انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: سیستم عامل سرور  (دفعات بازدید: 619 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1590
سیستم عامل سرور
« : 20 آذر 1403، 09:00 ق‌ظ »
ایا سیستم عامل سرور مثل اوبونتو سرور برای تبدیل کامپیوتر شخصی به سرور سایت یا حتی فضای ابری شخصی نیازه؟
:My Instagram
_.hartin._

آفلاین S Y N C R E X

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 809
  • The Control Is The Power
    • syncrex.me
پاسخ : سیستم عامل سرور
« پاسخ #1 : 20 آذر 1403، 09:56 ق‌ظ »
فرقش اینه که توی او‌اس سرور ، ابزارها و برنامه‌های مورد نیاز این کار به صورت پیش‌فرض نصب و آماده استفاده هستن و درعوض یسری چیزایی که ممکنه لازم نباشن نیستن ، مثلا ممکنه پیش‌فرض هیچ دسکتاپ و رابط کاربری نصب نباشه چون نیازی بهش نیست عموما ،
ولی شما می‌تونید همون ابزار و برنامه‌ها رو روی اوبونتوی دسکتاپ خودتون نصب و پیکربندی کنید و تبدیل میشه و دقیقا همون کار و براتون میکنه .
برعکسشم میشه ، من یه VPS اوبونتو دارم که روش پیش‌فرض اوبونتو سرور نصبه ، خودم روش دسکتاپ هم نصب کردم ریموت هم بهش وصل میشم برای یسری کارای دیگه .
درکل یکین با پیش‌فرض‌های متفاوت ، پس الزام نیست .

آفلاین abc

• Full Member
  • *
  • ارسال: 160
« پاسخ #2 : 20 آذر 1403، 11:28 ق‌ظ »
در تکمیل پاسخ بالا، معمولا آن‌هایی که چیزی مختص به سرور دارند، پایدار و تو ارائه‌ی آپدیت محتاطانه‌ترند و در بعضی موارد مدت پشتیبانی از آن‌ها بیشتر است. در توزیعی مثل دبیان چیزی به نام دبیان‌سرور وجود ندارد، چون خود دبیان همین ویژگی‌های قبلی را دارد.
در کل اگر توزیعی از خانواده‌ی دبیان که بر مبنای بسته‌های ناپایدار درست شده، قرار باشد روی سرور هم نصب شود، احتمالا توزیعی مختص سرور بر مبنای بسته‌های پایدار خواهد داشت (مثل اوبونتو و اوبونتو سرور)
~

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19748
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 25 آذر 1403، 02:48 ب‌ظ »
بسته‌ها و مخازن اوبونتو و اوبونتو سرور هیچ فرقی با هم ندارن. خودشون هم همین‌طور. همون‌طور که اشاره کرده‌ان، تنها تفاوت اوبونتو و اوبونتو سرور در بسته‌های از پیش نصب شده است.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن