انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: سوزه به پای اوبونتو نمیرسه !  (دفعات بازدید: 8639 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
پاسخ به: سوزه به پای اوبونتو نمیرسه !
« پاسخ #15 : 06 آبان 1389، 12:29 ق‌ظ »
من فقط 2 تا رو مثال زدم
تازه تو اوبونتو هم بی مشکل نیستم
فقط میگم اوبونتو ساده تره مخصوصا برا تازه کارا

موافقم اگر اوبونتو مدتی پس از انتشارش نصب بشه بسیار ساده تر اداره میشه ولی نه روزهای اولیه انتشار که متاسفانه بدلیل روش غلط انتشار و توسعش ( بر عکس اوپن سوزه و یا فدورا که با احتیاط عمل میکنن ) سرشار از باگ منتشر میشه و طبیعتا هر کسی از جمله یک تازه کار رو بسادگی گیج و مبهوت و یا فراری میکنه و اصلا براش مناسب نیست . از این نظر اپن سوزه به خاطر پایداری بیشتر برای فرد نو اموز مناسبتره .

فکر میکنم حداقل یک ماه پس از هر انتشار اوبونتو زمان مناسبی برای نصبش باشه .مثلا کسی که امروز 10.10 رو نصب و اپدیت میکنه احتمالا برخی از مشگلاتی که دوستان در ابتدای انتشار 10.10 باهاش مواجه شدند نمیبینه و یا حداقل موارد کمتری رو میبینه .

در ضمن همچنان عنوان تاپیک ارتباطی به مشگل با NTFS  و وایرلس در اوپن سوزه نداره  :) کاش پس از کمی مطالعه بیشتر اقدام به نصب اوپن سوزه میکردید . حالا هم مشگلی نیست میتونید اونم بسادگی کنار اوبونتو نصب کنید و برخی اوقات برید توش و کم کم کار با اوپن سوزه رو هم یاد بگیرید و بتدریج بهش مسلط بشید .

موفق باشید .
« آخرین ویرایش: 06 آبان 1389، 01:48 ق‌ظ توسط Freeman »

آفلاین aliva

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 363
    • http://vakilzade.ir
« پاسخ #16 : 07 آبان 1389، 02:59 ق‌ظ »
من امروز با کلی دردسر و مشکلات سوزه رو دانلود کردم ولی سوزه درایو ntfs رو نمشناسه

سخت افراز وایرلسم رو هم نمیشناسه و هر کاری میکنم نمتونم وایرلسم رو بهش بشناسونم

اینی که شما باش مشکل دارین دلیل بی خود بودن یک توزیع نیست
شاید اگه از همون اول با سوزه کار کرده بودین عنوان تاپیکتون دقیقا عکس این بود

به نظر شما سوزه مخازنش کمتر نیست . تو قسمت گیمش به اندازه نصف اوبونتو هم بازی نداره.

شاخ ترین بازی که من تا حالا تو لینوکس دیدم مین یابه گنوم بوده (با اون دکمه‌های قلمبش خیلی جالبه)
واسه اونم غصه نخور چون سوزه حتما دارتش!

--
دوستان علاقه مند به فوش و فوش کاری بدونن ما ۲۴ ساعته در IRC به خدمت رسانی مشغولیم!
« آخرین ویرایش: 07 آبان 1389، 03:02 ق‌ظ توسط aliva »

آفلاین (moosa nazemi)

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 511
  • ایران - مازندران - قائمشهر
« پاسخ #17 : 07 آبان 1389، 01:09 ب‌ظ »
من نمیدونم که چرا ما ایرانی دوست دایم هر حرفی رو که شنیدیم سریع رد کنیم
من به خاطر یه درایو ntfs یا کارت شبکه یه سیستم عامل محبوب رو زیز سوال نبردم فقط گفتم سوزه که این همه محبوبه به پای اوبونتو نمیرسه
مخصوصا برای تازه کارا اوبونتو بهترین بسخه لینوکسه

مثلا برای کسی که نمیدونه لینوکس چیه و تازه میخواد باهاش اشنا بشه اجرای ntfs رو سوزه یا نصب کردن سخت افزارا خیلی سخته

در این حال اوبونتو هم خیلی ساده با کمترین تلاش و جست و جو میتونه کارش رو تو اوبونتو پیش ببره
غلام همت آنم که زیر چرخ کبود   ز هر چه رنگ تعلق پذیرد آزاد است.

آفلاین internet123

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
« پاسخ #18 : 07 آبان 1389، 08:40 ب‌ظ »
با معذرت از اساتید ابونتو . ما شاید همگی الکی و فقط شاید بر اساس تعصب روی ابونتو رای را به ابونتو بدهیم ولی اولین معیار روی یک سیستم عامل  امنیت وساپورت اون است که سوزه کجا ابونتو کجا . به نظر من ما نباید ابونتو را با سوزه مقایسه کنیم  و در ضمن کی گفته کار با سوزه سخته اگه شرکت سوزه ساپورتمون خوب بکندخیلی کار با اون راحته .یه چیز دیگه شرکت ناول خیلی از برنامه هاش اپن سورس نیست وباید پول بدی وبخری ولی شامل ما نمی شد  ومطمن باشید چیزی که پولی است دارای کیفیت و امنیت و کارایی بیشتری است  مانند ویندوز بعدساختار  سوزه بر اساس کد می باشد و از نظر ساختار برنامه نویسی بسیار پیشرفته می باشد و قانون کپی رایت را رعایت می کند برای همین وقتی ازش استفاده می کنی کلافه می شی  ما باید تکلیف خودمان را معلوم کنیم چی کار می خواهیم بکنیم می خواهیم لینوکس یاد بگیریم یا می خواهیم با کلمات بازی کنیم بگیم ویندوز بهتر یا لینوکس . یا لینوکس  ابونتو بهتر یا فدورا یا سوزه  به نظر من هیچ تیمی در دنیا کارشناسان سیستم عامل bsdرا ندارند واین سیستم عامل بر اساس سه مبنای متفاوت طراحی شده freebsd . openbsd .netbsdو متعلق به کسی نیست مانند لینوکس و متعلق به دانشگاههای سرتاسر جهان می باشد این را از من به یادگاری داشته باشید روزی مانند حالا که همگی شما از ویندوز استفاده می کنید و گاهی ابونتو و فدورا پشیمان می شوید .
 اصلا می دانید چرا اینقدر جنتو معروفه و ارزوی هر لینوکسی اینه باهاش کار بتواند بکند به خاطر اینکه کدهای bsdو مازورهای بسد در این سیستم عامل نهفته است و یه چیز دیگه بزرگترین سایت های جهان مانند یاهو وبزرگترین هکرهای جهان از سیستم عامل bsdاستفاده می کنند و هیچ گاه این سیستم عامل در عموم به گفتگو گذاشته نشده و تبلیغ نشده تا بهش فکر کنیم