ایول، منم یک پیوندٔ و چند نکته اضافه میکنم

.
در ابتدا بدیهی که ماستودون بسیار زیاد قابل تغییر است، حتا خارج از انشعابهایی که ایجاد میکنیم یا ایجاد کردن. کارساز دست هر کسی که باشه میتونه خیلی چیزها را تغییر بده، بدون این که با سایر نمونهها به مشکل بخوره. البته ممکنه با بعضی از کارخواهها ناسازگاری پیش بیاد. به عنوان مثال شما اینجا تاسکی رو معرفی کردید برای اندروید، که بسیار عالی است و من مشکلی در این زمینه با تاسکی ندیدم.
شما در کارساز هر تغییری که نیاز داشتید میتونید بدید (البته باید فایلها را ویرایش کنید و بصورت گرافیکی چنین دسترسی ندارید در ماستودون رسمی).
به عنوان مثال: تغییر مقدار کاراکتر، اندازه مقدار حجم ارسال رسانهها، مقدارهای کاراکتر آیدی، نام، توضیحات و تعداد فرادادههای نمایه، تغییر دادن مقدار و تعداد سوالات نظرسنجی، حتا شما میتوانید قابلیت ترجمه برای فرستهها بذارید، مدت زمانهای حذف خودکار را تغییر بدید یا اضافه کنید یا هر کار دیگهای. هیچ محدودیتی به طور کلی ندارید.
نکته بعدی این پیوندٔ راهنمایی شبکهٔ اجتماعی ماستودون از ویکیکتاب رو من توصیه میکنم برای آشنایی و درک بیشتر:
https://fa.wikibooks.org/wiki/%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C_%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87%D9%94_%D8%A7%D8%AC%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B9%DB%8C_%D9%85%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%AF%D9%88%D9%86---
شما افراد خیلی زیادی رو ماستودون میتونید پیدا کنید و جمع صمیمی و بهتری هم نسبت به سایر شبکههای اجتماعی داره، یکی از دلایلش نبود الگوریتمهای ظالمانه است! شما کنترل بیشتری بر دادههای خودتون دارید و آزادی بیشتر. میتونید از خودتون دربرابر هر چیزی حفاظت کنید. چون شرایط دست خود شما است و هر کسی نمیتونه اونجا کسی رو اذیت،ترول یا به عنوان مثال سعی در جمع آوری داده با هوش مصنوعی یا ربات کنه، در نهایت در نمونه یا جزیره خودش خواهد بود. اینجا ما توزیع قدرت رو داریم. دیگه دست یک فرد یا نهاد متمرکز نیست.
--
در نهایت حرف برای گفتن زیاده و بخش زیادی رو شما با کمی جستوجو متوجه میشید، یا همین حالا هم براتون فقط تکرار توضیحات بوده. اگر سوالی بود خوشحال میشم جواب بدم.