انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: طرح سنجش گرایش به نرم‌افزارهای آزاد و متن باز  (دفعات بازدید: 1703 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین minootux

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 28
 پژوهشی در زمینهٔ سنجش میزان گرایش به نرم‌افزارهای آزاد در جوامع کاربری گنو/لینوکس ایران در حال انجام است. مخاطبان این پژوهش گروهی از کاربران کامپیوتر هستند که از نرم‌افزارهای آزاد استفاده می‌کنند. همکاری شما می‌تواند باعث شکل‌گیری درک صحیحی از وضعیت نرم‌افزارهای آزاد در ایران شود، بنابراین اطلاع از نظرات شما برای ما حائز اهمیت است. به همین منظور جهت اطلاع از نظرات شما پرسش‌نامه‌ای تهیه شده است. از همهٔ عزیزان و کاربران نرم‌افزارهای آزاد تقاضا داریم با همکاری خود و تکمیل این پرسش‌نامه ما را در رسیدن به این هدف یاری فرمایند. لازم به ذکر است نتایج این تحقیق بصورت آزاد منتشر خواهد شد که می‌تواند پایه‌ای برای پژوهش‌های بعدی مورد استفاده قرار گیرد.
این پژوهش از طرف سازمان یا نهاد خاصی حمایت مالی نمی‌شود، بنابراین اگر شما صاحب وب‌سایت یا وبلاگی هستید که فعالیت‌های مرتبط با نرم‌افزارهای آزاد در آن انجام می‌شود، تقاضا داریم با قرار دادن لینک این پرسش‌نامه و توضیحات مربوطه ما را در اطلاع رسانی و شرکت هرچه بیشتر کاربران در این پژوهش یاری فرمائید.
برای دسترسی به پرسش‌نامه به این آدرس مراجعه کنید. مدت زمان تکمیل این پرسش‌نامه تا تاریخ ۲۵ آذر ۱۳۸۹ تعیین شده است.

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
با سلام
من رفتم و در نظرسنجی شرکت کردم .
سوالات خوبی بود
ایده‌ی خوبی هم هست و اینکه از نظر علمی قراره تحلیل بشه خیلی بهتره
امیدوارم که همونطور که گفتید نتایجش هم مثل خبر رسانیش منتشر بشه  $#(
از طرف خودم به دوستان پیشنهاد می‌کنم که در این نظرسنجی شرکت کنن (به شرطی که دوستمون قول بده نتیجه و تحلیلش هم آزاد منتشر بشه)
موفق باشید و آزاد
یا علی
« آخرین ویرایش: 19 آذر 1389، 05:19 ب‌ظ توسط یه انقلابی »
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
سلام
چه همه سوال بود !!
بعضی از سوالاش تفکر برانگیز بود
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره