انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: شبکه آموزش و پارسیکس (حتما ببینید :) )  (دفعات بازدید: 1900 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 493
    • چاپچی
 به امید پروردگار موضوع برنامه صفر و یک شبکه سراسری آموزش در تاریخ شنبه ۱ آبان ماه ساعت ۶ بعد ازظهر با حضور توسعه دهندگان پارسیکس گنو/لینوکس درباره این سیستم عامل محبوب ایرانی خواهد بود. تا کنون حضور آقای بهروز کشاف رشتی به نمایندگی از طرف گروه توسعه‌دهندگان پارسیکس گنو/لینوکس در این برنامه قطعی شده.
متاسفانه جناب آقای باغومیان مدیریت محترم پروژه به دلیل اینکه خارج از ایران هستند امکان حضور در برنامه را ندارند و سایر اعضاء به علت مشکلات کاری  حضورشان تا اینجا قطعی نشده! از همه دوستداران نرم افزار آزاد و به خصوص علاقمندان پروژه محبوب پارسیکس دعوت می شود این برنامه را ببینند و تماشای آن را به دوستان و نزدیکانی که می خواهند با گنو/لینوکس و یک پرروژه ی موفق ایرانی آشنا شوند پیشنهاد کنند. همچنین می‌توانید بحث‌هایی را که لازم می‌دانید پیرامون آنها در برنامه صحبت شود در انجمن پارسیکس مطرح کنید تا برنامه خوبی برای آشنایی کاربران تازه‌کار با این توزیع محبوب ایرانی داشته باشیم.
دوستانی که از کارت TV استفاده می‌کنند یا حتی کسانی که از کارت DVB استفاده کرده و به شبکه‌ آموزش دسترسی دارند لطفا از ضبط برنامه (آنالوگ با کارت TV یا دیجیتال با کارت DVB) دریغ نفرمایند.

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
دوستانی که از کارت TV استفاده می‌کنند یا حتی کسانی که از کارت DVB استفاده کرده و به شبکه‌ آموزش دسترسی دارند لطفا از ضبط برنامه (آنالوگ با کارت TV یا دیجیتال با کارت DVB) دریغ نفرمایند.
من اول آبان اینجا نیستم! محبت کنید یکی ضبط کنه و لینک دانلود بذاره!
انشاء ا... خداوند جزاء خیر عنایت فرماید به شما حمده !
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین Majidjan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
قبلا  اینجا اعلام شده .