انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: suse گنوم یا kde ؟  (دفعات بازدید: 4673 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین (moosa nazemi)

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 511
  • ایران - مازندران - قائمشهر
suse گنوم یا kde ؟
« : 03 اسفند 1389، 12:17 ق‌ظ »
با سلام (جوابش واجبه) :D

درسته suse با kde شناخته میشه وی برای من گنوم راحت تره شاید به خاطر این باشه که با گنوم شروع کردم.
میخوام بدونم SUSE گنوم پایدارتره یا KDE ؟
غلام همت آنم که زیر چرخ کبود   ز هر چه رنگ تعلق پذیرد آزاد است.

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
پاسخ به: suse گنوم یا kde ؟
« پاسخ #1 : 03 اسفند 1389، 06:32 ق‌ظ »
سلام!
kde
این چه حرفیه که می زنی ! خودت که جوابش رو دادی ! منتها فراموش نکن که گنوم در سوز هم بسیار پایدار است ولی به پایداری kde نمی رسه کلا سوز توزیع خیلی پایداری لااقل ار اوبونتو که پایدارتره(برای من)
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین (moosa nazemi)

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 03 اسفند 1389، 11:27 ق‌ظ »
آخه من شنیدم گنوم معمولا از همه چی پایدارتره پس یعنی تو توضیع هایی که مخصوص KDE هستند این طور نیست؟

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
« پاسخ #3 : 03 اسفند 1389، 11:45 ق‌ظ »
من نمیدونم چرا هی میگن کی دی ای ناپایداره
یعنی واقعا دلیلش رو نفهمیدم
نمیدونم کسی خصومت شخصی داره با این دسکتاپ یا یه چیزی هست که مانمیدونیم

موسی جان این ها همش شایعه ست
وقتی اوبونتو به صورت اختصاصی رو گنوم کار میکنه خب معلومه که پایدارتر از توزیع کوبونتو میشه و به دلیل مصرف بالای اوبونتو ذهن همه به سمت این میره که کی دی ای ناپایداره
شما کی دی ای رو با سوزه یا آرچ تست کن میبینی که کرش و ناپایداری معنی نداره

پ.ن: هم گنوم خوبه و هم کی دی ای ، بی خود  توی سر یه دسکتاپی که دوستش ندارید نزنید ، اینجا آزادیه و هر کی هر چی دوست داشت رو نصب کنه ;)
موسی جان شما هم ببین کدوم رو خودت بیشتر می پسندی و از همون استفاده کن
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
« پاسخ #4 : 03 اسفند 1389، 02:37 ب‌ظ »
باسلام.
راستش بعضی وقتا فکر میکنم رفقا خیلی علاقه دارن پستاشون زیادتر شه برا همین یه سوالایی میکنن که یا ..............بماند.
در مورد سخن آقا ایمان گل؛ایمان جان.تو اوبونتو واقعا kde یه چیز تو مایه های افتضاحه.برا همین خیلی ها این رو به همه جا تعمیم میدن و میگن ناپایداره.البته بعضی ها هم هستن که هنوز فکر میکنن لینوکس یعنی اوبونتو و خب این نظر رو اون نظرشون تاثیر میذاره.
به شخصه به قطعیت تمام می گم از نظر من واقعاkde ناپایدارترین دسکتاپیه که دیدم.حالا اخیرا تصمیم گرفتم محض یادگیری با سوزی یه امتحانیش بکنم ولی واقعا جالب بود برام که سید گفت سوزی با k پایدارتره تا با G. ???
و در مورد شما آقا موسی؛شما انگار مثل من خفن دنبال پایداری هستی!خب یه پست بزن ملت نظرشونو بگن فکر نکنم اینکه دونه دونه برا توزیعهای مختلف پست بذاری مفید باشه!!بعدشم میتونی با یه سرچ کوچولو از هر کدوم کلی ریویو بخونی و تصمیم بگیری.ولی خب به طور کلی میگن سوزی از اوبونتو پایدارتره.من خودم خیلی روش دوام نیاوردم چون 2 سال دب بیس کار کرده بودم.بنظر من شما فعلا با همین اوبونتو و نه کوبونتو کار کن.مشکلاتت رو هم با اررش بذار چیز خاصی نیست که حل نشه.مثلا اینکه که بگی برنامه نصب نمیشه بهت کمکی نمیکنه.بگو از چه راهی رفتی چه ارری میده بعد بربچ میان جواب میدن.در مورد پایداری هم بنظر نمیاد حالا حالاها k به G برسه.چون گنوم مهمترین اصلش stability هست تا جایی که فکر کنم حتی یه بار کدایی که خود لینوس نوشته بود رو پس زد ولی kde درش به روی همه بازه و این از جهاتی خوبه و از جهات دیگه ای بد.به هر حال برای خارج نشدن از موضوع عارضم خدمتت که بعد یه مدت که با اوبونتو کار کردی برو سراغ دبیان.بنظم اصلا اذیت نمیشی و کلی چیز یاد میگیری.البته سوزی توrpm بیس ها بنظرم بهترین گزینه اس.با اون یاست حیرت انگیزش.
ولی خب اگر میخوای سوزی رو امتحان کنی هنوز هم گنوم رو ترجیح میدم برا پیشنهاد.البته اون 2 نفری که قبل از من kde اش رو پیشتهاد دادن هر دو استاد من هستن.فکر کنم اگر جای شما بودم با توجه به این نظرات k رو انتخاب می کردم.در هر صورت ما رو بیخبر نذار که آخرش چی میشه؟
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین (moosa nazemi)

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 03 اسفند 1389، 04:34 ب‌ظ »
شما به بزرگیت ببخش
منم هم از اونایی هم که میخوان تعداد پست هاشون زیاد بشه ولی این سوال برام مهم بود که پرسیدم
برسی تک تک بهتره چون دلم هر زمانی یه نسخه ای رو می طلبه این جوری هم بهتر به جواب میرسم

من 6-7 ماهه که با اوبونتو کار میکنم ولی در کنارش نسخه های مختلف رو آزمایش میکنم
از اوبونتو واقعا زده شدم برای همین در فکر برطرف کردن مشکلاتش نیستم

آفلاین RCLord

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
    • پشت یک لحظه سکوت
« پاسخ #6 : 03 اسفند 1389، 09:33 ب‌ظ »
ببینید من یه یک ماهی با گنوم سوزه و یک ماه با کی دی ای اون ( نسخه 11.03 ) کار کردم . به نظر من از نظر پایداری در یک سطح ند . البته بگم کار من برنامه نویسی و شبیه سازی فوتبال و اینترنت گردی و .... است . حالا خودتون میدونید که با کدوم راحت ترید . به نظر من که هیچ فرقی نمیکنه . البته من با گنومش راحت تر بودم . حالا ....
« هرگونه انتقاد سازنده ای را با کمال میل قبول میکنم »

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
« پاسخ #7 : 04 اسفند 1389، 04:07 ب‌ظ »
بنظر من شما بیا چاکرا و ماکرا و .......... ;) همه رو بیخیال شو.
اگر به روز بودن و \ایداری رو با هم میخوای برو سراغ سوزی.
برا دسکتاپشم میتونی هردوشو امتحان کنی.من تاحالا خیلی k کار نکردم ولی تصمیم گرفتم برا اولین بار بیشاز یکی دو روز باهاش کار کنم اونم تو سوزی.
این تاپیک رو  ببین: http://forum.opensuse.ir/index.php/topic,955.0.html
کلا فروم سوزی یکی از فرومای خیلی فعاله.اونجا سر بزنی میفهمی که لینوکس فقط اوبونتو نیست.جوابای بهتری هم میگیری.
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.