتوانید از نرم افزار Freetuxtv که در داخل مخازن رسمی لینوکس مینت میباشد، استفاده نمایید.
۲- برای باز شدن تلویزیونها بنظر میرسد در کل به اینترنت مناسبی نیازمند است.
۳- برخی تلویزیونها بلافاصله باز میشوند و شروع به پخش شدن می کنند،اما برای برخی حدود سی ثانیه و برای برخی دیگر به بیشتر از یک دقیقه زمان نیاز است.
۴-برخی شبکههای تلویزیونی باز میشوند ولی برخی دیگر اصلاً برایم باز نشدند، بنابراین فکر میکنم بهترین کار این است که از علامت ستاره بالای هر صفحه یعنی add to Favourites استفاده کنید تا لیستی از کانالهایی که برایتان قابلیت پخش شدن را دارند را یکجا داشته باشید.
۵-اگر از Hypnotix استفاده می کنید، میتوانید لینک شبکه تلویزیونی که در همان صفحهای که پخش میشود را بردارید و در نرمافزار VLC ، به منوی Media و از آنجا در زیر منوی
Open Network Stream
لینک مربوطه را وارد نمایید و آن شبکه تلویزیونی را در نرمافزار VLC ببینید.( عکس 4 )
۶- علاوه بر نرمافزار Hypnotix میتوانید از نرمافزار Freetuxtv استفاده نمایید که دارای امکانات ضبط ویدیو میباشد ولی تا جایی که من دیدم Hypnotix از Freetuxtv شبکههای تلویزیونی بیشتری میآورد ولی Freetuxtv قایلبیت های جانبی بیشتری از Hypnotix دارد. (عکس 5 )