انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ارتباط موبایل و کامپیوتر (حل شد)  (دفعات بازدید: 516 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • Debian + Mate
ارتباط موبایل و کامپیوتر (حل شد)
« : 02 مهر 1403، 07:01 ب‌ظ »
با سلام و احترام،

۱- مدتی قبل در این انجمن نام نرم افزاری را گفتند که در مخازن رسمی دبیان هم بود و من هم آن زمان نصبش کرده بودم تا جایی که یادم می‌آید وقتی که موبایل به کامپیوتر وصل میشد، اگر اشتباه نکرده باشم صفحه‌ای که این نرم‌افزار باز می‌کرد همانند صفحه موبایل می‌شد یک هم جور چیزی، این نرم‌افزار براساس Qt ساخته شده بود، الان هر چقدر فکر می‌کنم و در اینترنت می‌گردم پیدایش نمی کنم.

۲- چندی قبل یکی از اقوام گوشی موبایلش که صفحه اش شکسته شده بود ولی روشن و خاموش می‌شد داد که به کامپیوتر بزنم ولی چون با اتصال گوشی موبایل به کامپیوتر در گوشی موبایل بایستی اجازه دادن را بزنیم و در آن گوشی نمی شد، نتوانستم کاری بکنم.
آیا راهکاری برای این مورد سراغ دارید؟

۳-در اینترنت گشتم ولی چون به انگلیسی بود نمی‌دانم که درست متوجه شدم یا نه، انگار برخی از توزیع‌ها مانند Puppy linux و PCLinuxOS  از سیستم مجوز و مالکیت فایل‌ها پیروی نمی کنند.
اگر اینطوری باشد آیا این مورد با مورد دوم که بالا گفتم ارتباطی می‌تواند داشته باشد. یعنی بشود گوشی موبایل را بصورت خاموش وصل کرد و دیگر نیازی به چیز دیگری نباشد و مستقیماً به فایل‌های موبایل بدون اجازه گوشی موبایل دسترسی پیدا کنیم؟!
« آخرین ویرایش: 04 مهر 1403، 11:35 ب‌ظ توسط norouzi90 »

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2658
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
پاسخ : ارتباط موبایل و کامپیوتر
« پاسخ #1 : 02 مهر 1403، 07:37 ب‌ظ »
نقل‌قول
۲- چندی قبل یکی از اقوام گوشی موبایلش که صفحه اش شکسته شده بود ولی روشن و خاموش می‌شد داد که به کامپیوتر بزنم ولی چون با اتصال گوشی موبایل به کامپیوتر در گوشی موبایل بایستی اجازه دادن را بزنیم و در آن گوشی نمی شد، نتوانستم کاری بکنم.
برای اون نرم افزاره هم باید بالاخره اجازه دارد را هم بزنید!

نقل‌قول
اگر اینطوری باشد آیا این مورد با مورد دوم که بالا گفتم ارتباطی می‌تواند داشته باشد. یعنی بشود گوشی موبایل را بصورت خاموش وصل کرد و دیگر نیازی به چیز دیگری نباشد و مستقیماً به فایل‌های موبایل بدون اجازه گوشی موبایل دسترسی پیدا کنیم؟!
اگه اطلاعات روی یک کارت حافظه درون گوشی همراه هست خب خیلی راحت کارتو دربیارید، ولی اگه اطلاعات روی خود حافظه گوشی هست، خیر حتما باید روشن باشه.
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین khalilshahr

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 377
  • تور سلاح من
« پاسخ #2 : 03 مهر 1403، 03:04 ب‌ظ »
دوست من بهترین کار یدونه صفحه قرضی از موبایل فروشی بگیر بگو روش اطلاعات دارم میخوام بکاپ بگیرم اونا این کارو میکنن
رهایم کن ویندوز من دلم لینوکس ازاد با تور میخواد .

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • Debian + Mate
« پاسخ #3 : 04 مهر 1403، 11:30 ب‌ظ »
نرم‌افزار  scrcpy   :

۱- ابتدا نرم‌افزار scrcpy ، که در مخازن دبیان هم موجود است را نصب کنید.

۲-فعال سازی گزینه  ” اشکال زدایی ” یا همان  ” USB debugging  ”  در گوشی موبایل بدین صورت:

- در تنظیمات به منوی  ” درباره تلفن ” یا همان  ” About phone ” بروید.
-وارد زیر منوی  ” اطلاعات نرم افزار ”   یا همان    ” Software information ”   بشوید.
-هفت بار ضربه بر روی   ” شماره ساخت ”    یا همان    ” Build number ”      بزنید.
- اینک در قسمت  تنظیمات گوشی اتان
 منو  ” گزینه های تهیه کننده ”  یا همان     ” Developer options ”
اضافه می شود. وارد این منو شوید و گزینه
” اشکال زدایی USB ”   یا همان    ” USB debugging  ”  را فعال کنید.
همچنین در همانجا در صورت وجود گزینه   ” USB debugging (Security settings)  ” آنرا هم فعال کنید.(البته تنها بعضی از گوشی ها این گزینه را دارند.گوشی من هم این گزینه را نداشت.)

۳- گوشی موبایلتان را با کابل USB  به کامپیوترتان وصل کنید.

۴- در گوشی موبایلتان کادر  ” اجازه دسترسی به اطلاعات تلفن داده شود؟ ” ظاهر می‌شود بر روی  ” اجازه دادن ” ضربه بزنید.

۵- سپس  در گوشی موبایلتان کادر  ” اشکال زدایی USB مجاز است؟ ” ظاهر می‌شود.
تیک گزینه ” همیشه از این رایانه انجام شود” را فعال کنید و سپس
 بر روی  ” اجازه دادن ” ضربه بزنید.

۶- در کامپیوترتان بدنبال منو  ” Scrcpy  ” بگردید و یا ترمینالی باز کرده و کلمه scrcpy را وارد کرده و اینتر بزنید.

۷- حالا بایستی بر روی مونیتور کامپیوترتان صفحه موبایل تان را ببینید و بتوانید با موس کامپیوترتان در داخل گوشی موبایلتان به راحتی بگردید و فعالیت کنید. یعنی الان با کامپیوتر و موس اتان تسلط کامل بر روی موبایتان خواهید داشت.

نکته اضافی:
اگر بخواهید با ماوس کامپیوترتان در محیط خود گوشی موبایلتان استفاده کنید.(توجه کنید در این حالت در خود کامپیوترتان نشانگر موس ناپدید می‌شود و در صفحه گوشی موبایلتان ظاهر می شود.)
ترمینالی در کامپیوترتان باز کرده و این دستور را بنویسید:
scrcpy  --otg
نکته اضافی:
الان در دبیان 12 از scrcpy با نسخه 1.25 استفاده می شود، اگر مثلاً گوشی موبایلتان دارای اندروید با نسخه بالا مثلاً 14 باشد اگر این نسخه از scrcpy را نصب کنید، این برنامه نصب می‌شود ولی نخواهید توانست از موس اتان برای حرکت در داخل منوهای صفحه گوشی موبایلتان که بر روی مونیتور کامپیوترتان ظاهر شده استفاده کنید.
برای اینکه از نسخه scrcpy اتان مطلع شوید از این دستور استفاده کنید:
scrcpy  --version
ولی در آرچ و جنتو  هم‌اکنون از نسخه 2.7 این برنامه استفاده می کنند.
گوشی موبایل من دارای نسخه ۱۲ اندروید می‌باشد و با نسخه 1.25 از scrcpy مشکلی ندارد.
ولی اگر گوشی موبایلتان  مثلا نسخه اندروید ۱۴  می‌باشد و در دبیان و یا توزیع‌های مشتق شده از آن با این نرم‌افزار با نسخه 1.25 دچار  مشکل  شده‌اید،.در نسخه 2.7 از این نرم‌افزار دیگر دارندگان گوشی اندروید نسخه ۱۴  مشکل ندارند.
 راهکار منطقی آنست که صبر کنید که توسعه‌دهنده گان دبیان، روزی روزگاری این نرم‌افزار با نسخه بالاتر را وارد مخازن خود کنند.

*** این قسمت برای کاربران مبتدی نمی باشد***

ولی اگر می‌خواهید می‌توانید با این دستورات نسخه جدید را بر روی سیستمتان نصب نمایید:
Latest version

However, the packaged version is not always the latest release. To install the latest release from master, follow this simplified process.

First, you need to install the required packages:

# for Debian/Ubuntu
sudo apt install ffmpeg libsdl2-2.0-0 adb wget \
                 gcc git pkg-config meson ninja-build libsdl2-dev \
                 libavcodec-dev libavdevice-dev libavformat-dev libavutil-dev \
                 libswresample-dev libusb-1.0-0 libusb-1.0-0-dev

Then clone the repo and execute the installation script (source):

git clone https://github.com/Genymobile/scrcpy
cd scrcpy
./install_release.sh

When a new release is out, update the repo and reinstall:

git pull
./install_release.sh

To uninstall:

sudo ninja -Cbuild-auto uninstall
https://github.com/Genymobile/scrcpy/blob/master/doc/linux.md

نرم‌افزار  kdeconnect  :
این نرم‌افزار برای  connect smartphones to your desktop devices  می باشد.
این نرم‌افزار در مخازن دبیان موجود می باشد.
این نرم‌افزار را بر روی کامپیوترتان   نصب کنید و    همچنین در طرف مقابل بایستی اپلیکیشن  KDE Connect  را بر روی موبایلتان نصب نمایید. هم کامپیوترتان و هم گوشی موبایلتان بایستی متصل به یک شبکه وای فای باشند. با این اپلیکیشن می‌توانید از گوشی موبایلتان  حرکت موس کامپیوترتان را کنترل کنید و همچنین آهنگی که در کامپیوترتان پخش می‌شود را کنترل کنید و بزنید به آهنگ بعدی و یا ولوم صدای آهنگ پخش شده در کامپیوترتان را بوسیله گوشی موبایلتان و با این اپلیکیشن کم و زیاد کنید و همچنین کارهای دیگر مانند پیدا کردن محل گوشی اتان و ...

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • Debian + Mate
« پاسخ #4 : 04 مهر 1403، 11:34 ب‌ظ »
با تشکر فراوان از آقایان  بریتانیای کبیر   و  khalilshahr  .