اگه این جوری باشه فدورا هم تجربه بیشتری داره هم پایدارتره هم مشهورتره پس چرا مردم میرند سراغ اوبونتو؟
خب اوبونتو یکی از پر کاربر ترین توزیع هاست و اکثر تولید کنندگان نرم افزار های باز متن برای نسخه اوبونتو نرم افزارشون رو با فرمت deb پک میکنن که شما با دو تا کلیک نصبش کنید ( این برای نرم افزارهایی که ممکنه توی مخازن نباشه وگرنه کار از اینم راحتتر میشه )
اگه نرم افزار ارائه شده باز متن باشه که کد منبعش موجوده و میشه از روی همون برنامه رو روی تمام توزیع های کامپایل کرد و استفاده کرد ولی این شرکت ها میان و این نرم افزار رو برای دو سه تا توزیع معروف که همیشه یکیشون اوبونتو هست برای راحتی کار پک میکنن و کد منبع هم برای بقیه توزیع ها قرار میدن
اگه باز متن نباشه معمولا نرم افزار رو همون شرکت با فرمت run یا bin نرم افزار رو قرار میده که اون فرمتم مثل کد منبع روی تمام توزیع های نصب میشه ولی دیگه دسترسی به کد منبع نداری مثل درایور های گرافیکی شرکت انویدیا
اگه این جوری باشه فدورا هم تجربه بیشتری داره هم پایدارتره هم مشهورتره پس چرا مردم میرند سراغ اوبونتو؟
این بر میگرده به سلیقه مردم که اوبونتو رو بیشتر دوست دارند و یه جورایی کاربر پسنده و همچنین همونجور که گفتم اکثر شرکت ها برای اوبونتو برنامه هاشون رو پک میکنن و این راحتی رو براش به ارمغان میارن
البته من فدورا کار نکردم و نمیدونم مخازنش چقدر غنیه ولی مخازن اوبونتو رو میدنم که خیلی غنیه
در ضمن خیلی ها با همین اوبونتو به دلیل ماهیت جذب تازه کار ها با لینوکس آشنا شدن ( البته بند ه خیلی وقت پیش با ردهت هم آشنا شده بودم ولی تا اوبونتو رو ندیدم هیچوقت به طور کلی به سمت لینوکس نیومده بودم با وجود اینکه الان از اوبونتو استفاده نمیکنم ولی لینوکسی شدنم رو مدیون همین توزیع میدونم و همیشه دوستش داشتم و دارم )