انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کتابی برای یادگیری برنامه نویسی پیشرفته زبان C و توسعه برنامه های بزرگ و ساخته ی  (دفعات بازدید: 203 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2633
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
من تقریبا بیشتر ساختار های زبان C را در حد مبتدی یادگرفتم. اونا رو در برنامه های خیلی ساده مورد استفاده قرار دادم و تمرین کردم.
حالا دنبال یک کتاب هستم که نحوه توسعه یک نرم افزارو با زبان سی توظیح بده، یعنی چجوری میشه یک نرم افزار در حد متوسط به پایینو که دارای چندین پرونده هستو با زبان سی پیاده کرد.
خلاصه که دنبال مرحله‌ی بعدی روند یادگیریم.
آیا مرحله بعدی، یادگیری یک چهارچوب(فریم‌ورک) از زبان سی هست یا یادگیری چیزی دیگه؟ شایدم یادگیری عمیق تر زبان C؟
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4868
  • masoft قدیم
من سی رو با کتاب C: The Complete Reference یاد گرفتم و به نظرم کتاب خوبی بود. بعد از اون میشه رفت سراغ Glib.

آفلاین esmaeelE

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1268
چند وقتی هست که پرسش‌های مربوط به زبان C در انجمن زیاد شده می‌تونید در انجمن برنامه‌نویسی اینها را دنبال کنید و سعی کنید اون‌ها را به روش خودتون حل کنید.

در گام بعدی نگاهی به اینجا داشته باشید. به ویژه قسمت پرسش‌های پرتکرار

یکسری مسئلهٔ استاندارد برنامه نویسی هست که به سادگی در دسترسند اونها را با C بنویسید.
کار با رشته‌ها، خواندن و نوشتن فایل، برنامهٔ چت ساده، بازی دوز و مار، عملیات روی ماتریس‌ها(برای تسلط روی آرایه و اشاره‌گر)
الگوریتم‌های سادهٔ مرتب‌سازی و جستجو، توابع بازگشتی، اشاره‌گر به تابع، کار با structure، استفاده از پیش‌پردازنده‌ها

اخیرا جادی یک دورهٔ عالی شروع کرده که توش سوالات مصاحبه‌ای برنامه نویسی حل می‌کنه. نخست این‌ها را خودتون حل کنید.
بعد از دیدن ویدیو سعی کنید با همون روش برنامه را باز نویسی کنید.(ترجمه از پایتون به سی) اینطوری یاد می‌گیرید چطور مثل یک برنامه‌نویس C فکر کنید.

برای منابع آموزشی در این ارسال چند کتاب معرفی کردم.

وقتی از سطح متوسط فراتر رفتید خوندن این کتاب خیلی می‌تونه مفید باشه.

دیدن این ویدیو‌ها هم جذابه

« آخرین ویرایش: 10 آبان 1403، 05:36 ب‌ظ توسط esmaeelE »