انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: سوالات مبتدی در زمینه دبیان  (دفعات بازدید: 638 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین timecity24

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 52
سوالات مبتدی در زمینه دبیان
« : 28 اسفند 1403، 09:13 ق‌ظ »
سلام
وقت بخیر
من تازه دبیان نصب کردم...یه سری سوالات مبتدی داشتم:

1. موقع نصب دبیان 12 با فلش همچین سوالی ازم میپرسه... اینو روی کدوم گزینه تنظیم کنم؟

2. حالت پارتیشن / و root و home رو روی کدوم حالت قرار بدهم؟ legacy یا primary

3. موقع نصب دبیان چیکار کنم که توی ترمینال یوزر و هاست من به این شکل نشون داده بشه: info@site.ir... به عبارتی یوزر و هاست نیم و کامپیوترنیم چی وارد کنم؟
4. فرق نصب برنامه ها در فروشگاه و دستور apt چیه؟
5. دستور نصب repository دبیان رو ناامن میکنه؟ مثلا من میخواستم دانگل وایفا رو باش نصب کنم
6. میزکار گنوم رو انتخاب کردم. برای نصب تم از سایت gnome-look.org باید گزینه Gnome Shell Themes کنم؟ اون منو GTK3/4 Themes
 برای دبیان نیست؟

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2743
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
پاسخ : سوالات مبتدی در زمینه دبیان
« پاسخ #1 : 28 اسفند 1403، 12:38 ب‌ظ »
چرا دارید دبیان ۱۱ رو نصب میکنید!؟ ایزوی دبیان ۱۲ رو بارگیری کنید و اونو نصب کنید.

۱- گفته که شما دارید با حالت uefi دبیانو نصب میکنید ولی در حال حاظر یک سامانه‌ی عامل(سیستم عامل) با حالت نصب bios روی رایانه‌ی شما نصبه و اگه دبیانو با حالت uefi نصب کنید(گزینع‌ی yes) ممکنه که دیگه سامانه‌ی عامل قبلی راه‌اندازی(boot) نشه‌. خب حالا این خطرو میپذیرید؟
احتمالا مشکلی ایجاد نشه ولی بنظرم دبیانو با uefi نصب کنید و بعدش اگه اون قبلی راه‌اندازی نشد اونم رو با حالت uefi نصب کنید.

۲- افراز / همون افراز ریشه هست. همشو بذارید primery.

۳- نام هاستتونو بذارید site.ir و نام کاربریتونم info باشه ولی خب بعدا هم میشه درستش کرد.

۴- فروشگاه گنوم یک رابط کاربری برای apt ایجاد میکنه که گرافیکیه که اصلاااااااا خوب نیست و ازش استفاده نکنید. خلاص. همون پایانه خوبه

۵- اگه خیلی زمینه(theme) دوست دارید kde براتون خیلی ساده تره، خودش یک مرکز بارگیری زمینه و پس‌زمینه‌ی دسکتاپ در تنظیماتش داره. ولی برای گنوم برید در GTK3/4 Themes و خواهشااااا زمینه‌ها, نقشک ها و ... رو در مسیر مخصوصشون در  share./~ بذارید تا فقط برای کاربر خودتون در دسترس باشه.
« آخرین ویرایش: 28 اسفند 1403، 01:29 ب‌ظ توسط 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧 »
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین timecity24

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 28 اسفند 1403، 04:35 ب‌ظ »
چرا دارید دبیان ۱۱ رو نصب میکنید!؟ ایزوی دبیان ۱۲ رو بارگیری کنید و اونو نصب کنید.

۱- گفته که شما دارید با حالت uefi دبیانو نصب میکنید ولی در حال حاظر یک سامانه‌ی عامل(سیستم عامل) با حالت نصب bios روی رایانه‌ی شما نصبه و اگه دبیانو با حالت uefi نصب کنید(گزینع‌ی yes) ممکنه که دیگه سامانه‌ی عامل قبلی راه‌اندازی(boot) نشه‌. خب حالا این خطرو میپذیرید؟
احتمالا مشکلی ایجاد نشه ولی بنظرم دبیانو با uefi نصب کنید و بعدش اگه اون قبلی راه‌اندازی نشد اونم رو با حالت uefi نصب کنید.

۲- افراز / همون افراز ریشه هست. همشو بذارید primery.

۳- نام هاستتونو بذارید site.ir و نام کاربریتونم info باشه ولی خب بعدا هم میشه درستش کرد.

۴- فروشگاه گنوم یک رابط کاربری برای apt ایجاد میکنه که گرافیکیه که اصلاااااااا خوب نیست و ازش استفاده نکنید. خلاص. همون پایانه خوبه

۵- اگه خیلی زمینه(theme) دوست دارید kde براتون خیلی ساده تره، خودش یک مرکز بارگیری زمینه و پس‌زمینه‌ی دسکتاپ در تنظیماتش داره. ولی برای گنوم برید در GTK3/4 Themes و خواهشااااا زمینه‌ها, نقشک ها و ... رو در مسیر مخصوصشون در  share./~ بذارید تا فقط برای کاربر خودتون در دسترس باشه.
دبیان 12 رو نصب میکنم... چون گوشی نداشتم نتونستم از مرحله نصب عکس بگیرم...
1. من روی SSD و هاردم هیچ سیستم عاملی نداشتم و ندارم... ینی به صورت صفر خریداری کردم... الان باید YES رو انتخاب کنم تو اون مرحله ؟
2. تو خیلی از کلیپ هایی که مرحله نصب دبیان رو توضیح میدن واسه boot حالت legacy رو انتخاب کردن... منم باید legacy انتخاب کنم؟
3. تو تایپک هایی کخ مطالعه کردم جناب دانیال بهزاد گفته بودن که <.> رو توی نام هاست قبول نمبکنه
4. اگه فروشگاه چیز اضافی هست حذفش کنم مشکلی پیش نمیاد؟ و اینکه دستور حذفشو محبت کنید ممنون میشوم.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 28 اسفند 1403، 06:53 ب‌ظ »
در زمان نصب برای کاربر ریشه گذرواژه‌ای تعریف نکنید

۱- بله yes رو بزنید

۲- نه همون پرایمری

۳- آزمایش کنید، اگه نشد من دیگه نمیدونم. خلاصه نصبو انجام بدید، اون بعدا هم به راحتی قابل تغیره.

۴- بذارید باشه زیاد مهم نیست. ولی اگه خواستید حذفش کنید
sudo apt remove gnome-software
« آخرین ویرایش: 28 اسفند 1403، 07:15 ب‌ظ توسط 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧 »

آفلاین timecity24

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 28 اسفند 1403، 10:42 ب‌ظ »
[quote author=🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧 link=topic=158181.msg1249137#msg1249137 date=1742311423]
[color=red]در زمان نصب برای کاربر ریشه گذرواژه‌ای تعریف نکنید[/color]
[/quote]
چرا اینو میفرماییید؟ چرا من با دستور sudo هر کاری میکنم هی میگه رمز اشتباهه...

آفلاین timecity24

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 29 اسفند 1403، 06:20 ب‌ظ »
من الان دبیان ۱۲ دارم... فرق بین apt و apt-get چیه؟!
چطور notepad++ و ویژوال استادیو کد مصب کنم!؟ البته نسخه آزادش

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 29 اسفند 1403، 07:04 ب‌ظ »
من الان دبیان ۱۲ دارم... فرق بین apt و apt-get چیه؟!
چطور notepad++ و ویژوال استادیو کد مصب کنم!؟ البته نسخه آزادش
پرسش جدید ->‌ موضوع جدید