انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ارزش خرید لپ تاپ سازگار با دبیان  (دفعات بازدید: 869 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین timecity24

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 59
ارزش خرید لپ تاپ سازگار با دبیان
« : 01 خرداد 1404، 05:38 ب‌ظ »
سلام
وقت دوستان بخیر
میخوام ر حد ۱۰ میلیون تومان برای لپ تاپ هزینه کنم و ۴ تا بردارم... برای دفتر پیشخوان نیازه...
کارمون هم در حد وبگردی و نوشتن و فروش سیم کارت و ... هست...

بنظرتون thinkpad t540 corei5 نسل چهار با قیمت ۱۰ میلیون تومان ارزش خرید داره یا نه؟

https://lenovo.ws/product/thinkpad-t-series-t540-i5/

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 995
پاسخ : ارزش خرید لپ تاپ سازگار با دبیان
« پاسخ #1 : 04 خرداد 1404، 02:51 ب‌ظ »
سلام من صرفا پارامتری که توی ذهنم اومد رو می‌گم. به نظرم اگر فضای زیاد نمی‌خواید کلا HDDها رو بردارید روی همه SSD حالا ۱۲۸ یا ۲۵۶ بندازید. تاثیرش در پرفرومنس چشم‌گیره؛ فکر نمی‌کنم هزینه‌ی زیادی هم داشته باشه چون خودش هارد روش هم قیمت داره.

آفلاین timecity24

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 04 خرداد 1404، 04:26 ب‌ظ »
سلام من صرفا پارامتری که توی ذهنم اومد رو می‌گم. به نظرم اگر فضای زیاد نمی‌خواید کلا HDDها رو بردارید روی همه SSD حالا ۱۲۸ یا ۲۵۶ بندازید. تاثیرش در پرفرومنس چشم‌گیره؛ فکر نمی‌کنم هزینه‌ی زیادی هم داشته باشه چون خودش هارد روش هم قیمت داره.
سلام
ممنون از توضیحات... قطعا SSD برمیدارم... فقط میخوام ببینم تو این رنج قیمت واقعا می ارزه یا نه... مزیت لپ تاپ به سیستم اینه که جای کمتری اشغال میکنه و دیگه دردسر قطعی سیم و سر و صدای زیاد کیس رو نداریم

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2857
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
« پاسخ #3 : 04 خرداد 1404، 10:31 ب‌ظ »
نقل‌قول
ممنون از توضیحات... قطعا SSD برمیدارم... فقط میخوام ببینم تو این رنج قیمت واقعا می ارزه یا نه... مزیت لپ تاپ به سیستم اینه که جای کمتری اشغال میکنه و دیگه دردسر قطعی سیم و سر و صدای زیاد کیس رو نداریم
اینکه هر روز باخودتون لپتاپتونو ببرید سرکار و برگردونید خیلی سخته. مثل همون حرفاست که من میتونم برای دانشگاه رفتنم هر روز دو ساعت برای رفت و دو ساعت برای برگشت رانندگی کنم. بعد از هفته اول کلافه میشید.

درضمن شما در پیشخوان دولت اصلا روی میز فضایی برای لپتاپ ندارید اینقدر همه چیز شلوغ پلوغه.
بهتره با همون قاب(کیس) کارو ببرید جلو.

چاپگرها رو میشه یه جوری حل کرد.

من رفتم با بتری های گنوم ببینم که وضعیت نرم‌افزاری که معرفی کردید روی مجازی ساز چطوره که به علت کمبود فضا کار نیمه کاره رها شد ولی خب نسبتا امیدوار کننده بود، بعدا این آزمایش رو ادامه میدم.

این لپتاپی که معرفی کردید کارت گرافیکش انویدیاست که یعنی نه اصلا خوب نیست. ولی لپتاپ منم در همین حده(کمی ضعیف تر) و اصلا با فایرفاکس و کار های روزمره مشکلی ندارم.

خودتون رایانه دارید که نرم‌افزار هارو درون شبیه ساز آزمایش کنید؟
« آخرین ویرایش: 04 خرداد 1404، 11:38 ب‌ظ توسط 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧 »
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین timecity24

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 06 خرداد 1404، 11:00 ق‌ظ »
نقل‌قول
اینکه هر روز باخودتون لپتاپتونو ببرید سرکار و برگردونید خیلی سخته. مثل همون حرفاست که من میتونم برای دانشگاه رفتنم هر روز دو ساعت برای رفت و دو ساعت برای برگشت رانندگی کنم. بعد از هفته اول کلافه میشید.

درضمن شما در پیشخوان دولت اصلا روی میز فضایی برای لپتاپ ندارید اینقدر همه چیز شلوغ پلوغه.
بهتره با همون قاب(کیس) کارو ببرید جلو.

چاپگرها رو میشه یه جوری حل کرد.

من رفتم با بتری های گنوم ببینم که وضعیت نرم‌افزاری که معرفی کردید روی مجازی ساز چطوره که به علت کمبود فضا کار نیمه کاره رها شد ولی خب نسبتا امیدوار کننده بود، بعدا این آزمایش رو ادامه میدم.

این لپتاپی که معرفی کردید کارت گرافیکش انویدیاست که یعنی نه اصلا خوب نیست. ولی لپتاپ منم در همین حده(کمی ضعیف تر) و اصلا با فایرفاکس و کار های روزمره مشکلی ندارم.

خودتون رایانه دارید که نرم‌افزار هارو درون شبیه ساز آزمایش کنید؟
دفتر پیشخوان که متعلق به خوپمون هست و لپ تاپ داخل دفتر میمونن... و اینکه لپ تاپ واقعا چای کمتری اشغال میکنه و یا یک هوشمندی خاص دستگاه کارتخون و وسایل اضافی رو از روی میز به کناره های میز انتقال داده ایم تا حین کار با لپ تاپ مزاحمتی ایجاد نشود.

خودم رایانه دارم... ولی نتونستم تست کنم...

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2857
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
« پاسخ #5 : 06 خرداد 1404، 03:58 ب‌ظ »
نقل‌قول
دفتر پیشخوان که متعلق به خوپمون هست و لپ تاپ داخل دفتر میمونن
نمیدونم، پیشخوان های شهرمون فرق داره حتما
بالاخره انویدیا اصلا. شما باید بتونید از حداکثر قدرت سخت افزار استفاده کنید.

نقل‌قول
ولی نتونستم تست کنم...
به چه مشکلی برخوردید؟
« آخرین ویرایش: 06 خرداد 1404، 04:17 ب‌ظ توسط 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧 »
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧